Ærøskøbing
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 28. september 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 28. september 2023

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:30  

Drømmehaver (5)
Drømmehaver (5) Mange drømmer om at være i den dejligste have. Drømmehaver tager seerne med rundt til en perlerække af haver, der vil inspirere og fascinere på hver sin måde. Havemand Claus Dalby vil fra sin blomsterrige have vise, hvordan et bed skifter udseende fra lyse løgvækster til lilla akelejer og hesperis. Landskabsarkitekt Jacob Fischer præsenterer os for en oase midt i København, en lukket gårdhave hvor grønne planter og fuglefløjt overskygger trafikstøjen. Vi er på besøg hos en moderne familie, der udlever sin passion for blomster i en kolonihave med både udekøkken, krydderurter og staudebede. Landskabsarkitekt Signe Moos tager os med til Appeltern i Holland, hvor man har anlagt forskellige små haver, der viser trenden indenfor moderne havekunst, som er en sammensmeltning af både plastik, glas, kunst og planter. Endelig besøger vi familien, der har flyttet husets rum ud i haven, i dag får vi opskriften på en udendørs himmelseng. Sendt første gang 15.08.10

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i den seneste uges begivenheder zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

07:45  

Med livet i hænderne: Lammet
Med livet i hænderne: Lammet Det vælter ind med patienter i Traumecenteret. Rie modtager en mand, der ikke kan mærke sine ben. Christian har akutvagt og må være væk fra familien. Natten er lang på operationsgangen.

08:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - fodrer myrene
Hunden Ib - fodrer myrene

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:25  

Ramasjang Mysteriet III (9)
Ramasjang Mysteriet III (9) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

06:45  

Motor Mille på cirkustur (1)
Motor Mille på cirkustur (1) Mille har benzin i blodet og motorolie i håret. Hun drømmer om at opvise et farligt motorcykel nummer i et cirkus, men i Cirkus Baldoni bliver hun sat til at øve et nummer med stole, som viser sig at være mindst ligeså krævende og farligt.

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Simon III
Simon III

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Bluey
Bluey

07:20  

Hey Duggee (17)
Hey Duggee (17)

07:30  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (17)
Vidundervovsen Vaffel (17)

08:20  

Mission Valhalla (9)
Mission Valhalla (9) Odins har mistet synet! Altså på dét øje, der ligger i Mimers Brønd og kan kigge ud i alle verdenerne. Det er ikke så godt, hvis han ikke har sit gode syn, når de onde jætter rører på sig, og Ragnarok er nær. Ungdommens gudinde Idun må, sammen med den modige, jordiske helt Storm, drage ud for at finde ud af, hvad der er galt og give Odin sit fulde syn tilbage. For Valhalla!

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Kontant: Rig på krig og dyre flasker
Kontant: Rig på krig og dyre flasker En mand med dyre vaner står i spidsen for en velgørende forening, som tilsyneladende samler penge ind til danskere, der kæmper i Ukraine. Jacob Kragelund optrævler et vidt forgrenet spind af bedrag og kræver svar fra manden og de myndigheder, der lader en tidligere dømt stå i spidsen for en landsdækkende indsamling. www.dr.dk/kontant

09:15  

Kunstig intelligens: Bedre end din læge?
Kunstig intelligens: Bedre end din læge? Kunstig intelligens kan måske være med til at fjerne ventetiderne, kurere kræft og løse globale sundhedsudfordringer. Men kan den erstatte menneskelig kontakt? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til både nuancer og detaljer kortlægger vi kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

09:45  

Arkitektens sommerhus (3:6)
Arkitektens sommerhus (3:6) Norsk boligserie fra 2018. (Arkitektens hytte) Carl-Viggo Hølmebakk er en af Norges mest prisvindende arkitekter. Han skræddersyer sine sommerhuse til naturen, og indretter rummene med gammelt træ, der formes til perfektion og i samspil med limtræ, beton og glas. Vi besøger Carl-Viggo Hølmebakk i hans eget sommerhus, hvor han har tilbragt alle sommerferier i over 50 år.

