Ærøskøbing
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 18. januar 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 18. januar 2020

DR1

01:10  

Kriminalkommissær Foyle (12)
Kriminalkommissær Foyle (12) . "Nervekrig". Mens 2. verdenskrig raser, florerer sortbørshandlen desværre i bedste velgående på hjemmefronten. Foyle undersøger et lokalt skibsværfts involvering i ulovlighederne - og hvorfor en soldat i ingeniørtropperne kort tid efter bliver bortført. Af sin overordnede bliver Foyle desuden bedt om at holde et godt øje med en venstreorienteret fagforeningsmand, som sammen med sin kone er på besøg i Hastings. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Gavin Millar.

02:42  

Deep State (1:8)
Deep State (1:8) Efter ti års fredeligt familieliv tvinges den britiske eksspion Max Easton tilbage i arbejdstøjet af sin gamle chef. Max' hustru, Anna, undrer sig over sin mands opførsel. Mens Max sætter kurs mod Mellemøsten, begynder Anna at grave i hans fortid - uden at ane, at hun dermed udsætter sig selv og parrets to små døtre for alvorlig fare.

03:35  

Bonderøven 2009 (7)
Bonderøven 2009 (7) Bonderøven Frank har slagtet en ged. Så nu skal der for første gang laves gedepølser på den gamle kødhakker. Der hentes krydderier og hvidløg i køkkenhaven, og så er det blevet tid til at vende høet på marken. Frank laver et nyt bord til badeværelset - og bruger naturligvis sin økse. Sendt første gang 22.02.09

04:05  

Kender Du Typen? - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? - med Bali og brændekløver Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Vært: Mads Steffensen

04:50  

Hammerslag 2017 (10)
Hammerslag 2017 (10) Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. Vært: Christian Degn

05:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:10  

Midt i naturen (5:8)
Midt i naturen (5:8) Stor egebuk, cerambyx cerdo, er en af Sveriges største biller, og den er desværre også en af de mest truede arter. Nu får egebukkene hjælp af seriens to værter, Martin Emtenäs og Yvette Hermundstad, der igen tager i hver sin retning: Yvette besøger Halltorps have i Sverige, som er det eneste sted i landet, egebukken lever, og Martin rejser til Polen for at indsamle egebukke, der skal lægge grunden til et avlsprogram i Sverige. Martin får nærkontakt med egebukkene, og bliver rigtig bidt af dem. Nordvision fra Sverige.

07:10  

Antikkrejlerne med kendisser (82)
Antikkrejlerne med kendisser (82) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

08:10  

Antikkrejlerne med kendisser (83)
Antikkrejlerne med kendisser (83) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

01:25  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gudstjeneste fra Skt. Pauls kirke Aarhus
Gudstjeneste fra Skt. Pauls kirke Aarhus Går man fra Banegården mod syd ad M P Bruunsgade og ser en smule op, undgår man ikke at se den karakteristiske bykirke med to tårne. Flemming Baatz Kristensen, der er dagens liturg og prædikant, har været sognepræst ved kirken siden 1989. Ved orglet og som leder af Sct. Pauls Cantori er organist og kantor Thomas Kristian Nielsen. Salmer: I Østen Stiger sole op, DDS 749, Guds-husets dør er i vor dåb, DDS 444, Gør dig nu rede, kristenhed, DDS 362.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (35)
Den lille prinsesse (35) Generalen har en hemmelighed, som den lille prinsesse får den at vide. Hun lover at holde på den, men det er ikke så let, når alle andre presser hende for at afsløre den.

05:20  

Inui (22)
Inui (22)

05:30  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

05:50  

Minisekterne (16)
Minisekterne (16) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Rita og Krokodille - Kroket
Rita og Krokodille - Kroket Rita og Krokodille spiller kroket i Farmors have. Rita ved alt om kroket. Hvordan man sætter buerne op og alle reglerne. Men når spillet ikke udvikler sig som Rita synes, så laver hun sine egne regler. Så behøver bolden ikke at skulle gennem buerne og man behøver ikke at ramme den. Uanset regler, så er der altid en vinder og en taber. Men man kan stadig være venner.

