Ærøskøbing
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 10. juni 2024

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 10. juni 2024

DR1

05:55  

OBS
OBS OBS - Oplysning til borgerne om samfundet. Denne gang om Ældretelefonen hos Ældre Sagen, depression og hvordan man bør søge hjælp samt Alzheimerforeningen.

06:00  

EU-valg 2024: Danmark vågner til et nyt EU
EU-valg 2024: Danmark vågner til et nyt EU Ulla Essendrop og Klaus Bundgård Povlsen er klar, når danskerne og Europa vågner op. DR's værter og analytikere giver det fulde overblik over resultater og reaktioner og vi får bedste analyser af hvad valgresultatet får af betydning for Europa og for danskerne.

DR2

05:45  

Geniale hverdagsobjekter (4:6)
Geniale hverdagsobjekter (4:6) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Secret Genius of Modern Life) I de sidste ti år er der kommet 80 gange så mange elbilejere i Storbritannien. Men vidste du at den første kommercielle bil med elmotor blev opfundet i 1884 af Thomas Parker? Denne gang dykker professor Hanna Fry ned i, hvorfor kødmarkedet næsten udmanøvrerede elbilen i det 19. århundrede. Og hvordan vi kom fra videokameraer til Elon Musks superbiler.

06:35  

Historiens vildeste røverier (6:8) Tunnelgraverne i London
Historiens vildeste røverier (6:8) Tunnelgraverne i London Amerikansk dokumentarserie fra 2023. (History's Greatest Heists) London, 1973. Der er vejarbejde foran Lloyds Bank på Baker Street 187, og fotografen Anthony Gavin opdager en unik chance for et storslået kup. Sammen med sine kumpaner graver han en tunnel under banken for til sidst at sprænge sig vej op i boksen. Planen er inspireret af en Sherlock Holmes-historie. Men det er lige ved at gå galt, da en amatørradioentusiast opsnapper deres walkie-talkie-kommunikation og tipper Scotland Yard.

07:15  

Verdens smukkeste togrejser - Australien
Verdens smukkeste togrejser - Australien Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Sydney til Adelaide. Tag med på en forrygende tur på det ikoniske luksustog Indian Pacific. Rejsen, der strækker sig over to dage, går igennem Australiens storslåede nationalpark Blue Mountains og den historiske by Bathurst, der blev bygget, da guldfeberen rasede. Derefter kører toget igennem 'the great Outback', med stop i minebyen Broken Hill, indtil vi når frem til festivalbyen Adelaide og de smukke strande.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

05:31  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

06:00  

Luk op Luk i - GENERT
Luk op Luk i - GENERT Sofie skal vise et tryllenummer, men pludselig bliver hun genert. Katrine hjælper hende med at øve, så Sofie til sidst er tryg nok til at trylle foran publikum. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være genert.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) I den store lade ved siden af slottet vil den sure mand lave konfetti af børnetegninger, og han har lavet en børnefælde så han kan få ram på Motor Mille og Børnebanden. Men han går selv i fælden, og børnene får tegningerne. Men så går det galt. Motor Mille bliver fanget!

06:45  

F for Får VI
F for Får VI

06:50  

Sarah og And (39)
Sarah og And (39)

07:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:04  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8)

07:40  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

07:45  

Superhelten Sprinter Galore (22)
Superhelten Sprinter Galore (22)

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (12)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (12) I skurkenes skjulested tvinger Reichardt Liam til at ændre i Grundloven. Ude i skoven forsøger Kristian og Jose at befri Nikoline fra Staffans fælde. Men kan Kristian, Jose og Nikoline nå frem til bunkeren i tide, eller vil det lykkes Reichard at ændre i Grundloven og gøre kriminalitet lovligt for altid?

08:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

08:25  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:50  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

10:00  

Jorden kalder: Nye bønner på suppen
Jorden kalder: Nye bønner på suppen Stefan Ravnholt er kantineleder på Middelfart Rådhus, hvor der ligesom i mange andre kantiner er en del kød på menuen. Det vil Stefan gerne lave om på, det er bare ikke særlig populært. Så hvordan får man vendt stemningen og vænnet folk til at spise mere grønt? Adfærdsforsker Pelle Guldborg Hansen hjælper Stefan Ravnholt med at lave et eksperiment, hvor de i løbet af en uge skal afprøve om små "nudges" kan hjælpe med at få medarbejderne på rådhuset til at vælge den mere plantebaserede mad.

10:25  

Ryd op, før du dør (1:8)
Ryd op, før du dør (1:8) Amerikanske dokumentarserie fra 2023. (The Gentle Art of Swedish Death Cleaning) Suzi Sanderson er en fræk 75-årig kvinde med smag for eventyr og mænd, men hvis hjem er fyldt med falliske souvenirs og ting fra hendes mange rejser. Hun har brug for hjælp til at komme af med nogle af alle minderne, så hun ikke behøver at leve i fortiden. Derfor træder et hold svenske dødsopryddere nu til.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (3:25)
Antikkrejlerne XXIII (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2

10:00  

EM Atletik 2024
EM Atletik 2024 Europas mest alsidige atleter kommer i fokus de næste par dage ved EM i atletik i Rom. Tikampen går nemlig i gang her til formiddag med de tre første discipliner, 100 meter løb, længdespring og kuglestød. På løbebanerne skal vi igennem en masse indledende heats og semifinaler. Kommentatorer: Henrik Liniger og Tobias Boldt

TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

09:12  

Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele
Vilde vidunderlige dyr: Skarven laver lort på det hele Skarven er en ret stor og klodset fugl. Og hvis der er én ting, som skarven er berømt for at være god til, så er det at lave lort. Den laver faktisk så mange fugleklatter på træerne, at bladene ætser væk, så der slet ikke er noget grønt tilbage på træerne. Men hvorfor mon skarven gør det?

09:15  

Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6)
Sød, nuttet og i fare - Isfuglen fra Amager (6) Isfugle ses kun ekstremt sjældent, men en af dem har forvildet sig ind under en trappe ved Ørestads Metro på Amager. Mathias finder den afkræftede fugl, der har slået sig meget og vil hjælpe den tilbage til naturen. Den er ikke i stand til at flyve, så Mathias passer den indtil han kan sætte den fri. Men ingen ved om den er blevet alt for skadet til at kunne overleve.

09:25  

MikroMakkerne - Skovflåten
MikroMakkerne - Skovflåten Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i skoven. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på den blodtørstige skovflåt med hjælp fra en sød hund. De undersøger, hvordan skovflåten lever, og hvad man skal gøre, hvis man finder en. Og så dyster de mod hinanden i en nervepirrende blodsuger-battle!

09:38  

Krible Krable disko
Krible Krable disko

09:41  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:01  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28)

10:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

10:35  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:30  

Skæg med bogstaver - O
Skæg med bogstaver - O Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet O, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en oplader på sin øde ø.

11:50  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:30  

Bonderøven 2015 (10)
Bonderøven 2015 (10) På Kastaniegården er græsset i haven så højt, at det skal slås med le. Men først skal leen slibes på slibemaskinen, hvor den gamle kilerem går i stykker. Frank laver en god erstatning, nemlig et stykke splejset tov. Og så har soen Lone fået seks smågrise, som spæner rundt på marken, mens Lone tager sig et velfortjent mudderbad. Sendt første gang 11.03.15

12:30  

Bonderøven 2015 (9)
Bonderøven 2015 (9) I køkkenhaven planter Frank sine blåbærbuske i ren savsmuld, for at opnå den rette surhedsgrad i jorden. Bi-bestanden på Kastaniegården bliver større, da naboens bier sværmer, og Frank indfanger dem ved at save grene af træerne, hvor bierne har klumpet sig sammen. Og så tager Frank til Sverige for, sammen med vennerne, at flå lindebark af grenene til lindebast. Sendt første gang 04.03.15

