Ærøskøbing
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 24. marts 2018

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 24. marts 2018

DR1

01:40  

Miss Marple: Bertrams Hotel
Miss Marple: Bertrams Hotel Miss Marple tager ophold på det glamourøse Bertrams Hotel i London, hvor hun boede, da hun var en lille pige. Til hendes glæde ser hotellet ud præcist som dengang, men snart fornemmer hun, at der skjuler sig dystre hemmeligheder bag den smukke facade. Og da en af hotellets stuepiger findes myrdet, påtager Miss Marple sig at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jane Cooper: Martine McCutcheon. Hubert Curtain: Peter Davison. Instruktion: Dan Zeff.

03:15  

Dalgliesh: Med kniven i hjertet
Dalgliesh: Med kniven i hjertet Engelsk krimi fra 1995 efter roman af P.D. James. (A Mind to Murder) Scotland Yard-detektiven Adam Dalgliesh plages af skyldfølelse over en ung kvindelig kollegas død. Kun modstræbende lader han sig overtale til at trække i arbejdstøjet igen, da han fra højeste sted bliver bedt om at efterforske mordet på bestyreren af en psykiatrisk klinik. En yderst følsom sag, da flere af klinikkens patienter er kendte ansigter i den politiske sfære. Adam Dalgliesh: Roy Marsden. Kim Horrocks: Susannah Corbett.

05:00  

Guld i Købstæderne - En hurtig handel
Guld i Købstæderne - En hurtig handel

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

DR Friland: Steen og velfærden (4:4)
DR Friland: Steen og velfærden (4:4) Kan man leve et lykkeligt liv i 2005 med et årligt tøjbudget på under 1.500 kr.? Det er der delte meninger om, når frilænderen Steen Møller og modeforlæggeren Malene Malling mødes og diskuterer mode og velfærd. Den sparsommelige frilænder viser det bedste fra sin udsædvanlige garderobe frem for modeforlæggeren, der til gengæld giver gode råd om, hvad der er oppe i tiden. Tilrettelæggelse: Jens Folmer Jepsen/Paseofilm Sendt første gang 07.09.05

06:10  

Kyst til kyst - Vestkysten (7:8)
Kyst til kyst - Vestkysten (7:8) I dagens afsnit tager vore ekspertværter til området omkring Esbjerg og den vilde jyske vestkyst. For mange er et liv på havet forbundet med risiko, men i den gamle fiskerby Esbjerg har man formået at lave redningsudstyr, der redder liv i hele verden. Biolog Line Friis Frederiksen afprøver, hvordan det virker. Geograf Mai Maskell detonerer miner fra 2. Verdenskrig. Botaniker Flemming Rune graver efter Danmarks forureningshistorie i en bunke jord, og havbiolog Anders Drud reparerer en motor i en af de imponerende havvindmøller ved Horns Rev. Sendt første gang 25.07.11

07:05  

De store katte (11)
De store katte (11) Leoparden Korthale dukker frem med sine nye unger, men de har få chancer for at overleve i det barske paradis, som Mara sletten er. Sumpløverne lever godt og trygt, men ungerne kommer pludseligt i fare ved mødet med elefanten, den afrikanske slettes sværvægter. Geoparden Amber og hendes unger går glip af et måltid og må starte forfra, men det bliver endnu værre for ungerne, da Amber pludseligt forsvinder.

07:30  

Naturens små mirakler (1:5)
Naturens små mirakler (1:5) Overalt i verden findes der mennesker, der brænder for at redde nogle af verdens mest truede dyr, og zoologen Martin Hughes-Games besøger nogle af dem. I Chengdu i det centrale Kina har kæmpepandaerne svært ved at formere sig, og var derfor tæt på at uddø. Men nu har biologerne her udviklet en banebrydende teknik til at avle pandaunger. I Whipsnade zoo uden for London er det indiske næsehorn Behan, højgravid. 70 procent af bestanden bor i én park i Indien, og hvis der skulle udbryde sygdom der, kan Behans unge være med til at redde bestanden.

08:20  

Antikkrejlerne med kendisser (87)
Antikkrejlerne med kendisser (87) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

01:40  

Kvindemorderne Fred og Rose West (1:3)
Kvindemorderne Fred og Rose West (1:3) Fred og Rose West er det største massemorderpar i britisk kriminalhistorie. De mødtes tilfældigt ved et busstoppested, da hun var femten, han 27, og begge havde et mord på samvittigheden, inden de fandt sammen og myrdede mindst tolv unge kvinder, heriblandt deres egen datter, inden de i 1994 blev stoppet. Rose's forældre var psykisk syge, og hendes far misbrugte hende som barn. Frank hævder også at have haft en voldelig barndom, men det benægtes af familien.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

02:05  

Plush
Plush Den unge sangerinde Hayley indleder en affære med sin nye guitarist. Men guitaristen har en mørk fortid, som kan bringe både Hayley og hendes nærmeste i fare. Hayley: Emily Browning. Enzo: Xavier Samuel. Carter: Cam Gigandet. Instruktion: Catherine Hardwicke.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:30  

Bornholmer Strasse - Den dag Muren faldt
Bornholmer Strasse - Den dag Muren faldt 9. november 1989. På tv meddeler en embedsmand, at DDR's borgere nu frit kan krydse grænsen. En nyhed, der er så sær, at den kunne være sand. Nysgerrige østberlinere samles ved grænseovergangen Bornholmer Strasse. Det stiller grænsevagten Harald i et dilemma. Han har nemlig ingen ordrer fået, og nu må han prøve noget nyt - nemlig selv at træffe en beslutning! Skal han lade den voksende menneskemængde krydse grænsen til Vestberlin? Harald Schäfer: Charly Hübner. Ulrich Rotermund: Milan Peschel. Instruktion: Christian Schwochow.

01:55  

Joe
Joe Joe har en kriminel fortid og et heftigt temperament. Han gør sit bedste for at holde sig i skindet og undgå problemer - indtil han møder den 15-årige Gary. Gary kæmper for at forsørge sin ludfattige familie og beskytte sin mor og søster, når hans ondskabsfulde, fordrukne far går amok. Joe tager Gary under sine vinger, selv om han ved, at det kan koste ham - og andre - dyrt, hvis han tvinges til at lade næverne tale. Joe: Nicolas Cage. Gary: Tye Sheridan. Wade: Gary Poulter. Instruktion: David Gordon Green.

03:45  

Store danskere: Mogens Glistrup
Store danskere: Mogens Glistrup Mange husker ham i dag som den larmende og lettere tossede anarkist, der afskyede skatter og muslimske indvandrere. Men i begyndelsen af sin karriere var Mogens Glistrup faktisk en mand med en mission: Han ville med provokationen som våben ændre den danske skattelovgivning radikalt. Undervejs mistede han næsten alt. Og spørgsmålet er, om han gik for vidt i sine provokationer - eller om han blev kanøflet af systemet. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 27.12.12

04:15  

Store danskere: Aksel Larsen
Store danskere: Aksel Larsen Aksel Larsen var en mand, der forfulgte sine idealer med livet som indsats. Han ønskede et Danmark med social retfærdighed og lige muligheder for alle og huskes som stifter af partiet SF. Men han bar også på store hemmeligheder, som først kom frem flere år efter hans død. Tilrettelæggelse: Susan Hoffmann.

04:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske spørgeleg, hvor Gorm tester danskernes hukommelse på årstal og viden om det forgange århundrede. Se eller gense Krag og Virkner gifte sig, 'Mifune' vinde bjørn, Miss Danmark blive kåret, WAAF'er marchere, Lehfelt på Skoda, Dirch som parodist og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius.

05:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Efter ti år på skærmen er det sidste chance for at se Gorm teste danskernes hukommelse på årstal og viden i den klassiske spørgeleg. Se eller gense Skylab lande, Hegler om sex, Hausgaards første, Brøndby banke FCK, den ældste fjernbetjening, Dirch om sin datter, Ziegler med sin violin og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius

05:45  

Dagens Sang: Fald min engel
Dagens Sang: Fald min engel Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR PigeKoret synger 'Fald min engel'. Musik & tekst: Steffen Brandt

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Hør den lille stær
Dagens Sang: Hør den lille stær Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR SpireKoret synger 'Hør den lille stær'. Musik/tekst: Poul Schierbeck/Harald Bergstedt

08:30  

Gudstjeneste fra Hedensted kirke
Gudstjeneste fra Hedensted kirke Sognepræst Thea Køllgaard Olsen er liturg og prædikenat Mariæ Bebudelse. Gudstjenesten er et sammenspil mellem organist Anni Poldrugatsch, sopran Marie Nyborg Jørgensen og Susanne Bechmann på fløjte. Gennem tekst og musik udfoldes bl.a. Marias lovsang. Hedensted kirke ligger som byens ældste hus på en naturlig forhøjning i terrænet. En romansk bygning af granistkvadre fra før år 1200. Med det tilbyggede hvidkalkede tårn og hvælvinger fremtræder kirken stor. På det romanske kalkmaleri i apsis, Maiestas Domini, ser man Kristus stående som himmelkongen med korsstaven og lysende mandorla, kun omgivet af Peter og Paulus.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Enormt farlig.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Onkel Tina.

06:25  

Thunderbirds (21)
Thunderbirds (21) Kometjægerne

06:45  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

07:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

08:15  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Gumball IV (21)
Gumball IV (21)

08:45  

Gumball IV (22)
Gumball IV (22)

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (13)
Babar (13) Med lidt kreativitet

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

06:05  

Chuggington IV (24)
Chuggington IV (24) Tootington tunnelen

06:15  

Morten Skildpadde (24)
Morten Skildpadde (24) Morten og superovernatningen

06:40  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

06:55  

Yakari III (12)
Yakari III (12)

07:10  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

07:30  

Trenk, den lille ridder
Trenk, den lille ridder Tysk animationsfilm med danske stemmer fra 2015 Trenks største ønske er at blive ridder, men det er svært, når man er født som en fattig bondedreng. Trenk bytter derfor rolle med riddersønnen, Zink, for at komme i lære hos Ridder Hans. Hos Hans lærer Trenk alt, hvad han skal bruge for at bekæmpe den onde drage og blive slået til ridder, men har han modet til at redde sin familie?

08:45  

Min ven Marlon (3)
Min ven Marlon (3)

 
DR1

09:20  

Antikkrejlerne med kendisser (88)
Antikkrejlerne med kendisser (88) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:19  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:20  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster 2
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster 2 I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

11:20  

Bonderøven (6:7)
Bonderøven (6:7) Frank er i gang med at sætte de sidste greb på køkkenskufferne, og smører samtidig stearin på skinnerne, så skufferne glider så nemt, at han næsten kan puffe dem i med hoften. Gjorden på Solvejs seletøj er i stykker, men heldigvis har Frank fået forbindelse til en sadelmagerskole i Sverige, hvor han tager op for at få hjælp til at reparere seletøjet. Og så giver det sved på panden, når fundamentet til det nye skur omkring kalkbrændeovnen skal graves ud med hakke og skovl.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:45  

Strandfest i Cambodia
Strandfest i Cambodia Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne femte episode er Leo taget til den smukke ø, Koh Rong Samloem, Cambodia, for at feste natten i gennem bl.a. sammen med vestlige backpackere. Leo opdager hurtigt, at denne type strandfester har lidt af hvert at tilbyde en turist som ham - også sager og aktiviteter, som ville være både utænkelige og ulovlige i Norge. Nordvision fra Norge.

10:15  

Folkefest i Mexico
Folkefest i Mexico Seriens vært, Leo Ajkic, rejser til nogen af verdens mest spændende folkefester for på egen hånd at opleve, om de mon er så farverige, spændende og vilde, som de ser ud til. I denne sjette og sidste episode er Leo taget til den allerstørste folkefest i Mexico, uafhængighedsdagen. Han har glædet sig til at fejre dagen i skønne og luksuriøse omgivelser på kendisdestinationen Cabo San Lucas, men det bliver alt andet end sjovt, for pludselig slår orkanen Odile til og rammer denne del af Mexiko. Leo bliver et ufrivilligt vidne til hvor farlig og uforudsigelig både naturen og mennesker, som rammes af dens kraft, kan bliver. Nordvision fra Norge.

10:45  

Alt forladt - Mønsted Kalkgruber
Alt forladt - Mønsted Kalkgruber Langt inde i den lukkede del af Mønsted Kalkgruber findes der graffiti, som er over 100 år gammel. Det skal de to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff have et billede af. Et andet sted i Danmark finder de en gammel seismograf, gemt og glemt, men som faktisk har været med til at bestemme, at jorden har en fast kerne. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 11.02.13

11:05  

De udstødte børn (1:3)
De udstødte børn (1:3) Der er romaer, og så er der især i Irland og Storbritannien de rejsende, the travellers, men begge grupper er ramt af omverdenens massive fordomme, og mange børn er udsat for mobning og udstødelse. Begge samfund holder traditionerne i hævd, og det kan give problemer i en moderne verden. Her fortæller børn fra fire til tretten år, der er langt mere modne af deres alder end deres jævnaldrende, om livet i nogle af de mest marginaliserede, men robuste samfund i Storbritannien.

11:50  

De udstødte børn (2:3)
De udstødte børn (2:3) Der er romaer, og så er der især i Irland og Storbritannien de rejsende, the travellers, men begge grupper er ramt af omverdenens massive fordomme, og mange børn er udsat for mobning og udstødelse. Begge samfund holder traditionerne i hævd, og det kan give problemer i en moderne verden. Her fortæller børn fra fire til tretten år, der er langt mere modne af deres alder end deres jævnaldrende, om livet i nogle af de mest marginaliserede, men robuste samfund i Storbritannien.

DR3

10:10  

Hjælp! Min pilot er væk!
Hjælp! Min pilot er væk! I oktober 2013 var den 77-årige John Wildey på vej hjem fra en fredelig dag på landet som eneste passager i en vens fly. Pludselig bliver vennen utilpas, og ti minutter efter er han kollapset over instrumenterne, efterladende John uden flyveerfaring alene i et fly 500 meter over jorden, mens dagen begynder at gå på hæld. Nu begynder et timelangt mareridt for den ældre mand, mens flypersonale på jorden forsøger at guide ham til landing i bælgmørke og uden lys i kabinen!