10:15  

Dage i haven (8:9)
Dage i haven (8:9) Svensk haveserie fra 2023. (Trädgårdstider) Det er tid for en rejse tilbage til 1970'erne. Malin Persson og John Taylor anlægger en "næsten" vedligeholdelsesfri have, hvor søstensfliser og vintergrønne nåleplanter udgør basen. Pernilla Månsson Colt fråser i tagetes, og Tareq Taylor når både at bygge en stabil bænk af de tiloversblevne fliser og byde på en klassisk dessert fra 70'erne i ny aftapning.

10:35  

Min have III (8:8)
Min have III (8:8) Norsk haveserie fra 2019. (Hagen min) To haveprogrammer mødes, når 'Min have' ruller over grænsen til Sverige og besøger SVT's 'Dage i haven' i Skåne. Her er flere haver blevet bygget op fra grunden, og der er meget at lære ved et kig bag kulisserne. Du får også smukke tilbageblik fra årets programmer.

11:15  

Antikkrejlerne XXIV (24:25)
Antikkrejlerne XXIV (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:01  

Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken?
Vilde vidunderlige dyr: Kan du finde havtasken? En havtaske gemmer sig helt nede på bunden af havet. Den gemmer sig virkelig godt, for at kunne overraske de fisk, som den er på jagt efter. Spørgsmålet er, om du kan finde havtasken?

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt
Vilde vidunderlige dyr: Hugorm på jagt En hugorm kryber gennem græsset. Den er på jagt efter noget at spise. Måske kan den finde en mus eller et markfirben? Men oppe i luften er en tårnfalk også på jagt, og den vil gerne hugge hugormens frokost.

09:10  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget hemmelighedsfulde pytonslange. Undervejs støder han på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop. Men han får også en pause i sin søgen, som bruges til at spille fodbold med de lokale børn.

09:20  

MikroMakkerne - Snegle
MikroMakkerne - Snegle MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de slimede snegle og undersøger hvilken snegleart, der er hurtigste og stærkest. Og så kaster de sig selv på hovedet i en slimet snegle-glidebane!

09:32  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Allosaurus var så høj som en stor bus og vejede som 100 førskolebørn tilsammen. Den havde dødbringende tænder, der var skæve. Hvis den tabte en tand, voksede der bare en ny ud.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

09:45  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:54  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2)
Hr. Skægs hotel - Den uheldige dame (2) Hr. Skæg hører et brag fra receptionen. En meget uheldig dame fra Færøerne er ankommet. Hun ødelægger alt, hun kommer i nærheden af. Hr. Skæg prøver at hjælpe hende af med uheldet ved at finde på ting, der kan bringe held.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at kaninen æder sin egen lort? Ta' med Lille Nørd på kaninhop og se, om det lykkes nørderne at finde Katrines bamse Hr. Kanin.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes badedyr og låst dem inde i sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få badedyrene tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - Æ
Skæg med bogstaver - Æ Afsnit Æ. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Æ, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en æske i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Æ.

11:50  

Vilde venner II (3)
Vilde venner II (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. Der skal samles lækre agern til sultne egern og fældes træer, så skovmåren kan få et nyt sted at bo. Og så skal de redde to duer, der er kommet lidt på afveje.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020 - Kolde fadøl og passionerede håndværkere
Bonderøven 2020 - Kolde fadøl og passionerede håndværkere Der skal mange stole, kolde fadøl og velsmurte madder til, når projekt mølle skydes i gang på Kastanjegården med et kæmpe hold af passionerede håndværkere fra ind- og udland. Og så har Frank fundet en løsning , der giver massevis af blåbær i haven.