13:00  

Nak & Æd - en sæl på Svalbard (8:10)
Nak & Æd - en sæl på Svalbard (8:10) Sæson 6 (2015). Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i det kolde nord, hvor Svalbard har taget de to venners hjerter med storm. Denne gang er det en fed sæl, som de vil have ram på. Men sæljagt foregår bl.a. fra en vippende båd. Så endnu engang gælder det for Jørgen og Nikolaj om at sidde helt stille. Lykkes dette ikke, skal der krabbe i gryden. Sendt første gang 10.04.2016

13:45  

Hammerslag - Taglejligheder på Christianshavn
Hammerslag - Taglejligheder på Christianshavn Vi skal helt op under taget, når vært, Sofie Østergaard, byder indenfor i to charmerende taglejligheder på Christianshavn i København. Mira Lie Nielsen og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén, når de skal gætte, hvad en taglejlighed på femte sal, med maksimal udnyttelse af kvadratmeterne, skal koste. Konkurrencen skal afgøres blot en spytklat væk på en ikonisk Christianshavner-beliggenhed med en taglejlighed i to etager.

14:15  

I hus til halsen XII (1:9)
I hus til halsen XII (1:9) Pædagogen Signe var en rigtig powermaskine, der jonglerede høns, heste og børn fra før solen stod op - men drømmen er nu afløst af en facade der blafrer i vinden. Økonomien er også ved at knuse hende, for alt er blevet dyrere, og hun har ikke længere råd til sit hjem. Heldigvis vælter hjælpen ind, og værterne Line Franck, Dennis Lindequist og Kalle Thesbjerg giver landstedet den helt store overhaling.

DR2

13:50  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA

TVR

12:05  

Sprinter Galore IV - Museum (9)
Sprinter Galore IV - Museum (9) Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to drenge, der gerne vil ae en fugl på museet. Men det må man ikke, siger museumsdamen, og pludselig har Sprinter skabt endnu større problemer for drengene...

12:20  

Sprinter Galore IV - Den øde ø (10)
Sprinter Galore IV - Den øde ø (10) Sprinter hjælper en pige hen til en legeplads med sin gps og tager videre til sin øde ø. Endelig nåede han frem! Men er det nu også så fedt at være helt alene, når det kommer til stykket?

12:35  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

12:58  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) Det er juleaften og John skal bare lige købe et juletræ. Men på vejen møder han selveste julemanden, og pludselig skal John redde både julemanden, gaverne og ikke mindst sin egen juleaften.

13:03  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

13:05  

Transformers
Transformers Mens Megatron og Optimus Prime er ude for at fange tre sprælske minikassette-botter, har de en diskussion om GHOSTs behandling af decepticoner.

13:30  

Lucky Luke - Daltonbrødrene møder Billy the Kid (48)
Lucky Luke - Daltonbrødrene møder Billy the Kid (48) Daltonbrødrene møder Billy the Kid.

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (18)
Superhelten Sprinter Galore (18)

13:59  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

14:05  

Superhelten Sprinter Galore (20)
Superhelten Sprinter Galore (20)

14:05  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

14:15  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler
Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler Børnebanden opdager den sure mand, Langemand, ved Legelandets vandrutsjebane. Han får håndlangerne til at dyppe cykelsadler i vand, så de voksne kan få våde numser. Motor Mille låner en brandbil, så det bliver i stedet Langemand og håndlangerne, der bliver våde.

14:50  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

DR1

15:15  

Kender Du Typen? 2018 - Med hængekøje og mandehule
Kender Du Typen? 2018 - Med hængekøje og mandehule Kender Du Typen? er draget til Humlebæk i det nordlige Sjælland for at besøge en type, som elsker at hænge ud i sin mandehule og høre Bruce Springsteen. Livsstilsekspertene Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der ikke ejer et fjernsyn og som elsker at slænge sig i sin hængekøje. Vært: Mads Steffensen

16:00  

EU-valg 2024: De sidste personlige stemmer tælles op
EU-valg 2024: De sidste personlige stemmer tælles op Mandag eftermiddag kommer den endelige afgørelse om, hvem der skal repræsentere Danmark i EU-Parlamentet. Når de personlige stemmer er talt op, ved vi hvilke 15 politikere, der er blevet valgt til de danske pladser.