11:00  

Shark Junction
Shark Junction Koralrevet omkring den lille øgruppe, Revillagigedo, ud for den mexicanske kyst vrimler med alverdens fisk. Alle disse fisk tiltrækker hundredvis af forskellige arter af hajer som silkehajer, hammerhajer, galapagoshajer og den sølvtippede haj. Men hvorfor har alle disse hajer udvalgt netop dette lille koralrev til mødested?

11:50  

Geparden - fartens pris
Geparden - fartens pris Geparden er et højt specialiseret dyr. Den udmærker sig ved en eneste ting, nemlig ved at kunne løbe et byttedyr op hurtigere end noget andet pattedyr på jorden. Men denne specialisering har en pris. Vi følger en gepardhun med tre unger at forsørge. Vi oplever gepardens raffinerede måde at jage på, men også svaghederne og artens manglende robusthed i forhold til andre af savannens rovdyr.

DR K

09:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12) 'Dampdragen' var H.C. Andersens poetiske navn for jernbanen, som han forudså ville skabe store omvæltninger i samfundet. Kjersgaard fortæller om liberalismen, dampkraften og industrien, om de nye befolkningsklasser - og om Frederik d. VII's skandaløse ægteskab med Grevinde Danner. Sendt første gang i 1982.

10:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12) Perioden var præget af det sejrende demokrati under Venstres ledelse, men også af 1. Verdenskrig og den stærke økonomiske og kulturelle turbulens, som krigen udløste. Sendt første gang i 1982.

11:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12) Mens stormskyerne samlede sig, lagde regeringen Stauning-Munch fundamentet til et velfærdssamfund. I 1940 kunne man frygte, at dets levetid skulle blive kort. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

09:00  

Disney sjov
Disney sjov

10:00  

Spøgelsesjægerne
Spøgelsesjægerne Tom er en dreng, der nemt bliver forskrækket. Hetty er en professionel spøgelsesjæger, og Hugo er et elskeligt, men meget slimet spøgelse. Trods deres forskelligheder går den umage trekløver sammen om at bekæmpe det onde og redde verden fra en livstruende fremtid.

11:35  

Ultra Factor
Ultra Factor

DR Ramasjang

09:00  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

09:15  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:55  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

10:20  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus vil ikke rydde op, så han skriver til kongen og beder om at blive fri. Og så kommer kongen sør'me på besøg. Tegnefilm

10:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

11:00  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

11:15  

Quizdyrene II (8) - Araen Sugar
Quizdyrene II (8) - Araen Sugar Dagens quizdyr er en gammel kending. Det er nemlig araen Sugar, som allerede har været med i quizdyrene en gang før. Den gang fik han et enkelt flot point og var meget tilfreds med både det og sin præmie. Siden dengang har Sugar fået sig en kæreste, som hedder Honey. Nu vil Sugar gerne stille op i Quizdyrene igen, for at vise Honey hvor god han er til at quizze. Spørgsmålet er om Sugar ved nok om aber til at imponere Honey? Og om han ender med flere point end sidste gang han var med i Quizdyrene.

11:25  

Ramasjang Mysteriet IV (8)
Ramasjang Mysteriet IV (8) Der er alarm i Ramasjang! En eller anden skurk har simpelthen stjålet Sofus' halskæde! Men er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen, Hanne Riffel eller en helt fjerde skurk, der har haft fingrene for langt fremme? Det er en sag for Kristian! I dag får han hjælp af Anton på 7 år - men kan de fange skurken? Se med i Ramasjang Mysteriet!

11:55  

Smølferne
Smølferne

DR1

12:05  

Løvens hule III (5:8)
Løvens hule III (5:8) En freelance kloakmester og en væksthusgartner har fundet på at hælde flydende urter på flasker, som de håber løverne kan hjælpe dem med at få ind i samtlige danske dagligvarebutikker. - En opfinder har en lang række plastikprodukter med til løverne, som han mener er uundværlige i dagligdagen - Og to iværksætterhold, der sælger kreakasser til børn på abonnement dyster mod hinanden foran løverne for at lande en investering.

12:50  

Kommissær Janine Lewis (10:19)
Kommissær Janine Lewis (10:19) En dykker finder ligrester i en sø. Liget bliver identificeret som vaneforbryderen Mickey Day, som har været meldt savnet i to år. Ikke så langt derfra finder politiet en lommelærke med navnet Paul Cochran indgraveret. Cochran viser sig at være en narkoafhængig arkitekt, der jævnligt tog på fisketur på søen med en gruppe venner. Men hvilken forbindelse er der mellem de fiskeglade venner og den myrdede forbryder? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Butchers: Paul Loughran. Instruktion: Menhaj Huda.

14:00  

Kommissær Janine Lewis (11:19)
Kommissær Janine Lewis (11:19) En ung, sort og meget talentfuld fodboldspiller bliver stukket ned foran en natklub på sin 19-års fødselsdag. Janine beder sit hold lægge alle kræfter i for at opklare den tragiske sag, men hvad er motivet? Racisme, jalousi eller noget helt tredje? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Butchers: Paul Loughran. Instruktion: Graham Theakston.

DR2

12:35  

De udstødte børn (3:3)
De udstødte børn (3:3) Der er romaer, og så er der især i Irland og Storbritannien de rejsende, the travellers, men begge grupper er ramt af omverdenens massive fordomme, og mange børn er udsat for mobning og udstødelse. Begge samfund holder traditionerne i hævd, og det kan give problemer i en moderne verden. Her fortæller børn fra fire til tretten år, der er langt mere modne af deres alder end deres jævnaldrende, om livet i nogle af de mest marginaliserede, men robuste samfund i Storbritannien.

13:20  

Smag til Istanbul
Smag til Istanbul Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

14:00  

Smag på Charleston
Smag på Charleston Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

14:45  

DR2 Tema: På ø-eventyr med Anne & Anders - Ærø
DR2 Tema: På ø-eventyr med Anne & Anders - Ærø De er smukke, idylliske og charmerende - de danske øer. Og de kæmper en sej kamp for at overleve. Tag med TV-kokken Anne Hjernøe og TV-dokumentaristen Anders Agger ud på fire dejlige danske øer for at se, hvad øerne gemmer på af saft og kraft, stædige indfødte og iderige tilflyttere. I det første temaprogram af fire går Anne og Anders i land på Ærø, der emmer af stolte søfartstraditioner. Anders får saltvand i håret, bliver mundlam i selskab med Marstals småborgerlige sangkor, han drikker øl med Jens Otto Krags søn og får besøg af Alberte Winding, der fortæller om sin barndom på Ærø. Imens lærer Anne at lave de lækreste is, den smukkeste chokolade og griller den møreste hestebøf. Og så bliver Anne og Anders budt med til internationalt bryllup, for med 1200 årlige bryllupper har Ærø fundet sin helt egen overlevelses-niche - bryllupsindustrien. Tilrettelæggelse: Kristine Sølling Møller Sendt første gang 18.08.12

DR3

12:40  

Speed Kills - Jungle
Speed Kills - Jungle I den tætte jungle er opskriften på overlevelse, at man er i stand til at holde sig skjult, og kunsten at kamouflere sig er i høj kurs. Det gælder adskillige hurtigt angribende slanger og kamæleoner på jagt, men junglen rummer også andre dyr som for eksempel flagermus og flyvende krybdyr, der har udviklet usædvanlige jagtmetoder.