12:45  

Nak & Æd - en højlandshjort i Skotland (10:10)
Nak & Æd - en højlandshjort i Skotland (10:10) Sæson 4 (2013). Det er oktober, og Jørgen og Nikolaj har pakket riflen og kokkekniven og er draget til Skotland på jagt efter en højlandshjort. De indlogerer sig på et spektakulært gammelt gods - eller rettere i gartnerens gamle skur i haven! Men udsigten over den skotske natur er stadig ikke til at tage fejl af. Her er smukt og fredeligt, kartoflerne er lige udenfor døren, og livet er dejligt. Faktisk så dejligt at man kunne blive i tvivl om, hvorvidt de to venner overhovedet gider drage hjem til Danmark igen... Sendt første gang 18.12.13

13:25  

I hus til halsen XI (5:9)
I hus til halsen XI (5:9) I Vejen er Charlotte og Christians forladte hus til salg på fjerde år. De er selv flyttet til Sjælland, og det tomme hus står med skallende maling og dinglende lampeudtag. Det vil designer Søren Vester, ejendomsmægler Line Franck og tømrer Dennis Lindequist lave om på. Søren laver en markant udvendig makeover af huset, Line indretter et børneværelse, og Dennis går i "nipsfasen".

13:25  

I hus til halsen XI (6:9)
I hus til halsen XI (6:9) I 15 år har han villet af med huset, og efter en stor krise har Stefan nu endnu mere brug for at få solgt sit byhus i Assens. Det vælter ind med hjælpende hænder, kringle og kærlighed, og til sidst arbejder det meste af byen på at få solgt Stefans lille byhus. Slagets gang styres af designer Søren Vester, ejendomsmægler Line Franck og tømrer Dennis Lindequist, der giver tips til, hvordan man nemt laver specialbyggede møbler.

14:25  

Kender du typen? 2016 (6)
Kender du typen? 2016 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal i aftenens program regne ud, hvilken kendt dansker der både spiser hindbærproteinkugler og bland selv-slik. Der er masser af fristende lækkerier i den hemmelige hovedpersons hjem, og da Flemming Møldrup bliver taget med hånden i kagedåsen, tilbyder han at dele rovet. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret
Sovedyr på eventyr II (6) - Slikeventyret Rosa besøger Nicholas, der bor i et højhus, hvorfra han kan kigge op på månen og stjernerne i sin stjernekikkert. Nicholas' sovedyr Hunni er god til at snuse sig frem til ting. Især slik. Så i eventyret bliver Hunni til en astronaut, der tager på mission for at finde fredagsslik i rummet. Han lander på en fjern slikplanet, hvor han møder et venligt slikrumvæsen, der lader Hunni tage alt det fredagsslik han vil. Men da Hunni ikke kan lade være med at smage på den eneste ting, som han har lovet ikke at tage, så vækker han slikrumvæsenets vrede. Nu må Hunni prøve at gøre det godt igen.

12:30  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:44  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John har drukket al for mange slushice og skal virkelig tisse. Han skal tisse så meget, at han kan slukke en hel ildebrand med tis.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb lugter af benzin, når Formel 1 skal køre imod Mekanikerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Horsens Statsfængsel og - ikke mindst - tre gange rundt på den opgraderede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) John køber en rumraket - men ved en fejl er det Oldemor og dilleren, der ryger afsted til månen. Imens må John svare på, hvor lang den diller egentlig er.

13:20  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

13:30  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10)

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

13:55  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16)

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (13)
Superhelten Sprinter Galore (13)

14:10  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:25  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

14:40  

Kika og Bob (23)
Kika og Bob (23) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:10  

Mord med dr. Blake V (1:8)
Mord med dr. Blake V (1:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Under en boksekamp bliver den ene bokser slået ihjel foran hundreder af vidner. Blake må finde frem til hvad, der forårsagede bokserens død.

15:10  

Mord med dr. Blake V (2:8)
Mord med dr. Blake V (2:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En smuk sigøjnerkvinde bliver myrdet og Blake bliver draget ind romaernes eksotiske verden, da de lægger vejen gennem byen Ballarat.

16:10  

Mord med dr. Blake V (3:8)
Mord med dr. Blake V (3:8) Australsk krimiserie fra 2017. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. En fransk kok bliver fundet myrdet og gemt i en fryser i en restaurant. Mistanken retter sig mod politimanden Bill Hobart. Kan Blake rense hans navn eller er Hobart skyldig i det brutale mord?

