Ærøskøbing
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 12. februar 2023

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 12. februar 2023

DR1

05:15  

Gift ved første blik USA XIV (23:26)
Gift ved første blik USA XIV (23:26) Bølgerne går højt, når deltagerne konfronterer hinanden med svære episoder fra sæsonen. Eksperterne giver hårde råd, mens parrene overvejer deres fremtid.

06:35  

Gift ved første blik USA XIV (24:26)
Gift ved første blik USA XIV (24:26) Fem måneder efter beslutningsdagen kæmper parrene fra Boston for at tilpasse sig i deres nye forhold. Uforløste problemer fra fortiden konfronteres, når hele gruppen rejser væk på weekend.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:15  

Kriminalkommissær Barnaby XXIII (4:4)
Kriminalkommissær Barnaby XXIII (4:4) Britisk krimiserie fra 2022. (Midsomer Murders) "Klædt på til mord". Beboerne i landsbyen Elverton-Cum-Latterly samles til den årlige dominoturnering. I år har turneringen i midlertid konkurrence fra et drag queen-arrangement til fordel for velgørenhed. Det skaber gnidninger - og snart findes en af dominospillerne død. Men hvem stod bag? Det er op til Barnaby at finde svaret.

DR2

05:20  

Da Carlos forsvandt (3:3)
Da Carlos forsvandt (3:3) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Dokument inifrån: Fallet Carlos) En søndag eftermiddag i maj cykler den udviklingshæmmede Carlos mod kiosken i den lille svenske by Strömsund. Herefter forsvinder han uden spor. Nu er der gået 18 år, siden Carlos forsvandt. Og journalisten Bo-Göran Bodin har lovet hans mor at gøre et sidste forsøg på at finde ud af, hvad der hændte ham.

06:20  

Office 39
Office 39 Tysk dokumentar fra 2019. (Office 39) Nordkorea. Et diktatur omgærdet af mystik. Og et af verdens fattigste lande. Hvordan kan Kim Jong-un have penge nok til at true verden med det kraftigste våben, der findes: atombomben. Svaret: Takket være Kontor 39, en hemmelig afdeling, der skal skaffe penge til kernevåben og ledernes luksusliv. Her afslører højtstående afhoppere en verden af våbenhandel, narkosmugling og forfalskede US-dollar, og hvordan Nordkorea har omgået FN-sanktioner i årtier.

06:20  

Fremtidens havnebyer
Fremtidens havnebyer Dansk dokumentar fra 2021. Hvordan kan vi blive boende i vores byer, når havet stiger? Er vandtætte huse bedre end høje mure, der skærmer for udsigten? Eller skal vi trække os helt tilbage og op i landet? Skybrud har længe været et problem, men stormflod vil blive langt værre. Danmarks 10 største byer er havnebyer, og de skal vælge, hvordan de vil beskytte sig mod fremtidens stigende havvand.

07:20  

I den bedste mening - Gutterne fra Livø
I den bedste mening - Gutterne fra Livø De fleste mennesker har en drøm, om en kæreste, et arbejde og en familie, men for nogen blev den drøm forbudt. De lettere, såkaldt moralsk åndssvage gik imod samfundets orden, men hørte hverken til i fængsel eller på åndssvageanstalt. De blev sendt ud på en øde ø - Livø - på ubestemt tid. 20'erne og 30'erne var racehygiejnens tid, man ville have kontrol med samfundets afvigere, og man tog den yderste konsekvens med tvangssterilisation, for at de ikke skulle formere sig. Det lyder som noget der kunne være foregået i Tyskland under nazismen, men det var en dansk socialdemokratisk velfærdsvision. Man ville redde det danske samfund fra at gå til grunde. Det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 13.02.11

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:17  

Hunden Ib II
Hunden Ib II Prøver at opdrage en puddel

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (1)
Ramasjang Mysteriet IV (1) I dagens program er der virkelig ballade i Ramasjang. Hr. Skæg har nemlig fået stjålet sin bogstavpasta! Heldigvis får Kristian hjælp af Misja til at opklare tyveriet. Mon de fanger skurken?