06:05  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

06:15  

Bamselægen - Tarmene (6)
Bamselægen - Tarmene (6) Av, av, av. Bamsen Oscar har fået forfærdeligt ondt i maven efter at have spist Isabells fredagsslik. Derfor har Isabell ringet efter Bamselægen Sandra, som er specialist i syge bamser. Bamsen Oscar skal undersøges på Bamsehospitalet, og Isabell skal hjælpe til. Oscars tarme snakker rigtig meget, så noget tyder på, at han skal en tur i bamsescanneren. Kig med og se om Isabell og Sandra finder ud af, hvad Oscar fejler. Bare det ikke er alvorligt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:50  

Gurli Gris II (33)
Gurli Gris II (33) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (34)
Gurli Gris II (34) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Simon
Simon

07:05  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:10  

Rasmus Klump (1)
Rasmus Klump (1) - bygger skib

07:30  

Kasper og Sofie på vinterferie
Kasper og Sofie på vinterferie Kaspers mor har for travlt til at holde ferie i Spanien, så han tager med Sofie på skitur, og det bliver sjovt som sædvanligt, når de to er sammen. De er nemlig verdens bedste venner og har lovet hinanden, at intet skal skille dem ad. Men Kasper bliver urolig for, at hans forældre skal skilles, fordi de skændes. Sofie synes han opfører sig underligt, og da hun møder Peter, som er en haj til at stå på ski, bliver Kasper jaloux - og så må de to venners tøjdyr rede trådene ud.

08:43  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

08:48  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

 
DR1

09:10  

Taggart: Øje for øje
Taggart: Øje for øje En kvindelig gynækolog bliver alvorligt såret af et skud fra et jagtgevær. Mistanken falder på en gruppe abortmodstandere, men gruppen benægter alt. De betragter livet som helligt og kunne ikke finde på at forsøge at slå et andet menneske ihjel. Taler de sandt? Burke og hans folk forsøger at finde svaret. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Manuskript: Stuart Hepburn. Instruktion: Patrick Harkins.

10:50  

Skøn, skæv og 98
Skøn, skæv og 98 98-årige Tove ryger en joint om dagen. Så kan hun slappe af og lade tankerne gå på langfart. Tilbage til en ikke altid lykkelig barndom, til 2. Verdenskrig, hvor hun som modstandskvinde og lokkedue var med til at likvidere Hipo´er, til tre forliste ægteskaber og til hippietiden - hvor hun rejste rundt i verden og endte med at sidde halvandet år i et fængsel i Beirut. Per Wennicks dokumentar skildrer en charmerende, skarp, politisk ukorrekt og usædvanlig kvindes dagligdag og liv igennem næsten 100 år. Fotograf: Hannelore Dörner.

11:50  

Vilde dyreungers første leveår (1:3)
Vilde dyreungers første leveår (1:3) De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige. Og hvis de skal overleve, må de overvinde rivaler, skiftende miljøer og rovdyr. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, mens de vokser og udvikler basale og livsnødvendige færdigheder for at kunne modstå forhindringer og klare sig i naturen.

DR2

09:20  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:50  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

10:50  

Nixons beskidte tricks (2:4) - Kandidaten
Nixons beskidte tricks (2:4) - Kandidaten Richard Nixon er en af det 20. århundredes mest omdiskuterede politikere. Gennem fire programmer udforsker vi hans liv - fra hans tidlige politiske karriere, de nervepirrende tv-debatter med John F. Kennedy og til Watergate-skandalen, der tvang ham til at trække sig fra præsident-embedet. Denne gang fokuserer på Nixons valgnederlag til Kenndy i 1960, der fik ham til at trække sig fra politik - og frem til hans politiske comeback i 1968.

11:35  

Gamle Danmark (5)
Gamle Danmark (5) Med H.C. Hansen som statsminister styrede samfundet mod større velfærd. Men regeringen blev sat på hårde prøver, da overenskomstforhandlingerne brød sammen i 1956. H.C. Hansen regerede på Christiansborg, men kommunistlederen Aksel Larsen på gaden. Oprørske arbejdere proklamerede "situationens generalstab" og udløste den hidtil eneste generalstrejke efter krigen. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 18. februar 1984.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (4)
Flaskepost fra Stillehavet II (4) Efter tre dage og tre nætter på havet, kommer vi frem til Alcester. Vi får rigtig mange besøg. Sejlene skal sys, og vi tager på besøg på øen. For Vilja og Iben er der mange ting, der er nye

09:20  

Stop! (7)
Stop! (7) Klara har fundet på en ny leg som hedder forestillinger. Men resten af familien er optaget af andre kedelige ting og vil ikke lege. Men hun ved, hvordan hun skal få dem til at ændre mening...

09:25  

Stop! (8)
Stop! (8) Klaras moster er på besøg. Hun har altid rigtig gode karameller med, men for at få lov til at smage, skal man først give moster et kram. Det vil Klara ikke, så hun gemmer sig.