17:05  

Jordemoderen VI (6)
Jordemoderen VI (6) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:55  

Antikduellen (8:12)
Antikduellen (8:12) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Mette Flauenskjold, som sælger tapeter og retro fra forretningen MP Tapet, eller Ronni Veng, der står bag Genbrug Silkeborg og Vengs Genbrug og Design på Nørrebro i København, som kan tjene mest på sine indkøb. Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting for. Undervejs har de besøgt Hadsund, Nykøbing Sjælland og Lemvig. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

DR2

17:25  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Livet og "Gud"
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen - Livet og "Gud" Holger Bech skal bruge en babushka-dukke, et tavlekridt og mikroskop til at forklare livet i universet. Vi skal tæt på det stof som alt er lavet af, finde ud af om der er liv andre steder i universet og om Gud kan findes et sted i det hele. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik Holger Bech Nielsen, giver seerne indblik i 'Teorien om det hele'. Sendt første gang 28.12.2019

17:30  

Det fantastiske byliv III (2:6) New Orleans
Det fantastiske byliv III (2:6) New Orleans Canadisk dokumentarserie fra 2020. (The Life-Sized City) New Orleans lagt i ruiner, da orkanen Katrina i 2005 hærgede USA's kyst langs den mexicanske golf, hvor over 1.800 blev dræbt. Jazzens fødested mistede halvdelen af sine indbyggere. Femten år senere er genopbygningen stadig i gang. Men masseturisme er ved at fortrænge de lokale. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen taler med lokale kunstnere og aktivister, der kæmper for at fastholde New Orleans' unikke identitet.

17:45  

Hvad siger din stil? - Mode der skaber forandring i 70'erne
Hvad siger din stil? - Mode der skaber forandring i 70'erne Mads Geertsen er all about fred, kærlighed og stort skæg. Og så er hans stil inspireret af 70'ernes eksperimenterende farver og udtryk. Men hvordan har 70'ernes hippiekultur indflydelse på vores tøj i dag, og hvad har 70'ernes disco-bølge givet os modemæssigt?

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:40  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

16:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:25  

Karlas Fantalastiske Klasse - Snydt for muffin
Karlas Fantalastiske Klasse - Snydt for muffin Ib har ikke spist i over en måned. Heldigvis har Karla fødselsdagsmuffins med, men hun vil først dele dem ud EFTER spisefrikvarteret.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne mod en lysende Humdinger + Vovserne redder et royalt maleri.

16:55  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7) Samira elsker at lave sjov og spille teater. Det bryder Balder sig ikke om, og han indfører derfor forbud mod at grine på Sort Stue. Imens tester Oda Omvendt sin omvendt-zapper, og det lader til, at den virker igen. Hvordan går det, når hun zapper Samiras forældre? Vil Samira nogensinde få lov til at spille teater og lave sjov igen?

17:05  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

17:25  

Stop!
Stop! Far vil have, at Abbe skal begynde at gå til fodbold. Abbe synes overhovedet ikke, det er sjovt. Men aldeles kedeligt. Han hjælper far til at forså, hvordan det føles at gøre noget, man ikke har lyst til.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

17:50  

John Dillermand (6)
John Dillermand (6) John lover Oldemor, at han vil ordne haven, men dilleren får ham i problemer. Den får fældet æbletræet nedover deres stakkels nabo. Heldigvis får John reddet både æbler og nabo, men det er vist meget godt at Oldemor ikke ved hvordan.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Gift ved første blik IX (6:8)
Gift ved første blik IX (6:8) Michael og Jeanette babysitter og er i flow med arbejdsfordelingen, men manglende fysisk tiltrækning laver ridser i lakken. Line er plus one, men Mark har tøjkrise, og dårlig dynamik udfordrer Nicklas og Sara i Vejle. Pernille og Martin når nye højder og arbejder hårdt med kommunikationen, der begynder at halte hos Rasmus og Sara, der har forskellige behov.

DR2

18:25  

Explainer - Derfor elsker mennesker at spise kød
Explainer - Derfor elsker mennesker at spise kød Næsten alle mennesker elsker smagen af kød. Vi propper os med det verden over. Også selvom det kan være usundt for vores kroppe, jordens klima - og så selvfølgelig for de dyr, der dør for at stille vores kødappetit. Men hvorfor elsker mennesker kød så meget?