06:20  

Ernest & Celestine (10)
Ernest & Celestine (10)

06:30  

Sarah og And (33)
Sarah og And (33)

06:40  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Bluey
Bluey

07:25  

MGP 2023 | Overrasker deltagerne: Dysseband
MGP 2023 | Overrasker deltagerne: Dysseband Prank med 'Dysseband' - Går pigerne eller drengene mest amok?

07:28  

MGP 2023 | Sang 2
MGP 2023 | Sang 2

07:30  

Yakari på store eventyr
Yakari på store eventyr Den lille Sioux-indianer Yakari drager alene ud i verden i jagten på vildhesten Lille Torden, som siges at være utæmmelig. På sin rejse møder Yakari mange farer, men opdager også, at han har fået evnen til at tale med dyrene.

08:50  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:44  

Dansk teater 300 år (6:10)
Dansk teater 300 år (6:10) I mellemkrigstiden er der tre begivenheder der kaster skygge over hvert enkelt menneske: Den Første Verdenskrig, Den Russiske Revolution og den spanske syge. Og ud af det vokser et nyt slags teater og en ny slags revy. Liva Weel gør PHs ord til klassikere. Og på Riddersalen eksperimenterer man løs. Kjeld Abell, Per Knutzon og Lulu Ziegler tilhører en generation af kunstnere, der tegner dansk teater efter krigen og mange år fremover.

10:00  

Til gudstjeneste: Vi skal ses i Nangijala - Isabella Arendt
Til gudstjeneste: Vi skal ses i Nangijala - Isabella Arendt Hvad er der, på den anden side? Dét er et spørgsmål som vi alle stiller os selv fra tid til anden. Livets store mysterium drejer sig pudsigt nok om hvad der sker, når det holder op. Men vi skal ses igen - sådan giver gudstjenesten i dag os håb. Sofie Østergaard har inviteret politiker Isabella Arendt med til gudstjeneste. For hende har tro og kirke altid været en del af hendes liv, og sammen tager de til familiegudstjeneste i Fredenskirken i Aarhus.

11:00  

Løvens Hule (5:9) - I krig og kærlighed gælder alle kneb
Løvens Hule (5:9) - I krig og kærlighed gælder alle kneb I hulen forelsker løverne sig i Benoîts franske accent og delikatesser, i innovationshøjden på en sugerørsrenser og i to helt særlige unge iværksættere. Men der er krig mellem løverne, når de sætter alt ind for at lande de bedste investeringer.

DR2
TVR

09:05  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:30  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

10:00  

Peberbanden
Peberbanden

10:30  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

10:40  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

11:00  

Marie og Maria (2:6)
Marie og Maria (2:6)

11:15  

Stop! - Frisøren
Stop! - Frisøren Maja skal til frisøren og klippes. Hun vil have langt hår med farver i. Men mor og frisøren Margit har allerede besluttet sig for noget helt andet. Maja forsøger at stritte imod, men alt går så hurtigt, og pludselig sidder hun i frisørstolen, og Margit løfter saksen.

11:20  

Rabalder
Rabalder Kris skal bo hos sin far denne sommer. Hans nye lillebror synes, det er fedt. Desværre for Kris, er hans lillebror typen, som kan lide at lege med ild.

11:35  

Spookys
Spookys

11:55  

Pax' jordiske eventyr II (6:10)
Pax' jordiske eventyr II (6:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I gymnastiksalen prøver Den flotte mand og de andre jordboere at holde sig i form, men Pax afbryder og viser, hvordan maskinerne absolut ikke skal anvendes. Den sure dame trækker maven ind og begynder den vildeste jagt.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Fodboldens usynlige syge: Kvindelandsholdets lidelser
Fodboldens usynlige syge: Kvindelandsholdets lidelser Tidligere spillere på det danske kvindelandshold bryder nu et af fodboldens store tabuer. For første gang står de frem og fortæller om en ensom kamp udenfor banen. Det danske kvindelandshold i fodbold har oplevet enorm fremgang de sidste ti år. Men bag den store succes gemmer sig en hverdag, hvor flere elitespillere kæmper med alvorlige psykiske lidelser.