DR2

17:35  

Imperiet Kardashian (3:3)
Imperiet Kardashian (3:3) Britisk dokumentarserie fra 2023. (House of Kardashians) Kylie Jenner er populær på sociale medier og sikrer, at familien er relevant i en konstant foranderlig verden. Som kun 21-årig lancerer hun sit eget kosmetikmærke og bliver den yngste selfmade milliardær nogensinde. Kardashian-brandet ser skudsikkert ud, men da Bruce Jenner ændrer sit kønsudtryk til Caitlyn, må Kris finde en måde at håndtere det på i offentligheden. Samtidig skaber Kanye kontroverser, mens presset stiger på familien for at tage mere samfundsansvar.

TVR

15:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

15:14  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:15  

Hey Duggee
Hey Duggee

15:20  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:35  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Gurli Gris X
Gurli Gris X

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:25  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder Dronning Kluk-kluk + Vovserne redder en strandet rødspætte

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

17:00  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget hemmelighedsfulde pytonslange. Undervejs støder han på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop. Men han får også en pause i sin søgen, som bruges til at spille fodbold med de lokale børn.

17:10  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.

17:13  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere fakta vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!

17:15  

Ramasjang Mysteriet IV (7)
Ramasjang Mysteriet IV (7) Hvilken skurk har snuppet Siljas Monsterbuster dragt? Det er det store spørgsmål i Ramasjang. Kristian skal prøve at finde og fange skurken. Han er heldigvis ikke alene - minidetektiven Solvej er klar på at hjælpe til!

17:46  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

17:50  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

17:55  

F for får V (16)
F for får V (16)

DR1

18:00  

Skattejægerne (6:10)
Skattejægerne (6:10) Sæson 11. I aften i Skattejægerne har Lisa Rasmussen fra Antik Form & Design ekstra svære betingelser på en auktion, da det er partneren Jesper Bo Hansen, der er auktionarius. Rekvisitøren Sussie Vig skal hjælpe Royal Copenhagen med at designe juleborde. Og Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik har nemmere ved at bruge penge end tjene dem på en antikmesse i Sverige.

18:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Danmarks næste klassiker (6:6) En kæmpe finale
Danmarks næste klassiker (6:6) En kæmpe finale Så er det tid til at finde Danmarks Næste Klassiker! Men inden da bliver designerne kastet ud i den sidste kategori, som både designmæssigt og fysisk er lidt af en kleppert - nemlig sofaen. En sofa, som ovenikøbet kun må produceres af genanvendelige materialer. Får alle designerne et møbel på vinderpodiet, før dommerne skal kåre den endelige vinder af Danmarks Næste Klassiker?

DR2

18:30  

Geniale hverdagsobjekter (5:6)
Geniale hverdagsobjekter (5:6) BBC-dokumentarserie fra 2022. (The Secret Genius of Modern Life) Overvågning af vores skridt, spring eller hop er rasende populært. Og en tredjedel af Storbritanniens indbyggere har nu et sportsur. Denne gang undersøger professor Hannah Fry, hvordan bilulykker i 1970'erne hjalp os med at tælle skridt, hvordan hektiske luftdueller under 2. verdenskrig førte til en revolutionerende helbredsteknologi, og hvordan aktivitetstrackere endda bliver brugt til at spore mordere.

19:15  

Explainer - Historien bag triumfen i 1992
Explainer - Historien bag triumfen i 1992 Er du for ung til at huske sommeren i 1992 og den historiske EM-sejr? Eller vil du blot genbesøge den sommer? Så kommer vi dig til undsætning, for vi har gravet dybt i DR's arkiver. Vi har derfor samlet hele historien om vejen til den danske EM-triumf - KUN fortalt gennem tv- og radioklip fra ugerne op til sejren, hvor danskerne endte med at eksplodere i en rød-hvid glædesrus, da det daværende landshold mod al forventning vandt europamesterskabet. Og historien starter faktisk med, at Danmark slet ikke kvalificere sig til at spille med i EM det år.