09:30  

Disney sjov
Disney sjov

10:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

DR1

12:50  

Vilde dyreungers første leveår (2:3)
Vilde dyreungers første leveår (2:3) De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige - og hver dag byder på nye prøvelser og besværligheder. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, når de lærer at overleve i barske miljøer, knytter livsnødvendige bånd til familiemedlemmer og kæmper for at finde mad. Hvad er sikkert at spise? Og hvem er ven eller fjende?

13:55  

Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge
Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge Den excentriske sørøverkaptajn Jack Sparrow er forfulgt af uheld - og snart forfølges han også af en bande spøgelsespirater anført af den grumme kaptajn Salazar. Jack har kun én chance - nemlig at få fingre i Poseidons trefork, der efter sigende kan bryde enhver forbandelse. Men Jack er langt fra den eneste, der er på jagt efter den legendariske trefork. Medvirkende: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem m.fl. Instruktion: Joachim Rønning og Espen Sandberg.

DR2

13:00  

Gamle Danmark (6)
Gamle Danmark (6) Om de to store mindretal - dem under 18 og dem over 65 år. Gruppen over 60 var på 60 år blevet tredoblet. Obligatorisk folkepension blev indført, men samfundet betragtede de gamle som et uproduktivt og besværligt element. Mørkelægningens store årgange var blevet teenagere med idoler som Otto Brandenburg, Evy fra Parmagade og Vivi Bak. Fortæller og forfatter: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984.

14:20  

Een gang strømer... (3:6)
Een gang strømer... (3:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Karl Jørgensen fortsætter sin private efterforskning. Frank og Hassan mener, de har fundet den egentlige bagmand. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 1987

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Morten Skildpadde II (9)
Morten Skildpadde II (9)

12:20  

Morten Skildpadde II (10)
Morten Skildpadde II (10)

12:45  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (17)
Junglebogen (17)

13:10  

Tree Fu Tom (9)
Tree Fu Tom (9)

13:30  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

13:55  

Brillebjørn (21)
Brillebjørn (21) Norsk dramaserie. Julian skal på toilettet, men mor sover stadig. Han bestemmer sig for at gøre det selv, men pludselig blev toilettet rimelig uhyggeligt.

14:00  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:10  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen og Findus kommer ud i snestorm. Heldigvis ved Peddersen, hvordan man bygger en snehule.

14:25  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:40  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

16:00  

Løvens hule
Løvens hule Løverne sidder igen klar i hulen, når nye modige iværksættere træder ind for at lande en investering. I dette afsnit møder investorerne iværksættere, som formår at imponere i en sådan grad, at løverne finder pengepungen frem. Men løverne må også takke nej og sende iværksættere skuffede fra hulen.

17:00  

Frederik IX - I farlige tider (3:4)
Frederik IX - I farlige tider (3:4) Historisk dramadokumentarisk serie om Dronningens far, Frederik IX, og monarkiet i hans levetid. I det skæbnesvangre år 1940 besætter tyskerne Danmark og nu får det danske kongehus igen en central rolle, da man sammen med politikerne skal beslutte, hvad der er bedst for landet: Samarbejdet eller modstand. Kronprins Frederik er 41 år og har stadig et svært forhold til sin far, den gamle konge Christian X, som holder sin søn uden for kongegerningen. Men da kongen bliver indlagt efter en voldsom rideulykke, bliver kronprinsen meget mod sin fars vilje indsat som regerende stedfortræder under et af krigens mest kritiske øjeblikke.

DR2

15:10  

Smuglerne (3:6)
Smuglerne (3:6) Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

15:55  

Smuglerne (4:6)
Smuglerne (4:6) Medvirkende: Otto Brandenburg, Erik Wedersøe, Jørgen Kiil og Jørgen Buckhøj.

16:35  

Jørgen Buckhøj - Manden bag Mads Skjern
Jørgen Buckhøj - Manden bag Mads Skjern Hvor Mads Skjern var en hård forretningsmand, så var manden bag karakteren det ikke selv. Oplev flere af skuespillerne fra Matador fortælle om Jørgen Buckhøj sammen med sønnen Morten Buckhøj. Kom tæt på skuespilleren Jørgen Buckhøj, der slog igennem i Matador, men som også var så meget andet end den rolle. Instruktion: Morten S. Madsen & Stig Ulrichsen Medvirkende: Ghita Nørby Morten Buckhøj Susanne Breuning Niels Martin Carlsen Kristian Rem Thyge Thygesen