12:45  

Atomkraft - ja tak! (2:4) - En dans med døden
Atomkraft - ja tak! (2:4) - En dans med døden Anders Lund Madsen tager sig en dans med døden, mens han leder efter en radioaktiv kilde i Sønderjylland. Han bliver også inviteret på en måske radioaktiv middag hos en gammel dame, der flyttede tilbage til den forladte zone få år efter ulykken i Ukraine. Og så får han lov til at komme helt ind i det kontrolrum i det ødelagte atomkraftværk, hvor hele ulykken i Tjornobyl startede.

13:05  

Dansk humors bedste
Dansk humors bedste Ulf Pilgaard, Signe Molde, Mia Lyhne og en lang række andre danske komikere ser nærmere på nogle af dansk komiks største hits og bedste tricks. Martin Brygmann fortæller om at stå nøgen foran et stort publikum efter at være ramt af magisk forstenerstøv, P3's satirehold ser nærmere på, hvilke danskere der har ondt i røven, og der er gensyn med Kongerigets lesbiske powerpar, Bonnie og Connie.

13:40  

Anne og Anders tilbage til rødderne: Tyrkiet (3:4)
Anne og Anders tilbage til rødderne: Tyrkiet (3:4) I fire sommertemaer rejser tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe på ferie med de nye danskere. Tilbage til Vietnam, Iran, Tyrkiet og Bosnien. Tilbage til rødderne og til alt det de forlod: Familien, kærligheden og maden. Anne og Anders rejser denne gang til Tyrkiet med en familie fra Aarhus, der har sine rødder i en klassisk historie om gæstearbejderne, der kom til Danmark i 70'erne. Sammen med familien rejser Anne og Anders til Bursa i det nordvestlige Tyrkiet. For at se hvordan Tyrkiet anno 2015 ser ud. Fra moskéens minaret, den lokale tv-station og fra en fiskebåd. Fra de velduftende og farvestrålende markeder, landsbykøkkenet og gadebagerne. Værter: Anders Agger og Anne Hjernøe Tilrettelæggelse: Anne Mette Lorentzen

DR2

12:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

13:00  

Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2)
Vi skulle dø - da AIDS kom til Danmark (2:2) I 1980erne kommer alt i Solveig og Hennings liv til at handle om en sygdom, der ikke kan behandles. Solveig er i København med til at starte hjælpetelefonen AIDS-linjen, mens hun tager sig af sin bedste ven Nils, der ligger for døden hjemme i deres fælles lejlighed. Samtidig, i Århus, lykkes det Henning at trodse sygdommen med hjælp fra fester og gode venner - indtil han en dag i spejlet opdager en lille, violet plet på sin hud.

13:40  

5 skarpe om Kierkegaard og valget
5 skarpe om Kierkegaard og valget De største tanker er de tit de sværeste at forstå. Og for mange er Søren Kierkegaard også det. Svær at forstå, og svær at få overblik over. Derfor giver vi dig 5 skarpe punkter, der lynhurtigt skærer ind til benet på hans tanker om at vælge. De 5 skarpe: At vælge sig selv, Friheden , Lidenskaben, At have en holdning og Spidsborgerens åndløshed. Medvirkende: Pia Søltoft, Centerleder, Søren Kierkegaard Forskningscenteret Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

14:00  

Til gudstjeneste: Vi skal ses i Nangijala - Isabella Arendt
Til gudstjeneste: Vi skal ses i Nangijala - Isabella Arendt Hvad er der, på den anden side? Dét er et spørgsmål som vi alle stiller os selv fra tid til anden. Livets store mysterium drejer sig pudsigt nok om hvad der sker, når det holder op. Men vi skal ses igen - sådan giver gudstjenesten i dag os håb. Sofie Østergaard har inviteret politiker Isabella Arendt med til gudstjeneste. For hende har tro og kirke altid været en del af hendes liv, og sammen tager de til familiegudstjeneste i Fredenskirken i Aarhus.