13:30  

Speed Kills - Havet
Speed Kills - Havet At bevæge sig i og omkring havet kræver en kolossal indsats. Her møder vi så forskellige dyr, som havtaske, suler, stenfisk, delfiner og hajer, der for at overleve svømmer, dykker og synker og opfører sig som - ja, som fisk i vandet!

14:20  

Verdens vildeste TV: Israel
Verdens vildeste TV: Israel Tv-personligheden Karla Carvalli rejser jorden rundt og udforsker nogle af verdens vildeste og sjoveste tv-shows. Her er Carvalli nået til Israel, som er en af de største producenter af originalt tv. Deres reality-tv er desuden kendt for at være noget af det mest nyskabende, der findes.

14:35  

De perfekte piger (1:6)
De perfekte piger (1:6) For første gang nogensinde møder de fire piger Anna, Amalie, Julie og Fie hinanden. Selvom det er grænseoverskridende at åbne op overfor fremmede, får de alligevel sat sig selv et mål, som de vil arbejde med i den kommende uge. Hver især går de i gang med den hårde proces at bryde deres vante mønstre. Og især for Fie kommer ugens mål til at trække tårerne frem.

DR K

12:45  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (12:12) I den sidste udsendelse stiller Erik Kjersgaard spørgsmål til historien og trækker nogle mulige linier for fremtiden op. Linier som nu er blevet historie, og som seerne i dag kan checke efter. Sendt første gang i 1983.

13:45  

Fra baggård til big business (3:5)
Fra baggård til big business (3:5) En rejse til London midt i 1920'erne blev et vendepunkt for den lille slikfabrikant Holger Sørensen fra Vejle. På rejsen stødte han ind i et forunderligt nyt produkt fra Amerika, tyggegummiet - og han tog idéen med hjem til Vejle. Tyggegummiet blev for alvor udbredt efter Anden Verdenskrig, og Dandy var tidligt med blandt de store på markeder over hele kloden. Vejle-tyggegummiet blev kendt for sin pågående og vovede markedsføring med kendte skue- spillere og letpåklædte piger. Men det var også den hårde internationale konkurrence, der i sommeren 2002 fik tredje og fjerde generation i familie- dynastiet til at sælge en del af virksomheden fra.

14:25  

Fra baggård til big business (4:5)
Fra baggård til big business (4:5) Rockwool er smeltet sten og en dansk erhvervssucces i milliard klassen. Det var to familier fra Korsør der importerede den lune ide fra USA i begyndelsen af århundrede og gjorde danskerne til verdens største producent af stenuld. Men familierne endte i et bittert opgør. I dag styres Rockwool-koncernen af familien Kähler der er blevet mangemillionærer på den lune ide. Men pengene går ikke til dyre biler og privatfly - de bliver brugt til at gøre Rockwool endnu større.

DR Ultra

12:00  

Ultra Factor
Ultra Factor

12:20  

Klassen - Skal de skilles? : Del 1 (87)
Klassen - Skal de skilles? : Del 1 (87) Fridas forældre skændes meget, og hun ved ikke hvorfor. Sofia, Astrid og Cille prøver at hjælpe hende.

12:30  

Klassen - Skal de skilles? : Del 2 (88)
Klassen - Skal de skilles? : Del 2 (88) Fridas forældre skændes meget, og hun ved ikke hvorfor. Sofia, Astrid og Cille prøver at hjælpe hende.

12:40  

Klassen - Skolens smukkeste pige (89)
Klassen - Skolens smukkeste pige (89) Tobias har meldt sig til årets musical, men finder ud af at drengene synes det er mega åndsvagt. Han prøver at holde det hemmeligt.

12:55  

Klassen - Dobbeltdaten (90)
Klassen - Dobbeltdaten (90) Emil og Sofia skal på dobbeltdate med det nye par Emma og Liam. Det bliver slet ikke den perfekte dag, de havde håbet på.

13:05  

Klassen - Venner eller kærester? (91)
Klassen - Venner eller kærester? (91) Tilde er træt af at alle har kærester og ikke har tid til hende. Måske var det på tide at Tilde fandt en kæreste?

13:15  

Klassen - Grov joke (92)
Klassen - Grov joke (92) Bertram vil gerne være stand-upper på youtube, men kommer til at gøre Frida ked af det.

13:30  

Klassen - Tro på det! (93)
Klassen - Tro på det! (93) Klassen får besøg af en præst. Sofia ved ikke hvad hun tror på og Emil vædder med hende om hun overhovedet kan beslutte sig.

13:40  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

13:50  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

14:00  

Klassen - Café-flirten (96)
Klassen - Café-flirten (96) Sara har set en dreng på en café i centeret. Hun vil have Aminah til at hjælpe med at snakke med ham.

14:15  

Klassen - Pigernes omklædning (97)
Klassen - Pigernes omklædning (97) Klassen skal i svømmehallen og Liam og Karl beslutter sig for at snige sig ind i pigernes omklædningsrum.

14:20  

Klassen - Farvel Liam (98)
Klassen - Farvel Liam (98) Liam er blevet smidt ud af skolen, men Karl mener stadig de kan nå at få lavet om på tingene.

14:35  

Klassen - Kylling i fare! (99)
Klassen - Kylling i fare! (99) Klassen finder en lille levende kylling og prøver at holde det hemmeligt for lærerne. Men hvis kylling er det egentlig?

14:45  

Klassen - Tobias og Victoria : Del 1 (100)
Klassen - Tobias og Victoria : Del 1 (100) Victoria er vild med Tobias, men Tobias tror ikke på at skolens lækreste pige vil være sammen med ham.

14:55  

Klassen - Tobias og Victoria : Del 2 (101)
Klassen - Tobias og Victoria : Del 2 (101) Victoria er vild med Tobias, men Tobias tror ikke på at skolens lækreste pige vil være sammen med ham.

DR Ramasjang

12:20  

Smølferne
Smølferne

12:45  

F for Får (39)
F for Får (39) Fårrygende animation fra Aardman

12:50  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

13:20  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:45  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Den skønne historie om den forfængelige kejser, der til sidst bliver afsløret af drengen, der siger: "Han har jo ikke noget på!"

DR1

15:10  

Victoria (1:8)
Victoria (1:8) I 1837 bliver den blot 18-årige Alexandrina dronning af Storbritannien og Irland. Den unge regent vælger at kalde sig Victoria og havner øjeblikkeligt i en magtkamp med sin mor, hertuginden af Kent, og dennes rådgiver, Conroy. Landets karismatiske premierminister, lord Melbourne, er heldigvis på Victorias side, men trods hans støtte og rådgivning roder den impulsive teenagedronning sig snart ud i en skandale.

