Ærøskøbing
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 14. april 2024

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 14. april 2024

DR1

06:10  

Hotel Romantik (7:8)
Hotel Romantik (7:8) Svensk dokumentarserie fra 2023. (Hotell Romantik) Nu er det tid til spænding! En vild motorcykeltur i bjergene fremkalder varme følelser. Kristina får sæsonens mand i tale! Fem mystiske mænd i sort gør deres entré. Alle lader op til aftenens store galla, og det kan mærkes, at den store beslutning nærmer sig.

07:05  

Hotel Romantik (8:8)
Hotel Romantik (8:8) Svensk dokumentarserie fra 2023. (Hotell Romantik) Den fantastiske uge er slut. Nu er beslutningsdagen kommet. Hvem vil satse på de nye kærlighedsforhold, og hvem vil ikke? Der er overraskelser i vente, også når deltagerne genforenes fem måneder senere i Sverige.

08:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

08:15  

Vera: Beskyttet
Vera: Beskyttet Engelsk krimiserie fra 2013. (Vera: Protected) En mand, David Kenworthy, findes dræbt på stranden uden for en bar. Ejeren af den lokale spillehal har motiv for mordet, men han har også et alibi. Og snart vender Vera søgelyset mod Davids familie, til stor frustration for hans far, den fremtrædende forretningsmand Allen Kenworthy. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Kenny Lockhart: Jon Morrison. Instruktion: Daikin Marsh.

DR2

05:15  

Japans verdenskrig (3:4)
Japans verdenskrig (3:4) Tysk dokumentarserie fra 2022. (Inside Japan's War) I 1942 har Japan beslaglagt mere end 2.500.000 km2 land i Sydøstasien og næsten hele den vestlige halvdel af Stillehavet. Mere end 150.000.000 mennesker er nu kejser Hirohitos undersåtter, og 150.000 militærfolk er blevet taget til fange. Landet har erobret fødevarer og vigtige naturrigdomme, men offensiven giver uløselige problemer. Der er ikke etableret nogen koloniforvaltning, og den manglende evne til at levere materiel til landets tropper er katastrofal.

06:05  

Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest
Alt forladt - Civilbunkeren Regan Vest Dybt inde i Rold Skov i Nordjylland ligger det sted, hvor Kongehuset og den danske regering skulle overleve og styre Danmark, hvis atomkrigen brød ud. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff går på opdagelse i de mørke tunneler og forestiller sig livet under jorden efter ragnarok. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 28.01.13

06:25  

Fortidens fantastiske ingeniørkunst II (6:10) Fra huler til huse
Fortidens fantastiske ingeniørkunst II (6:10) Fra huler til huse Britisk dokumentarserie fra 2022. (Ancient Engineering) Hjemmet. Et sted, der opfylder vores mest basale behov, bl.a. for varme og tryghed. Men hvordan er vi gået fra huler til romerske lejligheder til moderne luksushuse? Hvilke banebrydende opfindelser har været med til at skabe den komfort og sikkerhed, som præger mange huse i dag? Her udforsker vi igloens stabile arkitektur, brugen af mursten og beton som byggematerialer, glas til vinduer og opfindelsen af låsen.

07:15  

Forunderlige fyrtårne (2:3) Bell Rock
Forunderlige fyrtårne (2:3) Bell Rock Britisk dokumentarserie fra 2021. (Secret Life of the Lighthouse) Nordsøen, 1804. Kanonskibet HMS York støder ind i et skjult klippeskær 14 km øst for Edinburgh. Alle 491 besætningsmedlemmer dør. Det dødbringende Bell Rock-rev er 430 meter langt, men usynligt ved højvande. I starten af 1800-tallet er opgaven umulig: Byg et fyrtårn på et undervandsrev, langt ude på havet, hvor voldsomme uvejr hærger. Men ingeniøren Robert Stevenson sætter sit omdømme på spil og finder på en surrealistisk løsning.

08:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

08:30  

Seneste nyt fra TVA
Seneste nyt fra TVA Seneste nyt fra TVA (TV Avisen) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

TVR

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

05:30  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:35  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:40  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:50  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:55  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Der er en hundehvalp i buret i tårnet, som skal reddes. Modige Julian melder sig til at løbe alene op efter den, men han bliver låst inde. Motor Mille og Børnebanden kan ikke få fat i nøglen til buret - men så opdager de en skjult trappe bag en reol.

06:45  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21)

06:50  

Hey Duggee (18)
Hey Duggee (18)

07:00  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:06  

Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave
Gurli Gris: Bedstefar Gris' julegave

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey III
Bluey III Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.