TVR

12:10  

Pax' jordiske eventyr II (7:10)
Pax' jordiske eventyr II (7:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den mageløse chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. På rideskolen sidder de to-benede jordboere oppe på de firbenede. Den sure dame får sin ridetime grundigt ødelagt, og Pax lærer muligvis, hvad der er for og bag på en hest.

12:25  

Flaskepost fra Stillehavet II (12)
Flaskepost fra Stillehavet II (12) Desværre må vi igen sige farvel til Tikopia og alle vores venner der. Hvad gør vi med Ziggy Man? Vi må videre til Vanuatu, et nyt land, hvor Vilja og Iben venter på os

12:35  

Hørmehunden
Hørmehunden

12:50  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

13:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

14:01  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:05  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9)

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille på maskintur (10)
Motor Mille på maskintur (10) Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om han kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.

14:45  

TV AVISEN for dyr - Mennesketræneren Fido (6)
TV AVISEN for dyr - Mennesketræneren Fido (6) Der er gode nyheder til alle hunde, som har problemer med at få deres ejere til at opføre sig ordentligt. Den kendte mennesketræner Fido giver nemlig tips til hvordan man træner sit menneske. En kanin klager over, at det hedder en påskehare. Hvorfor hedder det ikke en påskekanin? Der er også tid til et klip fra dyrenes årlige bøvsekonkurrence, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en omgang dyregymnastik med gibbonaben Carla.

14:57  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stærkere end to krokodiller, var tyrannosaurus Rex i stand til at bide lige gennem skelettet af sit bytte. Dette og meget mere fakta vil hjælpe dig med at finde ud af, hvis du ser Dino Laboratoriet.

DR1

15:40  

Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6)
Mesterlære - skuespil med Paprika Steen (6:6) Med tre Robert Priser og fire Bodil Priser har Paprika mere end én gang slået sit navn fast på den danske skuespil scene. Nu viser hun lidt af magien bag alle hendes roller. I Mesterlære viser Michael Kvium, Rasmus Kofoed, Tim Christensen, Naja Munthe & Bjarne Reuter de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

16:10  

Forsvundne arvinger V: Kvindebedårerens søn (1:5)
Forsvundne arvinger V: Kvindebedårerens søn (1:5) Verner dør alene og efterlader sig ikke umiddelbart nogle arvinger. Men det viser sig, at hans far har gemt på hemmeligheder - og måske er Verners familie slet ikke så lille, som man skulle tro. Mette Frisk og arkivar Adam Jon Kronegh forsøger at opklare familiemysteriet. Vært: Mette Frisk

16:10  

Forsvundne arvinger IV: Hans og Grethe (4:4)
Forsvundne arvinger IV: Hans og Grethe (4:4) Som ganske ung blev Grethe udsat for et overgreb, der forhindrede hende i at få de børn, hun og hendes mand Hans gik og drømte om. Nu går Mette Frisk og Adam Jon Kronegh på jagt efter arvinger længere ud i familien. En jagt, der afslører svigt og en hård start på livet for både Hans og Grethe, men også ægte kærlighed - på trods.

17:10  

Belgravia (5:6)
Belgravia (5:6) Britisk dramaserie fra 2020. Oliver Trenchard lægger ører til en chokerende beskyldning mod Charles Pope, og det bringer ham på kant med sin far. Johns planer kommer i fare. Det får ham til at lægge endnu mere pres på ægteparret Trenchards tjenestefolk.

17:10  

Belgravia (4:6)
Belgravia (4:6) Britisk dramaserie fra 2020. Lady Caroline, Anne og lady Maria Grey beslutter at besøge Charles Pope på hans kontor. John Bellasis bruger tjenestepigen Ellis som spion i håb om at finde ud af, hvilken forbindelse der er mellem Charles og lady Caroline. Samtidig får Susan Trenchard grund til at fortryde sine eskapader.