16:20  

Victoria (2:8)
Victoria (2:8) Den purunge Victoria er blevet kronet som dronning. Hendes nærmeste fortrolige, lord Melbourne, er kommet i politisk modvind. Da han meddeler, at han vil træde tilbage som premierminister, er den unge monark sønderknust. Samtidig øjner Victorias onkel, lord Cumberland, og hendes mors rådgiver, Conroy, en chance for at skubbe den stædige dronning ud på et sidespor og overtage styret af landet.

17:05  

X Factor
X Factor Vi er nået til årets femte liveshow, hvor seerne og dommerne skal afgøre, hvem der skal videre til dette års semifinaler i X Factor. Sofie Linde Ingversen holder snor i Thomas Blachman, Remee og Sanne Salomonsen, når de indbyrdes kæmper om at få netop deres deltagere med videre. Fem deltagere bliver til fire, inden aftenen er omme. Hvem klarer sig bedst, når der skal leveres en sang med et godt budskab under temaet "Noget på hjertet"?

DR2

16:44  

Temalørdag: Våben
Temalørdag: Våben

16:45  

Temalørdag: Bag om den internationale våbenhandel
Temalørdag: Bag om den internationale våbenhandel Dansk/amerikansk dokumentar fra 2016 Ny dansk dokumentarfilm afslører virkeligheden bag den globale våbenhandel - en branche, som tæller sin profit i milliarder og sine tab i menneskeliv. Gennem interviews med whistleblowers, efterforskere, anklagere samt insidere fra både militæret og militærindustrien, viser filmen hvordan våbenhandlen, med vores politiske ledere som villige mellemmænd, er drivkraften bag krig.

DR3

15:10  

Miss Perfect (4:6)
Miss Perfect (4:6) Velgørenhedsarbejde er en vigtig del af Miss Danmark. Pigerne skal vælge et projekt, som de brænder for og promoverer det gennem deltagelsen i konkurrencen. For Anna var det en af hovedårsagerne til, hun meldte sig til konkurrencen. Hun vil gerne gøre noget godt for andre, men både hun og Amanda møder en del modstand og fordomme i forbindelse med velgørenhedsarbejdet. Konkurrencen spidser til og for Cecilie ender det hele med at koge over.

15:40  

Hugo og Helmig (3:4)
Hugo og Helmig (3:4) Der er gået et halvt år siden Hugo debuterede, og han har stadig kun udsendt én sang. Interessen for ham er stor fra presse og prisshows, mens han arbejder på at udgive sin anden single og bevise, at han er mere end sin fars søn med et enkelt hit. DR3 har fulgt Hugo Helmig det første år af hans karriere.

16:10  

Young Guns
Young Guns Efter at deres arbejdsgiver er blevet brutalt myrdet, rider Billy the Kid og fem andre revolvermænd ud med sherifstjerner for at hævne ham og søge retfærdighed. Men The Kids blodrus og begyndende vanvid gør dem lovløse, og snart bliver de til det vilde vestens mest eftersøgte bande. Billy the Kid: Emilio Estevez. Doc: Kiefer Sutherland. Jose Chavez: Lou Diamond Phillips. Instruktion: Christopher Cain.

17:55  

Fremtidens teknologi: Island (4:10)
Fremtidens teknologi: Island (4:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Island.

DR K

15:05  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) I 1882 åbner den unge Frederik Læssøe Smidth et lille rådgivende "ingeniørbureau". Efter nogle år går han sammen med kamme- raterne Poul Larsen og Alexander Foss, og grunden er lagt til det, der senere skulle blive verdens største producent af cement- fabrikker. Fl. Smidths, det der i dag kaldes FLS industries, 120 årige historie er historien om store succes'er, men også anklager om værne- mageri, arvestridigheder og situationer hvor virksomheden har været på fallittens rand. I programmet medvirker blandt andre arvingen Christian Kjær.

15:45  

Mellem to stole
Mellem to stole Bjørn Tidmand og Gustav Winkler har gæster i studiet, bl.a. Eva Rydberg, Raquel Rastenni og Dirch Passer.

16:40  

Manden de kalder Trille
Manden de kalder Trille En af de mest erfarne revy-rotter i landet hedder Ernst Trillingsgaard. I en god halv time øser han af sine erfaringer og sit væld af anekdoter, der bl.a. indbefatter historier om en overvægtig Dirch Passer og en provinsforskrækket Jørgen Ryg. Underholdende historier om underholdning. Revy kanon - med hjælp fra skuespilleren laver vi en højst uvidenskabelig kanon over de vigtigste danske revynumre gennem historien.

17:15  

Portræt af Otto Leisner: OTTO - fortalt af Otto
Portræt af Otto Leisner: OTTO - fortalt af Otto Otto Leisner er alle tiders største danske tv-vært. Ikke alene medvirkede han i hundredevis af programmer som studievært - han tog sig også tid til at fortælle om sit liv og sit livsværk i en række interviews. Det er disse interviews, der er materialet for dette portræt. Otto er dermed tilbage i værtsrollen.

17:45  

Victor Borge: Verdens morsomste mand
Victor Borge: Verdens morsomste mand I over 60 år rejste han verden rundt med en storslået blanding af klassisk musik og komik. Han blev en verdensberømt dansker. DR fortæller den eventyrlige historie om Victor Borge. Vi kommer bag scenen og bag smilet på den store skandinaviske verdensentertainer. Både som kunstner og privatperson. Tilrettelæggelse af Mads Baastrup. Sendt første gang 30.12.08.

DR Ultra

15:10  

Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3)
Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3) Hjalte og Tjelle kæmper i dette program om at undgå at skulle drikke varm mælk - helt frisk fra yveret. Det gør de i dueller, hvor præcision og hurtighed er en stor fordel. De skal nemlig dyste i disciplinerne Havetraktorringridning og Kopatte-ræs.

15:20  

Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4)
Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4) Hjalte og Tjelle får i dette program sved på panden og øretæver! Det bliver en hårdtslående dag, hvor styrke er kodeordet. De skal nemlig spise stærke chilier og bokse imod hinanden med bind for øjnene! Og taberen, ja han får bank af en professionel bokser!

15:30  

Lokummet Brænder II (2)
Lokummet Brænder II (2) Når lokummet brænder, er der masser af lort at grine af! Sketchshow.

15:45  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

16:00  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

16:15  

Bidt, brændt og stukket - Vandrøver (7)
Bidt, brændt og stukket - Vandrøver (7) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Vandrøveren er muligvis ikke det dyr vi kender bedst, til gengæld vil Sebastian aldrig glemme det efter at have været i nærkontakt med vandrøveren.

16:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

BaseBoys - R.I.P vores band! (18)
BaseBoys - R.I.P vores band! (18) Mikkel, A.J. og Emil afholder en audition, da de vil finde et nyt bandmedlem til BaseBoys. Oliver har det skidt med alt, hvad han har gjort, og han føler, at alle har forladt ham. Pludselig modtager han en sms fra Matilde, som husker ham på deres date. Til at starte med tror Oliver, at han er ved at blive snydt, men han ender med at tage afsted for at mødes med Matilde. Daten går dog ikke, som Oliver har forventet.