17:20  

Broen over floden Kwai
Broen over floden Kwai Under 2. verdenskrig beordres britiske soldater i japansk fangenskab til at bygge en bro over floden Kwai. Den regelrette oberst Nicholson ser arbejdet på broen som et udtryk for britisk styrke og moral, men en kommandostyrke er samtidig på vej gennem junglen for at ødelægge broen. David Leans mesterlige storfilm modtog hele syv Oscars, bl.a. for bedste film og bedste instruktion. Shears: William Holden. Oberst Nicholson: Alec Guinness. Major Warden: Jack Hawkins. Instruktion: David Lean.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris V (25)
Gurli Gris V (25) Frøken Gazelles afskedsfest

15:10  

Gurli Gris VI (1)
Gurli Gris VI (1) Dronningen

15:15  

Simon
Simon Hvem er bange for mørket?

15:20  

Ridderprinsessen Nella (25)
Ridderprinsessen Nella (25)

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (48)
Vidundervovsen Vaffel (48)

15:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

16:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder Tilly Pighvar + Vovserne redder en bange elefant

16:53  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

17:00  

Gepetto News I (3)
Gepetto News I (3) Jacob Riising har i dagens udgave af GEPETTO NEWS besøg af en opfinder, som vil revolutionere legetøjs-industrien i Danmark. Mester & Svend viser, hvordan man bygger en kikkert, Lykkegård er til DM i lavdespring, og Babe viser os en pølse, som kan synge... Forvirret? Så gælder det om at se GEPETTO NEWS - alle de vigtige nyheder du ikke vidste, du havde brug for.

17:30  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

17:45  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

DR1

18:00  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Vilde dyreungers første leveår (3:3)
Vilde dyreungers første leveår (3:3) De er nuttede, kluntede og sårbare. For nyfødte dyreunger er det første leveår det sværeste og mest farlige. Her følger vi seks ikoniske dyreunger, når de for første gang oplever verden på egen hånd. Kan de klare sig uden deres mors erfaring at støtte sig til? Hvad kræver det for at stå på egne ben? Og hvordan holder de sig raske og i sikkerhed?

20:00  

Versus (3:8)
Versus (3:8) Aftenens første Versus-duellanter skal skyde til måls fra en faldskærm og en luftballon. Og både luft og balloner er også nøgleordene, når Hjalte og Tjelle senere skal dyste i studiet. I det hele taget er der lagt op til en hæsblæsende aften, der også byder på is-minigolf og direkte duel mellem håndbold og fodbold, endurokører og roadracer samt hest og udkørselsmaskine. Der er 100.000 kroner på højkant i studiet, mens der vanker et rejsegavekort på 10.000 kroner til én af de seere, der spiller med i Versus-appen.

DR2

19:55  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager skuespilleren Bodil Jørgensen fat på salmen "Altid frejdig, når du går".

20:00  

Ondskab
Ondskab I 1950'ernes Sverige bliver den 16-årige Erik smidt ud af skolen efter at have været i slagsmål. For at beskytte Erik fra hans voldelige stedfar får hans mor ham optaget på overklassekostskolen Stjärnsberg. Men Stjärnsberg er ikke mindre præget af vold end Eriks barndomshjem. Tværtimod. Med ledelsens velsignelse styrer de ældste elever skolen med hård hånd, og ydmygelser og brutal afstraffelse hører til dagens orden. Erik: Andreas Wilson. Pierre: Henrik Lundström. Silverhielm: Gustaf Skarsgård. Instruktion: Mikael Håfström.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (7:10)
Pax' jordiske eventyr II (7:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. På rideskolen sidder de to-benede jordboere oppe på de firbenede. Den sure dame får sin ridetime grundigt ødelagt, og Pax lærer muligvis, hvad der er for og bag på en hest.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17)

18:40  

Pyjamasheltene (17)
Pyjamasheltene (17)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

19:20  

Svampebob Firkant VII (17)
Svampebob Firkant VII (17)

19:45  

Vi' bare bjørne III (17)
Vi' bare bjørne III (17)

20:00  

Gamba
Gamba Animationsfilm fra 2015 Gamba, en modig og eventyrlysten bymus, beslutter sig for at tage på et eventyr for at se havet med sin ven Mampuku. Undervejs møder han Chuta, der har brug for hjælp til at forsvare sin landsby mod et angreb fra en flok væsler, ledet af den onde Noroi. Gamba må derfor lære at forsvare sig selv og samarbejde for at beskytte sine venner.