07:30  

Yakari på store eventyr
Yakari på store eventyr Den lille Sioux-indianer Yakari drager alene ud i verden i jagten på vildhesten Lille Torden, som siges at være utæmmelig. På sin rejse møder Yakari mange farer, men opdager også, at han har fået evnen til at tale med dyrene.

08:50  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

 
DR1

09:45  

Fiskesnak: Stallingfiskeri - alt, du behøver at vide
Fiskesnak: Stallingfiskeri - alt, du behøver at vide Svensk livsstilsserie fra 2022. (Fiskesnack) Robert Hansson har arbejdet som fiskeguide i mange år. Han ved, hvor man finder de fineste stallinger, og hvilken udrustning man har brug for.

10:00  

Gudstjenesten: Livet kalder på et åbent sind - Erik Lindberg
Gudstjenesten: Livet kalder på et åbent sind - Erik Lindberg Vært Sofie Østergaard er med et åbent sind taget til Skt. Lukas Kirke til en gudstjeneste, der handler om netop et åbent sind. For det mener præst Vibeke Houmøller, at livet kalder på. Derfor har Sofie inviteret kunstner Erik Lindberg med til gudstjeneste, da han gennem sin kunst at åbne menneskers sind og syn på verden.

11:00  

Vores planet III (1:8)
Vores planet III (1:8) BBC-naturserie fra 2023. (Planet Earth) Der er over halvanden million kilometer kystlinje på Jorden. Kysterne udgør de mest mangfoldige levesteder på kloden. Men de er også farlige og dynamiske grænseområder, der ændrer sig hurtigere end nogensinde før. For at klare sig her må dyr og planter tilpasse sig de konstante forandringer. Tag med, når vi udforsker verdens kyster, og oplev, hvordan dyr som flamingoer, suppeskildpadder, pelssæler, hvidhajer og løver overlever i disse områder.

DR2
TVR

09:02  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

09:35  

Smølferne II
Smølferne II

09:45  

Smølferne II
Smølferne II

10:00  

Smølferne II
Smølferne II

10:10  

Smølferne II
Smølferne II

10:20  

Smølferne II
Smølferne II

10:35  

Kasper og Sofie II (15)
Kasper og Sofie II (15) Kasper elsker at danse og er fascineret af ballet. Harald tager ham med til balletundervisning. Selvom han har det sjovt, kan han ikke lide, at han er den eneste dreng der. De andre drenge i børnehaven driller Kasper, fordi han danser ballet. Kasper vil stoppe, men så møder han en professionel mandlig danser. Danseren hjælper Kasper med selvtilliden og opfordrer ham til at udforske sin kærlighed til dans.

10:45  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

11:00  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

11:15  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

11:30  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

11:55  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

12:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

12:15  

Topdirektørerne (1:4): Ørsted: Mads i modvind
Topdirektørerne (1:4): Ørsted: Mads i modvind Mads Nipper er et af de tungeste navne i dansk erhvervsliv, men siger selv, at han aldrig har været den dygtigste til noget. Som topdirektør for den grønne energikæmpe Ørsted kæmper han med truende milliardtab i USA og sin karrieres største krise.

12:45  

Hammerslag - Rækkehuse i byen
Hammerslag - Rækkehuse i byen Kvadratmeterne er dyre i København, og især hvis man vil bo i hus. Men hvad skal det så koste at eje et rækkehus i hovedstaden? Det skal Kristine Virén og Lars Lyng finde ud af, når de dyster mod Mira Lie Nielsen og Christian Torp Carlsen, når prisen skal gættes på et charmerende rækkehus i Københavns Nordvestkvarter. Vært Sofie Østergaard inviterer afslutningsvist indenfor i et nyopført, moderne rækkehus med den vildeste udsigt over Teglholmen i København.

13:15  

Tæt på elefanterne: De blide giganter
Tæt på elefanterne: De blide giganter Tysk dokumentarserie fra 2021. (Elephants Up Close) Afrikas elefanter er følsomme, hjælpsomme og blide. De er de største landpattedyr på Jorden - og størstedelen af dem finder man i Botswana, hvor de med deres intelligens hersker over savannen. Det siges, at en elefant aldrig glemmer. Men hvad ved vi egentlig om de store stærke kæmper? Hvorfor er de så gode til at finde vandhuller? Hvordan kommunikerer de med hinanden? Og hvorfor samles hundredvis af dem bestemte steder samtidigt?