18:35  

Champions League håndbold: GOG - Veszprem (m), direkte
Champions League håndbold: GOG - Veszprem (m), direkte

19:10  

På rejse med Griff - Australien (3:6) Fra Brisbane to Cairns
På rejse med Griff - Australien (3:6) Fra Brisbane to Cairns Britisk dokumentarserie fra 2020. (Griff's Great Australian Rail Trip) Næste del af rejsen går fra Brisbane til Cairns ombord the Spirit of Queensland - en lille afstikker på 1.680 km og 24 timer. Griff Rhys Jones prøver at undgå giftige vandmænd og vilde dingoer i det tropiske Queensland. Han kører også med et 111 år gammelt damptog og går på jagt efter orme i sandet på Fraser Island. Og tager med den historiske Kuranda-jernbane ind i regnskoven, inden en snorkeltur på Great Barrier Reef.

19:20  

Champions League håndbold: GOG - Veszprem (m), direkte
Champions League håndbold: GOG - Veszprem (m), direkte

20:20  

Explainer - Kæmpe hagl
Explainer - Kæmpe hagl Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Emma og hendes katte-robot kommer i vanskeligheder, da de ankommer uforberedt til en ny opgave.

18:30  

Svampebob Firkant VIII (26)
Svampebob Firkant VIII (26)

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ III
Vilde Kræ III

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Arthur udfordrer sine børnebørn til at rehabilitere den ondeste plastikdukke, der nogensinde har eksisteret.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Kriminelt: Ulovlige fisk for millioner
Kriminelt: Ulovlige fisk for millioner Lystfiskeren Nicklas får en stor sølvlaks på krogen, og det bliver begyndelsen på en årelang straffesag. En lokal fiskeproducent er tiltalt for at have tjent 190 millioner kroner på fusk med fisk. Vært: Trine Maria Ilsøe.

21:55  

Det sjette bud (2:4)
Det sjette bud (2:4) Britisk dramaserie bygget på virkelige hændelser. (The Sixth Commandment) Mens det lille samfund sørger over Peters død, indleder Ben et forhold til Peters dybt religiøse nabo, Ann Moore-Martin. Snart begynder Ann at få svimmelhedsanfald. Til hendes niece Ann-Maries stigende bekymring.

22:55  

På vildspor i ødemarken (5:6)
På vildspor i ødemarken (5:6) Eventyreren Lars Monsen udfordres i denne serie på det, han er allerbedst til: At overleve i vildmarken. Med bind for øjnene bliver han fløjet til et sted i Norge, og de eneste oplysninger han får om opgaven, er: Overlev, find frem til målet inden tidsfristen udløber - ellers bliver du hentet ud. På den tur, Lars her skal på, bliver han sat ud i et terræn, som han virkelig kan lide og føler sig hjemme i, så alt tyder på en nem og hyggelig tur. Er det mon så enkelt? Nordvision fra Norge.

23:55  

Malpractice (3:5)
Malpractice (3:5) Britisk dramaserie fra 2023. (Malpractice) Den retslige undersøgelse af Edith Owusus død begynder. I retssalen afslører patologen nogle chokerende oplysninger om dødsfaldet, mens det slår benene væk under Lucinda, da et overraskende vidne kaldes op til skranken. Samtidig opdager undersøgelsesduoen nogle mistænkelige forbindelser mellem Lucindas tidligere patienter.