DR2

15:00  

Gamle Danmark (7)
Gamle Danmark (7) Gør gode tider bedre 1957-64. Overflodssamfundet fik nye statussymboler. Bilen blev boligens tredje rum, og i bilismens spor fulgte parcelhusfolket. Lønnen steg, arbejdstiden faldt, og femdagesugen og længere ferie gjorde fritiden til efterkrigstidens største industri. I præstegården i Tjæreborg grundlagdes en ny global feriekultur: charter. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1984

16:40  

Gamle Danmark (8)
Gamle Danmark (8) Kultur på drengen 1959-66. Velstanden fik finkulturelle udtryk: Lousiana, Sonning-prisen, Det danske Akademi og Kulturministeriet. Den brede befolkning så med skepsis på kulturelle krumspring for skattemillioner. Det kom til en kulturkrig, da de lavestlønnede jyske arbejdere rejste sig i protest mod den uforståelige abstrakte kunst. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 13. marts 1984.

TVR

15:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:30  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:55  

Simon III
Simon III

16:03  

Simon III - Det er næsten jul
Simon III - Det er næsten jul

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

17:00  

Dansemix: MGP - På tur
Dansemix: MGP - På tur

17:05  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt, at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikek måtte. Hvad mon der er galt?

17:20  

Brillebjørns detektivbureau
Brillebjørns detektivbureau Hvorfor er Livs træhytte låst? Liv og Brillebjørn må løse dette mystiske mysterium

17:30  

Sara og det magiske pindsvin | Sara ødelægger alt
Sara og det magiske pindsvin | Sara ødelægger alt Saras dumdristige idé med at omprogrammere plæneklipperen har næsten kostet Svante livet og ødelagt pindsvinenes hule. Svante, Puf og Gerda forlader Sara for at finde et nyt sted at bo. Hun er alene, uden venner og uden udsigt til nogensinde at blive til menneske igen. Programmet er en del af Ramasjang Redder Pindsvinene. Se hvordan I kan hjælpe pindsvinene på dr.dk/ramasjang.

17:45  

Mission Valhalla (4)
Mission Valhalla (4) Fenrisulvens lænke er i stykker! Den magiske lænke, der holder det enorme, glubske monster fanget. Det er ikke så godt, hvis Fenrisulven slipper løs. Den skal nemlig dræbe Odin på dommens dag Ragnarok. Alfaderen Odin må sørge for, at lænken bliver repareret. Sammen med den modige, jordiske heltinde Mahtob drager han ud på mission for at skaffe de helt særlige materialer, der skal til for at lave en ny stærk lænke. For Valhalla!

DR1

18:00  

Hermans verdenskøkken (2:5)
Hermans verdenskøkken (2:5) Kan man lave sin egen rå-chokolade hjemme på køkkenbordet? Få svaret når Herman går i krig med kakao. TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Nicaragua. Han besøger fairtrade-kakaofarmere og er med til høsten, og bagefter forvandler han de fantastiske kakaobønner til fantasifulde retter. Det er første gang Herman har lavet mad i et køkken, hvor der foruden hunde og høns med kyllinger også går en gris rundt! Så rejser han ind til byen Granada, går på det lokale marked og gør besynderlige fund, inden han under kaotiske forhold bager chokoladekage til byens gadebørn. Og til slut finder han et fredfyldt paradis på en øde strand ved Stillehavet, hvor han laver verdens enkleste fiskeret, mens bølgerne bruser - opskriften på meningen med livet!