14:05  

I hjernen på stjernen - Mads Langer
I hjernen på stjernen - Mads Langer Psykologisk manipulator Jan Hellesøe og Tv-vært Josefine Høgh vil over to dage presse musiker Mads Langer til det yderste, gennem nøje konstruerede og til tider grænseoverskridende eksperimenter, hvor minder, følelser og personlige relationer vækkes til live.

DR2

12:15  

Sonny Souffle Chok Show (4:5)
Sonny Souffle Chok Show (4:5) Dansk satireserie fra 1987. Sonny og Sonny kan ikke lave souffle. Derfor har de fået kokken Søren Gericke til at vise, hvordan sådan en skal bikses sammen. Brdr. Bisp hjælper privatdetektiven Olsen, der bliver truet af Vesterbro-gangsteren Mastodont-Svend - også kaldet Slagteren fra Colbjørnsensgade. I 'Tannhäuser'-serien viser Kurt sin frimærkesamling til Winnie, og forelskelsen blomstrer til tonerne af Dieters Lieder-hittet 'Dig og mig'. Manuskript, instruktion og med: Michael Wikke og Steen Rasmussen.

12:45  

Sonny Souffle Chok Show (5:5)
Sonny Souffle Chok Show (5:5) Dansk satireserie fra 1987. Sonny og Sonny demonstrerer hjælpsomt, hvordan man tænder og vedligeholder en motorplæneklipper. Og i det vanvittigt spændende 'Tannhäuser'-drama bliver Winnie hypnotiseret til at glemme alt om Kurt. Så han låner Brdr. Bisps Volvo i forsøget på at redde dejlige Winnie fra at blive gift med skurken Peter. Vil det mon lykkes det unge par at blive lykkelige i den fagre voksne verden? Manuskript, instruktion og med: Michael Wikke og Steen Rasmussen.

13:10  

Huset på Christianshavn (4)
Huset på Christianshavn (4) Dansk komedieserie fra 1970. Det drysser ned fra loftet hos Clausens. Aben Sussie får nervøse trækninger, og fru Clausen får noget i øjet. Parret tager på skadestuen, og i mellemtiden må Tue passe dyrehandlen. Hvor Rikke også efterlader en ordentlig flok børnehavebørn. Medvirkende: Helle Virkner, Poul Reichhardt, Arthur Jensen, Lis Løwert, Paul Hagen, Ove Sprogøe, Kirsten Walther, Willy Rathnov, Finn Storgaard, Kirsten Hansen-Møller m.fl. Manuskript: Leif Panduro.

13:35  

Huset på Christianshavn (5)
Huset på Christianshavn (5) Dansk komedieserie fra 1970. Karla og Egon skal giftes, og alle beboerne gør sig klar til brylluppet. Dog ikke uden drama. Men heldigvis træder Larsen hjælpende til, så alle kommer med i kirken. Egon bærer Karla og Bimmer over dørtærsklen, mens hr. Olsen senere på aftenen må bære Egon i seng. Medvirkende: Helle Virkner, Poul Reichhardt, Arthur Jensen, Lis Løwert, Paul Hagen, Ove Sprogøe, Kirsten Walther, Willy Rathnov, Finn Storgaard, Kirsten Hansen-Møller m.fl. Manuskript: Knud Poulsen.

14:00  

Gudstjenesten: Livet kalder på et åbent sind - Erik Lindberg
Gudstjenesten: Livet kalder på et åbent sind - Erik Lindberg Vært Sofie Østergaard er med et åbent sind taget til Skt. Lukas Kirke til en gudstjeneste, der handler om netop et åbent sind. For det mener præst Vibeke Houmøller, at livet kalder på. Derfor har Sofie inviteret kunstner Erik Lindberg med til gudstjeneste, da han gennem sin kunst at åbne menneskers sind og syn på verden.

TVR

12:12  

Dyrs våben: Krokodille
Dyrs våben: Krokodille Sumpens dræbermaskine angriber ikke uden grund. Sult og forsvar kan gøre den aggressiv og den forvandler sig til en dødsens farlig modstander - vi ser på krokodiller.

12:12  

Dyrs våben: Kvælerslange
Dyrs våben: Kvælerslange Den muskuløse kæmpes våben er teknik og muskler. En kæmpe bunke rå muskler der kan kvæle og tage pusten af selv den største hjort. Kvælerslangen er sulten og ingen kan føle sig sikre.

12:17  

Dyrs våben: Løve
Dyrs våben: Løve Den utæmmede løve konge vender hjem som en såret kriger. Løven har brugt sit våben, men kampen om hvem der er stærkest er ikke slut. Modstanderne er lige bag ham.