19:25  

EM Atletik 2024
EM Atletik 2024 De korte løbediscipliner er i fokus på denne EM-mandag i Rom, hvor atleterne skal sprinte om medaljer på både 200 og 400 meter. Der bliver dog også løbet længere og det endda med forhindringer og vandgrav fordelt ud over de 3000 meter på løbebanen. I de tekniske discipliner samler interessen sig om kvindernes hammerkastfinale, med mulig dansk deltagelse, samt kvindernes stangspring. Kommentatorer: Henrik Liniger og Tobias Boldt

TVR

18:00  

F for får V (18)
F for får V (18)

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Jia forsøger at bevise, at Paul-E har det bedste trick ti denne opgave. Men hun lærer, at det stærkeste trick er at arbejde sammen som et team.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn De mesterlige monsterbørn tror de skal holde en velfortjent fridag i Grummebæks Tivoli, men Arthur har en hemmelig plan. Tivoliet er verdensberømt for sit fantastiske spøgelsestog, og den forlystelse er lidt for god, hvis du spørger Arthur.

19:45  

Fluernes Herman
Fluernes Herman

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

21:40  

Når mænd slår kvinder ihjel (1)
Når mænd slår kvinder ihjel (1) Kvindeofre fylder mere og mere i det samlede drabsbillede. For selvom drab generelt er faldende, bliver stadig lige så mange kvinder slået ihjel. "Det handler ofte om seksuel jalousi, magt og det ubærlige for manden i at blive afvist eller forladt af kvinden", fortæller psykolog Florence Mclean. Sammen med tidligere drabschef Bent Isager-Nielsen analyserer kvindelige eksperter med ekspertise i gerningsmandsprofiler, hvad der sker rent psykologisk, Når mænd slår kvinder ihjel. I seriens første program undersøger eksperterne, hvad der i 2009 fik den dengang 44-årige John Knudsen til at frihedsberøve, mishandle og kvæle 52 årige Kirsten Bay Andersen.

21:40  

Sexisme i musikbranchen (1:2) Du skal være ung og fuckable
Sexisme i musikbranchen (1:2) Du skal være ung og fuckable 8 ud af 10 unge kvinder i musikbranchen har oplevet deres grænser bliver overtrådt. En række etablerede og upcoming kvindelige musikere står frem og fortæller, hvordan de oplever sexisme og flere fortæller om en ældre, mandlig artist, som de oplever har en grænseoverskridende adfærd over for helt unge kvinder.

22:40  

Professor T: Familiebånd
Professor T: Familiebånd Britisk krimiserie fra 2023. En kvinde findes død efter en bilulykke - men det var ikke ulykken, der dræbte hende. Lisa og Dans efterforskning fører dem til en topgymnast og hans overbeskyttende mor. Professor T synes, at sagen minder ubehageligt meget om hans egen situation. Hvor langt er en mor parat til at gå for at beskytte sit barn?

23:30  

Gift ved første blik UK VIII (2:36)
Gift ved første blik UK VIII (2:36) Britisk kærlighedseksperiment fra 2023. (Married at First Sight UK) To nye magiske bryllupper finder sted. Det ene er det ultimative eventyr, mens det andet viser sig at være en lidt akavet affære.

DR2

23:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

23:50  

Nul stjerner - Forlænget weekend i Albanien
Nul stjerner - Forlænget weekend i Albanien I Albanien tjekker Jan og Morten ind på et af landets mest lumre hoteller, smager på de mest eksotiske delikatesser og dykker ned i den kommunistiske fortid, hvor diktatoren Envar Hoxha regerede i over 40 år.

TVR
DR1

00:20  

The Bay V (1:3)
The Bay V (1:3) Britisk krimiserie fra 2024. I den nordengelske kystby Morecambe kaldes kriminalassistent Jenn Townsend ud til et ligfund. Den unge Hannah Dawson er blevet myrdet. Hannahs familie viser sig nærmest at være i opløsning. Jenns eget familieliv bliver også ekstra kaotisk, da hun får en uventet gæst. Men Jenn får andet at tænke på, da sagen tager en dramatisk udvikling.