18:00  

Hermans verdenskøkken (1:5)
Hermans verdenskøkken (1:5) Herman svinger panden på Karen Blixens afrikanske farm, og han giver dig opskriften på baronessens yndlingspandekager, som han serverer på hendes eget fad. TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Kenya for at se på fairtrade kaffe. Han besøger kaffefarmerne og er med til høsten, og bagefter forvandler han de fantastiske råvarer til fantasifulde retter under udfordrende forhold. Han besøger også de vildeste markeder og står ansigt til ansigt med en vred han-elefant. Til sidst finder Herman verdens måske smukkeste udekøkken ved et brusende vandfald.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:05  

Jagten - The Hunt (2:7)
Jagten - The Hunt (2:7) Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene i Arktis har en særlig udfordring, hvor årstiderne i sjælden grad ændrer betingelserne for jagten. Områdets største rovdyr, ulven, polarræven og isbjørnens eneste mulighed for at overleve er at tilpasse sig de skiftende forhold og få så meget ud af de gode tider, at de har noget at stå imod med i perioder med lidt eller ingen føde.

19:05  

Jagten - The Hunt (1:7)
Jagten - The Hunt (1:7) Naturserie fra BBC fra 2015. (The Hunt) Styrkeprøven mellem rovdyr og deres bytte hører til nogle af naturens mest dramatiske begivenheder. Rovdyrene bruger forskellige teknikker til at nedlægge deres bytte. Leoparden bruger sin evne til at sprinte, mens hyænehundene løber byttet træt over lange afstande. Nilkrokodillen venter tålmodigt på sit bytte, mens de intelligente spækhuggere samarbejder om at nedlægge en pukkelhval. Overraskende nok er udfaldet ikke givet på forhånd. De fleste gange undslipper byttet, og rovdyrenes jagt er forgæves.

20:00  

Riget Exodus (2:5)
Riget Exodus (2:5) Dansk dramaserie fra 2022. På Riget gøres der klar til den store årlige smertekongres med Pontoppidan ved roret, men blandt gæsterne gemmer den dæmoniske Grand Duc sig. Under en hjerneoperation får Karen en ny vision, der hjælper hende videre i jagten på den mystiske stemme der kalder på hende, mens Helmer Jr., efter flere ydmygelser, søger national trøst hos en hemmelig gruppe af Anonyme Svenskere, dybt nede i Rigets kælder. Medvirkende: Bodil Jørgensen, Mikael Persbrandt, Lars Mikkelsen, Nicolas Bro, Tuva Novotny, Nikolaj Lie Kaas, Ghita Nørby, Birthe Neumann, Ida Engvoll, Birgitte Raaberg, Peter Mygind, Jesper Sørensen, Jasmine Junker, Henning Jensen, Solbjørg Højfeldt, Asta August, Alexander Skarsgård m.fl. Idé: Lars von Trier. Instruktør: Lars von Trier. Manuskript: Lars von Trier og Niels Vørsel. Fotograf: Manuel Alberto Claro. Production design: Simone Grau Roney. Komponist: Joachim Holbek. Produktion: Zentropa Entertainments.

DR2

18:00  

Hitlers tyske flygtninge i Danmark
Hitlers tyske flygtninge i Danmark Dansk dokumentar fra 2023. De var blandt de 250.000 tyske flygtninge, der på Hitlers befaling i krigens sidste måneder blev sendt til Danmark. Nu ser fire tidligere flygtningebørn tilbage på den livsfarlige flugt og deres ophold i Danmark. Alle har en særlig forbindelse til Oksbøllejren, der i løbet af 1945 blev Danmarks femtestørste by. Filmen berører også den tragedie, der rammer Skjern den 4. maj 1945 kun få timer før befrielsen, og indeholder klip, der aldrig tidligere er vist på TV.

19:00  

Glimt fra finalen - P2 Kammermusikkonkurrence 2023
Glimt fra finalen - P2 Kammermusikkonkurrence 2023 De er unge, de er talentfulde, og de er i finalen i P2 Kammermusikkonkurrence 2023. Vi møder pianisten Elias Holm og Steinaa-søstrene i Steinaa trioen, fem unge blæsere i Tesaru Woodwind Quintet og fire helt unge strygere i Absalon String Quartet. Vært: Mathias Hammer.

20:00  

Rick Stein i Thessaloniki
Rick Stein i Thessaloniki Madserie fra BBC fra 2016. (Rick Stein's Long Weekends) Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I det nordøstlige hjørne af Grækenland ligger byen Thessaloniki, der er kendt som Grækenlands gourmethovedstad og fødeby for en af historiens største krigsherrer, Alexander den Store.