DR2

21:30  

Iran i hjertet (3:4)
Iran i hjertet (3:4) Karo har travlt med at gøre sin kollektion færdig, mens der dukker klip op af forgiftede skolepiger i Iran. Frihedskampen i Iran har paralleller til Melodis forældre, der flygtede efter revolutionen i 1979. Hvad kæmpede forældregenerationen imod? Hvad drømte de om? Og hvorfor blev drømmene knust?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

VISION - Anne Stampe
VISION - Anne Stampe Anne brænder for at skabe bedre muligheder for kvinder i dansk erhvervsliv. Og hun vil modbevise illusionen om, at man skal ofre alt for at få succes. Anne Stampe Olesen er succesfuld forretningskvinde, 'Løve' i Løvens Hule og co-founder af Nordic Female Founders (NFF). NFF arbejder for at hjælpe og motivere kvinder til at blive iværksættere, investorer og forretningsfolk. For Anne er det enormt vigtigt, at der bliver rettet op på kønsfordelingen i erhvervslivet. Og mindst lige så vigtigt er det at prioritere både familie og fritid for at gøre op med myten om, at en 'ægte' iværksætter arbejder døgnet rundt. Og det efterlever Anne både i sit eget liv og som mentor for iværksættere.

23:10  

IKEA-bossens millioner (2:2)
IKEA-bossens millioner (2:2) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kamprads miljoner) Vi følger tovtrækkeriet om pengene fra Ingvar Kamprads arv og de forhåbninger, som vækkes i den tyndt befolkede norrlandske landsdel. Vil Kamprads sidste vilje blive opfyldt?

TVR
DR1

00:45  

Side Effects
Side Effects Amerikansk thriller fra 2013. Emily og Martin er et ungt par, der lever det gode liv - indtil Martin sendes i fængsel for insiderhandel. Det slår Emily fuldstændig ud af kurs, og psykiateren Banks kaldes til for at hjælpe hende. Emily ender på en ny medicinsk behandling. Den viser sig at have uforudsete bivirkninger, som vender op og ned på alles liv. Medvirkende: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law m.fl. Instruktion: Steven Soderbergh.

02:30  

Mord med dr. Blake IV (3:8)
Mord med dr. Blake IV (3:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:00  

Mord med dr. Blake IV (2:8)
Mord med dr. Blake IV (2:8) Australsk krimiserie fra 2016. (The Doctor Blake Mysteries) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

03:30  

Antikkrejlerne XXIV (22:25)
Antikkrejlerne XXIV (22:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

00:10  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

01:10  

Historien om et mord - Når historien bliver til virkelighed
Historien om et mord - Når historien bliver til virkelighed Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Forfatteren Joe McGinniss udgiver sin bog 'Fatal Vision' om drabene i 1970. Bogens skildring af Jeffrey MacDonald er ikke, hvad han havde håbet. Flere millioner af amerikanere ser NBC's tv-serie baseret på bogen. Hvordan kan Jeffrey MacDonald bevise sin uskyld, når hele landet ser ham som en koldblodig morder?

01:50  

Historier fra dødsgangen - En uskyldig dømt?
Historier fra dødsgangen - En uskyldig dømt? Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (Death Row Stories) Et uhyggeligt dobbeltdrab i Ohio, USA. Et ældre ægtepar myrdet i deres køkken. Efterforskningen går i stå indtil anklageren finder fire mistænkte. Treogtyve år senere sidder en måske uskyldig på dødsgangen. Her følger vi et team af journalister, advokater og tidligere politifolk, mens de kæmper for at bevise hans uskyld.

02:35  

Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland
Londongrad (3:3) Blodspor til Rusland Britisk dokumentarserie fra 2022. (Once Upon a Time in Londongrad) Heidi og hendes team finder ud af, at Berezovsky- og Young-sagerne er forbundet med 12 andre mistænkelige dødsfald i Storbritannien. Men det er først, da giftmordet på dobbeltagenten Sergei Skripal i Salisbury går verden rundt, at trådene til Kreml og den russiske stat blotlægges. Det bliver klart, hvor afhængige briterne er af russiske penge, olie og gas - og hvorfor ingen sætter en stopper for Putin.

03:25  

Valhalla-mordene (4:4)
Valhalla-mordene (4:4) Islandsk krimiserie fra 2019. (The Valhalla Murders) Stædigt fortsætter Kata efterforskningen af forbrydelserne på drengehjemmet, selv om hun egentlig er på orlov. Hun gør en foruroligende opdagelse om Reykjaviks politidirektør - men nogen højere oppe gør alt i deres magt for at lægge låg på sagen.

TVR

01:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0923051206