01:25  

Antikkrejlerne XXI (24:25)
Antikkrejlerne XXI (24:25) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Antiques Road Trip) Vi følger britiske antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

01:50  

Inspector Morse: Den djævelske slange
Inspector Morse: Den djævelske slange Engelsk krimi fra 1990. (Inspector Morse: The Infernal Serpent) Miljøforkæmperen Julian Dear skal holde tale på universitetet. Rygtet vil vide, at hans emne er kontroversielt, og måske er det derfor, han bliver slået ned på vej til foredragssalen. Dear dør af sine kvæstelser, og universitetslektoren Jake Normington antyder, at nogen i det akademiske miljø har villet lukke munden på ham. Men hvad var det, Dear havde at fortælle? Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Jake Normington: Tom Wilkinson. Instruktion: John Madden.

03:35  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:20  

Nul stjerner - Roadtrip i Georgien
Nul stjerner - Roadtrip i Georgien Jan og Morten tager på roadtrip i Georgien i en vaklende Lada Niva, hvor endemålet er en 40 meter høj klippe, som de håber at bestige. På vejen besøger de Stalins fødeby, Gori, hvor den tidligere diktator hyldes som en folkehelt, og så kæmper de med at holde promillen nede, når den georgiske gæstfrihed presser sig på

00:50  

DNA Detektiven II (2:3)
DNA Detektiven II (2:3) Sydamerika er det næste kontinent, hvis tidligste historie Eske vil kortlægge via DNA fra de urgamle skeletter. Men at udvinde DNA af skeletter fra tropisk materiale er lettere sagt end gjort, og Eske er i skarp konkurrence med velfinansierede forskerteams fra Tyskland og USA. Han er nødt til at udvikle nye metoder og rejse til Brasilien for at finde en måde at overhale sine internationale konkurrenter. Mødet med brasilianske samarbejdspartnere inspirerer imidlertid Eske til at omtænke sine strategier og måden han indsamler skeletter.

01:50  

Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (6:6)
Ekspeditionen - På sporet af Vitus Bering (6:6) En af verdenshistoriens største opdagelsesrejsende er danskeren Vitus Bering, som i 1700-tallet ledte en kæmpe ekspedition for den russiske zar. I Rusland kaldes han den russiske Columbus, men han er næsten ukendt i Danmark. Nu rejser historiker Cecilie Nielsen og et tv-hold i Berings fodspor hele vejen gennem det enorme Rusland fra Skt. Petersborg i vest til Berings grav på Bering Øen i det nordlige Stillehav for at fortælle historien om Vitus Bering.

02:20  

Livet fra rummet (1:3)
Livet fra rummet (1:3) Tysk naturserie fra 2022. (Life From Space) De er tusinder af lysår fra os. Mange sågar milliarder. De ubegribeligt store kosmiske objekter: sorte huller. De fortærer uanede mængder stof, og uden dem ville vores Mælkevej næppe eksistere. Hvordan påvirker sorte huller universet? Og har de muliggjort livet?

03:15  

Kvinder bag kameraet (10:14) Melodrama, sci-fi, og helvede og gru
Kvinder bag kameraet (10:14) Melodrama, sci-fi, og helvede og gru Prisvindende amerikansk dokumentarserie fra 2018. (Women Make Film) Andre veldefinerede filmgenrer er melodramaet, science fiction og gysere. Hvordan viser Binka Zhelyazkova melodramaet under nazismen i We Were Young? Hvordan får Kathryn Bigelow, Wachowski-søstrene og Patty Jenkins deres sci-fi-film til at leve? Hvilke tricks benytter Reed Morano i The Handmaid's Tale? Jaqueline Audry filmatiserer Satre helvede i Lukkede døre, mens virkelighedens gru afspejles i både England, Pakistan og Japan.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0610083252