TVR

18:00  

F for Får IV (10)
F for Får IV (10)

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Jia forsøger at bevise, at Paul-E har det bedste trick ti denne opgave. Men hun lærer, at det stærkeste trick er at arbejde sammen som et team.

18:30  

Jagten på snemonstret
Jagten på snemonstret Animationsfilm fra 2018. Den unge og energiske detektiv Nelly Maloye møder tilfældigt Simon Picard, en ambitiøs forskerassistent i antropologi, på det lokale universitet. Med økonomisk støtte fra en ærgerrig filantrop drager Nelly og Simon ud på et spændende eventyr, fast besluttede på at finde den afskyelige snemand. For at nå deres mål gør Simon brug af en gådefuld dagbog efter en forsvunden eventyrer - en dagbog, der vil kunne føre dem til det sagnomspundne væsens grotte et sted i Himalayabjergene.

19:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

21:50  

Maria Wern: Uretfærdig retfærdighed
Maria Wern: Uretfærdig retfærdighed Svensk krimi fra 2021. (Maria Wern: En orättvis rättvisa) En livløs teenager fiskes op af havet. Det viser sig, at han er stukket af fra et ungdomshjem - og kort efter forsvinder endnu en teenager fra hjemmet. Maria presser drengene på hjemmet i håb om svar. En taktik, der giver bagslag.

23:25  

Mordene i Brokenwood VII (5:6)
Mordene i Brokenwood VII (5:6) Newzealandsk krimiserie fra 2021. (The Brokenwood Mysteries) Den røde løber er rullet ud, og gallatøjet fundet frem. Der er lagt op til en festlig aften i Brokenwoods historiske biograf. Alt går fint, indtil biografen pludselig fyldes af røg. Mike Shepherd stormer op til operatørrummet, hvor den lokale bygherre Lyall Densem ligger død - kvalt med en stribe film. Nu er det op til Mike at finde hans morder.

DR2

21:00  

Den klassiske musikquiz: Med James Bond og snestorm
Den klassiske musikquiz: Med James Bond og snestorm I hvilken James Bond-film kan man høre Tjajkovskijs Romeo og Julie? Og hvilken komponist var ved at komme for sent til sin egen premiere på grund af en snestorm? Phillip Faber byder på en festlig dyst i klassisk musik, hvor deltagerne kommer vidt omkring. Mathias Hammer har Michala Petri og Søren Schauser på holdet mens Frederik Cilius er kaptajn for Teresa la Cour og Allan Gravgaard Madsen. Musikken leveres af DR SymfoniOrkestret.

22:00  

Sinead O'Connor: Nothing Compares
Sinead O'Connor: Nothing Compares Britisk musikdokumentar fra 2021. (Sinéad O'Connor: Nothing Compares) Hun var 90'ernes store stjerne. Elsket og forhadt. Sinéad O'Connor blev internationalt kendt for sin skinhead frisure og verdenshittet "Nothing Compares 2 U". Men hendes kompromisløshed kostede hende karrieren. Her dykker vi ned i den kontroversielle sangers liv - fra den kaotiske opvækst med en psykisk og fysisk voldelig mor, hendes provokerende aktivisme og faldet fra berømmelsens tinder, da hun rev et foto at paven itu på tv.

23:35  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Comedyshow, hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

TVR
DR1

01:00  

Edge of Darkness
Edge of Darkness Amerikansk thriller fra 2010. Politimanden Thomas Cravens verden styrter i grus, da hans voksne datter, Emma, bliver skudt lige uden for hans hoveddør. Alle går ud fra, at morderen var ude efter Craven, men snart får han mistanke om, at det faktisk var Emma, der var morderens mål. Med sit eget liv som indsats går Craven på jagt efter sandheden om Emmas død. Og snart støder han på en hemmelighed, der kan være nøglen til mordet. Medvirkende: Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston m.fl. Instruktion: Martin Campbell.