17:30  

BaseBoys - Vi stjæler en bil (19)
BaseBoys - Vi stjæler en bil (19) Ricco er rasende over, at BaseBoys ikke har levet op til deres kontrakt. Derfor gør han alt, hvad han kan, for at få sine tabte penge igen. Bandet skal ikke slippe godt fra at snyde ham, så Ricco smider Mikkels morfar ud af hans hus. For at stoppe Riccos håndlangere i at smide morfar ud, stjæler Mikkel, morfar og Oliver flyttevognen. Drengene skal skaffe 978.000 kroner, men først skal de samle bandet!

17:45  

BaseBoys - Bliver morfar hjemløs? (20)
BaseBoys - Bliver morfar hjemløs? (20) Mikkel og Oliver beslutter sig for at prøve at samle bandet igen. Med lidt hjælp fra Matilde lykkes det for de to drenge at overtale Emil og A.J. til at komme tilbage i BaseBoys. De bliver enige om at redde morfarens hus igennem en støttekoncert, hvor deres fans kan donere penge. De lægger en plan for, hvordan det bedst muligt kan lade sig gøre, men deres venskab hænger i en tynd tråd.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20) Jordbær-soufflé

15:15  

Morten Skildpadde (7)
Morten Skildpadde (7) Morten om mysteriet om den blå pelargonie

15:40  

Gurli Gris VI (6)
Gurli Gris VI (6) Gustavs racerbil

15:50  

Chuggington IV (9)
Chuggington IV (9) Koko på opdagelse

16:00  

Chuggington IV (10)
Chuggington IV (10) Den gamle sølvmine-linje

16:10  

Dora udforskeren (18)
Dora udforskeren (18)

16:35  

Paw Patrol (20)
Paw Patrol (20) Vovserne redder en flagermus

17:00  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

17:25  

Kurt - En ukendt helt (2)
Kurt - En ukendt helt (2) 7-årige Kurt vil gerne være en helt, så Kamille måske vil synes at han er sej. Kurts problem er bare, at der ikke er nogen der er bekendt med, eller tror på hans heltegerninger.

17:30  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

17:40  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Blind passager. Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

DR1

18:05  

X Factor Afgørelsen
X Factor Afgørelsen Årets semifinalister i X Factor 2018 skal findes. Det er nu, deltagerne skal gøre sig forhåbninger om en plads videre, hvis de stadig vil være med i kapløbet om at vinde den sidste sæson af X Factor på DR.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

En alfahun i Yelllowstone
En alfahun i Yelllowstone Ulve lever for at jage, og de plejer at jage i flok med en alfahan i spidsen. Men i den amerikanske naturpark, Yellowstone, finder man en vild ulveflok, der er ledet af en bemærkelsesværdig hunulv. Hun er blevet en af de mest berømte ulve, der nogensinde har gennemstrejfet Yellowstone. og hun har overvundet de mest utrolige forhindringer i kampen for at skabe en af parkens mest legendariske ulveflokke.

20:00  

Matador - De voksnes rækker
Matador - De voksnes rækker "De voksnes rækker - 1941-42" Da Tyskland invaderer Sovjetunionen i juni 1941, må Røde gå under jorden. Ingeborgs fraskilte mand Holger melder sig til Frikorps Danmark og bringer Ingeborg i forlegenhed ved at ville se sin datter. Elisabeth, Kristen og doktor Hansen går til modstand mod tyskerne under dække af at spille kammermusik, og fru Fernando Møhge dør under et opgør med tyske soldater. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Vicki: Sonja Oppenhagen. Herbert Schmidt: Paul Hüttel. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Iben Skjold Hansen: Ulla Henningsen. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR2

18:08  

Temalørdag: Våben
Temalørdag: Våben

18:09  

Temalørdag: Sådan forsvarer vi Danmark
Temalørdag: Sådan forsvarer vi Danmark Sådan forsvarer vi Danmark - Jonas Schmidt bruger 12,8 mia. på våben sammen med forsvaret. I denne temalørdag sætter våbenaficionadoen Jonas Schmidt sig for at lave en indkøbsliste til det danske forsvar. Hvilke våben har vi til at forsvare Danmark med i dag og hvilke bør vi anskaffe for de 12,8 mia. kroner som forsvaret får tilført over de næste seks år? Hvad kan de, hvordan virker de og hvad koster de? Siden Murens fald har våben og forsvaret nærmest været ligegyldigt i dansk sammenhæng, men et stigende aggressionsniveau fra russisk side, en eskalerende konflikt mellem Nordkorea og USA, samt Donald Trumps krav om øgede udgifter til militæret blandt NATO-medlemmer, har igen sat krig og våben på dagsordenen. Og med udgangspunkt i spørgsmålet: "Hvad nu hvis der var frit valg på alle hylder, hvad ville du så sætte på din indkøbsliste?", tager Jonas ud og møder militærfolk, eksperter og politikere for at blive klogere på, hvad de ville lægge i indkøbskurven - og hvorfor?

19:10  

Mellemamerika: en livsfarlig ekspedition (4:4)
Mellemamerika: en livsfarlig ekspedition (4:4) Eventyreren Lev Wood vandrer sammen med vennen Alberto Caceres de næsten 3.000 kilometer gennem Mellemamerika fra Mexico til Colombia. Fire måneders vandring gennem otte lande og to kontinenter. Sidste del af turen går til Panama og gennem den farligste jungle i verden, Darien Gap. En urskov fuld af narkosmuglere og militser, og et sted uden officielle kort og meget begrænset GPS.

20:00  

Temalørdag: Tavshed er guld
Temalørdag: Tavshed er guld

DR3

18:15  

Straight/Curve
Straight/Curve Omkring 90 procent af alle kvinder og unge piger siger, at de ikke kan genkende sig selv i modeindustrien og mediernes kvindebilleder, og at de dagligt får dem til at føle sig grimme og mindreværdige. Men hvor kommer billederne fra, og hvordan sikrer man en større mangfoldighed i størrelse, etnicitet og alder, som kan ændre samfundets urealistiske og farlige normer for skønhed?

19:15  

Sexmordene på Long Island (4:8)
Sexmordene på Long Island (4:8) Josh og Rachel fortsætter jagten på kvæleren fra Atlanta og kigger bl.a. på motellet, hvor ligene blev fundet. En samtale med familie til et af ofrene fører til et møde med en sexarbejder, der mener, at hun har set kvæleren, og en samtale med en anonym amatørefterforsker sender Josh og Rachel til det sted, hvor ofrene blev myrdet, og det går op for dem, at svaret på mordmysteriet måske ligger udenfor Atlanta.

20:00  

Miss Perfect (4:6)
Miss Perfect (4:6) Velgørenhedsarbejde er en vigtig del af Miss Danmark. Pigerne skal vælge et projekt, som de brænder for og promoverer det gennem deltagelsen i konkurrencen. For Anna var det en af hovedårsagerne til, hun meldte sig til konkurrencen. Hun vil gerne gøre noget godt for andre, men både hun og Amanda møder en del modstand og fordomme i forbindelse med velgørenhedsarbejdet. Konkurrencen spidser til og for Cecilie ender det hele med at koge over.