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XV (2)
Kriminalkommissær Barnaby XV (2) "Mordet på uskylden". Efter 18 år i fængsel for mord vender Grady Felton hjem til sin fødeegn. Det vækker vrede, ikke mindst blandt mordofferets familie. Da advokaten, der forsvarede Grady, findes myrdet, havner Grady igen i politiets søgelys. Men denne gang er Gradys alibi solidt. Har han mon en medsammensvoren? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. John Barnaby: Neil Dudgeon. Jones: Jason Hughes. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Renny Rye.

22:30  

Vera: Tidevandet vender
Vera: Tidevandet vender En ung kvinde omkommer, da en ferielejr ved kysten raseres af en voldsom brand. Det bliver en sag for den erfarne og ligefremme kriminalinspektør Vera Stanhope. Hvem var den unge kvinde? Var branden en ulykke - eller mord? Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

21:50  

Store danskere - Knud Rasmussen
Store danskere - Knud Rasmussen Verdens længste rejse på hundeslæde fra Grønland til Stillehavet førte ham lige ind i verdensberømmelsen. Han var splittet mellem sit liv i Danmark og en dyb længsel efter Grønland. Han sørgede for at hele Grønland blev samlet under dansk flag og skrev Grønland ind i danskernes hjerte med beretninger fra sine fantastiske rejser. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.03.05.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Filmperler: You Were Never Really Here
Filmperler: You Were Never Really Here Joe er en brutal og martret krigsveteran, der lever af at opspore forsvundne piger. Da en senators teenagedatter bliver kidnappet, hyres Joe til at redde hende. Joes mission fører ham dybt ind i en korrupt og ultravoldelig underverden, der også bringer ham i kontakt med hans eget indre mørke og hans længsel efter udfrielse. Joaquin Phoenix modtog Cannesfestivalens pris for bedste mandlige skuespiller for sin præstation som Joe, mens Lynne Ramsay, filmens instruktør, fik prisen for bedste manuskript. Medvirkende: Joaquin Phoenix, Ekaterina Samsonov, Judith Roberts m.fl. Instruktion: Lynne Ramsay.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

En sag for mr. Whicher: Mordet i Road Hill House
En sag for mr. Whicher: Mordet i Road Hill House I 1860 findes en treårig dreng myrdet i familiens elegante hjem. Lokalsamfundet er rystet, og Scotland Yard-detektiven Whicher sendes afsted for at opklare forbrydelsen. Bag familiens respektable facade finder Whicher både utroskab, sindssyge og jalousi. Sagen bliver den sværeste i hans karriere - ikke mindst fordi det lokale politi gør alt for at modarbejde ham. Whicher: Paddy Considine. Samuel Kent: Peter Capaldi. Mary Kent: Emma Fielding. Instruktion: James Hawes.

01:35  

Kriminalkommissær Foyle (13)
Kriminalkommissær Foyle (13) . "Invasion" Kriminalkommissær Foyle får travlt med at dæmpe gemytterne, da en gruppe amerikanske soldater ankommer til Hastings i april 1942. Lokalbefolkningen er ikke glad for invasionen af amerikanere, især ikke når de fraterniserer med egnens kvinder. Da en ung barpige findes myrdet, hindres Foyles opklaringsarbejde af ordrer om at træde varsomt over for de allierede tropper. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Gavin Millar.

03:10  

Ikke et ord
Ikke et ord Psykologen dr. Nathan Conrad kommer ud for sit livs mareridt, da hans datter kidnappes. Det er ikke penge, som kidnapperen er interesseret i, men derimod Nathans faglige ekspertise. For at få sin datter tilbage skal han under ekstremt tidspres lirke en vigtig kode ud af en ung kvindelig patient med et skrøbeligt sind og voldelige tendenser. Og samtidig må politiet ikke få et ord at vide. Dr. Nathan Conrad: Michael Douglas. Elisabeth Burrows: Brittany Murphy. Patrick Koster: Sean Bean. Instruktion: Gary Fleder.

DR2

00:25  

Surferne der startede bølgen
Surferne der startede bølgen Frygtløse og ridende på dødbringende bølger. Sådan levede den ikoniske surf-gruppe 'Momentum Generation'. En gruppe unge, der surfede på Hawaii i 90'erne og kæmpede om at vinde verdensmesterskabet - indtil en af dem ikke kom tilbage til kysten. Gennem private optagelser og interviews fortæller de for første gang om livet som professionelle surfere, og hvordan de ændrede synet på surfing. En historie om ambitioner, venskaber, kærlighed og død.

02:10  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0117194347