02:45  

Hvis vægge kunne tale IV (3:6)
Hvis vægge kunne tale IV (3:6) Svensk reportageserie fra 2018. (Det sitter i väggarna) Tre søstre har overtaget den gamle slægtsgård. Hvor gamle er gårdens forskellige huse? Hvem har boet der? Og hvorfor dukker dronning Kristina op i dokumenterne? Erika Åberg påtager sig at reparere de blyindfattede ruder, der stammer fra 1700-tallet. Til vinduerne hører der også en skrøne om at uddrive spøgelser - en skrøne, som Christopher O'Regan graver dybere i.

03:50  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:05  

USA's vilde madkampe (2:16) Århundredets suppe
USA's vilde madkampe (2:16) Århundredets suppe Amerikansk dokumentarserie fra 2021. (The Food That Built America) USA i slutningen af 1800-tallet. Industrialiseringen betyder, at flere og flere flytter fra landet ind til byerne, og ikke længere lever af deres egne afgrøder. Risikoen for madforgiftninger er høj. For de fleste amerikanere er dåsesuppe en næsten ukendt luksus. Så opfinder en kemiker fra Joseph A. Campbells konservesfabrik en kondenseret suppe. Men industrimagnaten Henry Heinz lancerer et bittert kapløb med den nye konkurrent.

00:45  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (2:10) Den Kinesiske Mur
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (2:10) Den Kinesiske Mur Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Muren er bogstaveligt talt grundlaget for næsten al byggeri. Teknikken har præget vores verden i mindst 12.000 år, men den geniale fremgangsmåde bliver ofte overset. I løbet af to tusinde år blev Den Kinesiske Mur bygget af millioner af mennesker. Mange omkom under det ekstremt hårde arbejde og de enorme udfordringer. Den er et vidnesbyrd om ekstraordinære ingeniører og visionen om at forsvare et helt imperium med en enkelt mur.

00:50  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst (3:10) Pyramidernes hemmeligheder
Fortidens fantastiske ingeniørkunst (3:10) Pyramidernes hemmeligheder Britisk dokumentarserie fra 2021. (Ancient Engineering) Cheops-pyramiden i Giza er det ældste af verdens syv vidundere. Det tog kun 20 år at bygge den, og i over 3.000 år var den verdens højeste menneskeskabte bygningsværk. Den består af over to millioner stenblokke og er én verdens mest fænomenale strukturer fra det gamle Egypten. Denne bemærkelsesværdige pyramide afspejler menneskets opfindsomhed, og er et mesterværk skabt af oldtidens ingeniørkunst.

01:40  

De usynlige seriemordere (1:6) Snigmorderne fra Washington DC
De usynlige seriemordere (1:6) Snigmorderne fra Washington DC I 23 dage i efteråret 2002 terroriserede de to snigskytter John Allen Muhammad og John Lee Malvo Washington D.C. Fra bagagerummet af deres blå Chevrolet Caprice kørte de rundt og skød og dræbte tilfældige. For første gang fortæller efterforskere, ofrenes familier og Lee Malvo selv, historien om de koldblodige nedskydninger. Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

02:40  

De usynlige seriemordere (2:6) Terrorstormen
De usynlige seriemordere (2:6) Terrorstormen De to morderiske snigskytter, Malvo og Muhammad, begynder deres rædselstur i udkanten af Washington D.C. Og på under 24 timer har de dræbt fem mennesker og efterladt byen i rædsel. Hvem bliver det næste offer? Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

03:35  

De usynlige seriemordere (3:6) Kald mig Gud
De usynlige seriemordere (3:6) Kald mig Gud Dræberduoen Malvo og Muhammad fortsætter ufortrødent deres jagt på tilfældige og skyder en 13-årig dreng. Og mens politiet endnu ingen spor har andet end et vidne, der har set en hvid varevogn ved et af gerningstederne - er snigskytternes budskab klart: Ingen kan vide sig sikker. Amerikansk dokumentarserie fra 2020. (I, Sniper)

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0206125346