20:30  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Saoirse Ronan er nomineret til en Oscar for sin præstation i komediedramaet 'Lady Bird'. I aften er hun gæst hos Graham Norton sammen med Eric McCormack og Debra Messing fra komedieserien 'Will and Grace' og komikeren Rob Beckett. Aftenens musikalske gæst er sangerinden Keala Settle, der optræder med den Oscar-nominerede sang This is Me fra filmen 'The Greatest Showman'.

DR K

19:56  

Dagens Sang: Hør den lille stær
Dagens Sang: Hør den lille stær Dagens Sang sunget af et af DR's kor. DR SpireKoret synger 'Hør den lille stær'. Musik/tekst: Poul Schierbeck/Harald Bergstedt

20:00  

Mine eftermiddage med Margueritte
Mine eftermiddage med Margueritte I en lille park plejer Germain - 50 år gammel og næsten ordblind - at slappe af og fodre duerne. En dag kommer et tilfældigt møde til at vende op og ned på hans liv. Det sker, da han sætter sig ved siden af 95-årige Margueritte. Den gamle dame er en passioneret læsehest, og de to indleder et dybt og intenst venskab med litteraturen i centrum. Germain: Gérard Depardieu. Margueritte: Gisèle Casadesus. Francine: Maurane. Instruktion: Jean Becker.

DR Ultra

18:00  

BaseBoys - Holder kæmpe koncert (21)
BaseBoys - Holder kæmpe koncert (21) Dagen for støttekoncerten er kommet, og med hjælp fra Matilde har bandet fået fat i alt det udstyr, de skal bruge. Allerede fra første sekund vælter donationerne fra fans ind, og drengene begynder at tro på, at de kan skaffe penge nok. Pludselig dukker Ricco op med en megafon. Han råber, at BaseBoys er fake, og at fansene bliver holdt for nar. Bandet benægter alle beskyldningerne, så Ricco tvinger Oliver til at synge live.

18:15  

BaseBoys - Venner 4ever? (22)
BaseBoys - Venner 4ever? (22) Støttekoncerten er ved at gå i vasken, og fansene har svært ved at forstå, hvad der foregår. Pludselig griber Oliver mikrofonen og erkender, at Ricco har ret. Han fortæller, at BaseBoys er et fake band, men at der faktisk er en person i bandet, som kan synge. Emil begynder at synge, og donationerne begynder at vælte ind igen. Ricco er stadig sur, og han begynder at true med at ringe efter politiet. Efter det går koncerten i opløsning. BaseBoys må se i øjnene, at de har fejlet.

18:30  

Riisings flotte talkshow II (2)
Riisings flotte talkshow II (2) Børnenes bedste ven, den flotte Jacob Riising, har fået fint besøg i sit flotte studie foran det ellevilde publikum. Her kommer nemlig komiker, skuespiller og tryllekunster Rune Klan for at deltage i de uofficielle verdensmesterskaber i magi og vriste trofæet ud af sydkoreanske hænder og hjemføre det til Danmark. Den forhenværende Sommer Summarum-vært Mikkel Kryger har engang spist chili en meget stærk chili. Det skal han aldrig prøve igen. I hvert fald ikke før Jacob lokker med flotte præmier.

19:00  

KreaKampen - TEGN: Helte på papiret (2:3)
KreaKampen - TEGN: Helte på papiret (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire tegne-glade deltagere velkommen til deres anden dag i Kreakampen, hvor pistolen er ladt med papir, blyanter og masser af tuscher. Deltagerne kæmper om at imponere coach og dommer Jan Kjær allermest, og denne gang er det Jan, der stiller dagens udfordring - nu skal der nemlig dystes i noget, han er rigtig god til - men kan deltagerne finde ud af det?

19:30  

Ultras sorte kageshow III - MGP Special (8)
Ultras sorte kageshow III - MGP Special (8) I denne sær-udgave af Ultras Sorte Kageshow får Joakim Ingversen og Micki Cheng besøg af fire musikalske stjerner fra selveste MGP 2017 nemlig Bastian, Edward, Anna og Jeppe fra gruppen Jeppanna, og som altid skal de bage i bælgravende mørke. Mon de alle har held med at få lavet en spiselig chokoladelagkage til Joakim og Micki?

20:00  

Kiki den lille heks
Kiki den lille heks Kiki er 13 år gammel og bliver sendt ud i verden for at komme i lære som heks. Med sig har hun sin mors flyvende kost og den talende kat Jiji. Kiki må klare sig selv, men får heldigvis plads som bud hos en bager i en stor fremmed by. Nu får hun brug for sine nye flyveevner, når hun leverer brød til byens folk, mens hun kæmper med hjemve og uforskammede kunder. Og så er der jo også den lokale dreng Tombo, som er temmelig interesseret i Kiki. Lavet af Hayao Miyazaki.

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18) Det usynlige guld

18:15  

Yakari III (14)
Yakari III (14)

18:30  

Jungledyret Hugo - Fræk, flabet og fri
Jungledyret Hugo - Fræk, flabet og fri

19:45  

Mumitroldene (34)
Mumitroldene (34) En frygtelig storm

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:20  

Unge Morse V (1:6)
Unge Morse V (1:6) Oxford, 1968. Morse er blevet forfremmet, og snart må den nybagte kriminaloverbetjent opklare en række gruopvækkende mord. Det første offer er en kendt gangster, men det næste har ingen forbindelse til byens underverden. Én ting synes dog at knytte de to drabsofre sammen - nemlig en mystisk kvinde i en hvid regnfrakke. Hvem er hun? Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

22:50  

Vera: Skjulte dybder
Vera: Skjulte dybder I det smukke, øde Nordøstengland må den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope opklare en gådefuld mordsag. En 15-årig dreng er blevet kvalt og placeret i et badekar bestrøet med vilde blomster. Snart findes en ung kvinde død under lignende omstændigheder. I håb om at finde frem til morderen må Vera først finde ud af, hvilken forbindelse der er mellem de to ofre. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Julie Armstrong: Gina McKee. Instruktion: Adrian Shergold.

DR2

21:15  

Temalørdag: Jagten på stilheden
Temalørdag: Jagten på stilheden Det larmer, bipper og dutter overalt, hvor vi færdes, og mange mener, de bliver syge af det. I denne DR2 Temaaften undersøger læge Charlotte Bøving hvad det støjende samfund betyder for vores sundhed, og går på jagt efter stilheden. Charlotte Bøving skal blandt andet med på et stilheds-kursus, hvor man ikke må tale til hinanden i to dage. Vi besøger Nordeuropas mest stille rum og møder forfatteren Peter Høeg, der har forladt storbyen i jagten på stilheden.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Debatten
Debatten

DR3

21:20  

South Park: Bigger, Longer & Uncut
South Park: Bigger, Longer & Uncut Børnene i den sære flække South Park har kastet deres kærlighed på to ualmindeligt grovmundede canadiske filmstjerner. Snart begynder byens unger at bande som havnearbejdere. Det forarger ungernes mødre, der overtaler regeringen til at erklære krig mod Canada. Satan, Saddam Husseins elsker, forsøger at udnytte den kaotiske situation til at overtage verdensherredømmet. Instruktion: Trey Parker.

22:35  

Red Dawn
Red Dawn Faldskærmstropper daler ned over en by på den amerikanske vestkyst. USA er blevet invaderet af Nordkorea, men byens beboere giver ikke op uden kamp. Anført af soldaten Jed søger en gruppe unge tilflugt i skovene uden for byen. Her går de i knivskarp træning, og snart er de klar til at tage kampen op med invasionsstyrkerne. Jed: Chris Hemsworth. Matt: Josh Peck. Robert: Josh Hutcherson. Instruktion: Dan Bradley.

DR K

21:20  

I'll See You in My Dreams
I'll See You in My Dreams Carol er i 70'erne og har været enke i 20 år. Hun har sine faste rutiner, men dag vender en sørgelig hændelse op og ned på hendes hverdag. Carols veninder opfordrer hende til at fyre op under livet ved at begynde at date igen. Da Carol følger deres råd, bliver det ikke nogen ubetinget succes. Alligevel lærer hun to meget forskellige mænd at kende. Carol: Blythe Danner. Lloyd: Martin Starr. Bill: Sam Elliott. Instruktion: Brett Haley.

22:50  

Sauls søn
Sauls søn Kz-lejren Auschwitz-Birkenau. Saul er medlem af Sonderkommando, en gruppe jødiske fanger, der tvinges til at hjælpe til i nazisternes dødsfabrik. I et krematorium finder Saul liget af en dreng, som han mener at genkende som sin egen søn. Mens Sonderkommando planlægger et oprør, beslutter Saul at udføre en umulig opgave. Han vil redde drengens lig fra flammerne og finde en rabbiner, der kan give ham en rigtig, jødisk begravelse. 'Sauls søn' har modtaget en lang række priser, bl.a. en Oscar for bedste ikke-engelsksprogede film. Saul Ausländer: Géza Röhrig. Abraham Warszawski: Levente Molnár. Biederman: Urs Rechn. Instruktion: László Nemes.

DR Ultra

21:35  

Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter
Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter I Sofie Linde Show får Sofie i aften besøg af Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen og Søren Malling, der spiller sammen i filmen Skammerens Datter. Rebecca og Emilie har været på crash-kursus i at skabe sig som ægte film-divaer. Søren Malling skal dyste med Sofie i en afslørende omgang "Jeg har aldrig", hvor taberen ender i skammekrogen! Og sammen med sin personlige børne-assistent Jakob, tager reporteren Bubber ud for at råde bod på en stor skam, der har hjemsøgt ham i 23 år... Det er lørdag - det er familietid - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

22:08  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:15  

The River Wild
The River Wild Gail tager sin mand og søn med på rafting-ferie på en flod, som hun kender fra sin tid som rafting-guide. Men Gails familie er ikke de eneste, der er på farten i det øde bjergområde. Wade og Terry er på flugt fra politiet efter et blodigt bankrøveri. De bemægtiger sig båden og tvinger Gail til at sejle ned af den allerfarligste del af den brusende flod. Nu må hun bruge alle sine evner som flodpilot for at holde sig selv og sin familie i live. Gail: Meryl Streep. Tom: David Strathairn. Wade: Kevin Bacon. Instruktion: Curtis Hanson.

03:00  

Kriminalkommissær Barnaby (97)
Kriminalkommissær Barnaby (97) "Middelalderlige mord". En kvinde med en maske for ansigtet findes død i en flod. Det bliver starten på en makaber sag for det nye makkerpar Barnaby og Nelson. Snart afslører et restaureringsarbejde i en nærliggende kirke nemlig et kalkmaleri, der forestiller en druknende kvinde med maske. Og det bliver ikke det sidste mord, der tilsyneladende er inspireret af de uhyggelige middelaldermalerier. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Alex Pillai.

DR2

00:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Kvindemorderne Fred og Rose West (2:3)
Kvindemorderne Fred og Rose West (2:3) Fred og Rose Wests første tre ofre blev myrdet, fordi de kom dem på tværs, men da de flyttede ind på den berygtede adresse Cromwell Street 25, begyndte de at myrde for seksuel spænding. Et af deres første ofre kom derfra i live og anmeldte parret for voldtægt. De klarede frisag, men besluttede, at deres ofre nu måtte dø. I en periode dræbte de en kvinde hver tredje måned. Alle ofrene blev begravet enten i kælderen eller i gårdhaven.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Hollow Man
Hollow Man Videnskabsmanden Sebastian Caine leder et tophemmeligt regeringsprojekt, der skal løse usynlighedens gåde. En dag lykkes det ham at udvikle et serum, der gør dyrene i hans laboratorium usynlige. Caine er fyr og flamme, og stik mod alle ordrer begynder han at eksperimentere på sig selv. Caine bliver usynlig. En tilstand, der åbner nye muligheder for den geniale forsker, der snart er beruset af magtfølelse. Sebastian Caine: Kevin Bacon. Linda McCay: Elisabeth Shue. Matthew Kensington: Josh Brolin. Manuskript: Andrew W. Marlowe. Instruktion: Paul Verhoeven.

03:01  

De gådefulde hvalhajer
De gådefulde hvalhajer Hvalhajen, som er verdens største fisk, er omgærdet af mystik. Trods massiv forskning har videnskabsfolk endnu ikke knækket koden i forhold til, hvor hvalhajer parrer sig, hvor de føder, og hvor de unge hajer lever de første år af deres liv. Tilsyneladende svømmer hvalhajerne tusindvis af kilometer uset gennem verdenshavene året rundt og samles så helt bestemte steder i havet én gang om året. Mysteriet er, at ingen ved hvorfor. Programmet kigger nærmere på de gådefulde hvalhajer.

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:25  

A Tale of Love and Darkness
A Tale of Love and Darkness Historien om forfatteren Amos Oz' opvækst i årene omkring staten Israels grundlæggelse. Amos' forældre er flygtet til Jerusalem fra Europa, men ægteskabet og livet i Palæstina falder ikke ud, som hans drømmeriske mor, Fania, håber på. For at opmuntre sig selv og underholde sin søn finder den ulykkelige unge kvinde på historier og læser digte for drengen. Sysler, der får stor betydning for Amos' fremtid. Fania: Natalie Portman. Arieh: Gilad Kahana. Amos: Amir Tessler. Instruktion: Natalie Portman.

03:00  

Store danskere: Aksel Larsen
Store danskere: Aksel Larsen Aksel Larsen var en mand, der forfulgte sine idealer med livet som indsats. Han ønskede et Danmark med social retfærdighed og lige muligheder for alle og huskes som stifter af partiet SF. Men han bar også på store hemmeligheder, som først kom frem flere år efter hans død. Tilrettelæggelse: Susan Hoffmann.

03:30  

Store danskere - Kai Munk
Store danskere - Kai Munk Digterpræsten Kaj Munk var 30ernes og 40ernes store dramatiker, men den 4. januar 1944 blev han myrdet af Gestapo. Forinden havde han i prædikener, skuespil og taler udfordret besættelsesmagten, samarbejdspolitikerne og værnemagerne. Men Munk havde selv i 30erne været forblændet af Mussolini og Hitler. Efter mordet blev Kaj Munk et symbol på dansk modstand mod den tyske besættelse. Tilrettelæggelse: Lisbeth Jessen. Sendt første gang 27.03.05

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0324011015