12:25  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

12:40  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

12:55  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

13:05  

John Dillermand (16)
John Dillermand (16) John skal prøve alle rutchebanerne i byens tivoli. Dilleren kan slet ikke få nok fart, og inden John har set sig om, laver verdens længste diller sig om til verdens vildeste rutchebane.

13:05  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John og dilleren klæder sig ud, og pludselig må dilleren alt det, den ellers ikke må, fordi folk tror, dilleren er en næse.

13:10  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John glæder sig til at komme ud på ski, men dilleren bliver alt for vild på skibakken, og snart er der snekaos og en uhyggelig stor snebold.

13:10  

John Dillermand (13)
John Dillermand (13) John elsker at køre bus, men det gør dilleren desværre også. Den ser sit snit til at styre bussen, og snart er hele byen viklet ind i Johns diller.

13:10  

John Dillermand (11)
John Dillermand (11) John er alene hjemme, og pludselig er huset invaderet af ninjaer, som overhovedet ikke gider at overholde Oldemors regler. Så John må forsvare huset med dilleren.

13:13  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John leger politibetjent med dilleren, men magten stiger John til hovedet, og snart er han selv bag tremmer, og en vaskeægte tyveknægt er på fri fod i byen.

13:15  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9) DiktaThor har udviklet den ondeste plan hidtil: En maskine, der afspiller en rigtig ørehænger, som gør, at ingen kan koncentrere sig. Kun Senior, som er for gammel til at høre særlig meget, kan klare sig igennem sangen. Men hvordan får man Senior til at hjælpe, når han misforstår alting?

13:24  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

13:30  

Oda Omvendt (3)
Oda Omvendt (3)

13:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (1)
Onkel Rejes sørøvershow II (1) Dr. John har taget Ronjas storebror Max til fange for at koge ham om til stikpiller. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en vampyrhaj, en selvantændelig dynamitstang og en forrygende rutschebanetur i et nedlagt tivoli. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

13:55  

Motor Mille og Børnebanden - Lim på havestolene
Motor Mille og Børnebanden - Lim på havestolene Bjørk har fået stuearrest og må blive på sit værelse, for hun har fået skylden for at putte lim på de voksnes havestole. Hun stikker af og mødes med vennerne Oscar og Theo, og sammen med Motor Mille opdager de en sur mand i et lukket Legeland. Det er ham, der putter lim på havestolene.

14:15  

Galaktiske Ella
Galaktiske Ella

14:25  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

14:32  

Hey Duggee
Hey Duggee

14:32  

Hey Duggee
Hey Duggee

14:38  

Hey Duggee
Hey Duggee

14:45  

Garfield
Garfield Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.

DR1

15:05  

Versus (1:8) - En tur i rummet
Versus (1:8) - En tur i rummet Astronaut Andreas Mogensen er blandt duellanterne, når Versus åbner en ny sæson med uforudsigelige dueller. I år er det Jonas Madsen, der styrer løjerne i studiet, hvor der er 100.000 kroner på spil for deltagerne, som skal gætte på udfaldet af seks dueller. Udover en tur i rummet byder aftenen på en flok riddere, en monstertruck og første møde med årets to hold faste duellanter. I hvert af årets programmer skal komikerne Victor Lander og Jakob Thrane nemlig dyste mod skuespiller Katinka Lærke Petersen og skuespiller og content creator Fredrik Trudslev.

16:05  

Alene i vildmarken (6:7) Isen slår revner
Alene i vildmarken (6:7) Isen slår revner Polarkulden har for alvor bidt sig fast i Vildmarken, og kræver at de sidste tre deltagere lærer at isfiske. Men de skal træde varsomt, for er isen tyk nok til at bære dem?

17:05  

Mord med miss Fisher (25)
Mord med miss Fisher (25) Australsk krimiserie fra 2013. (Miss Fisher's Murder Mysteries) Et katolsk hjem for gravide og afsporede piger rammes af en tragedie, da en teenagepige omkommer, da hun forsøger at flygte. Snart indser Phryne og Jack, at forbrydelsen har tråde, der fører langt højere op i systemet, end de nogen sinde havde drømt om.

DR2

15:00  

Frida Kahlo (1:3)
Frida Kahlo (1:3) BBC-dokumentarserie fra 2023. (Becoming Frida Kahlo) Hun er af de mest berømte kvindelige kunstnere i verden. Den mexicanske maler Frida Kahlo drømmer om at blive læge. Men i 1925, da hun er 18 år gammel, knuser en tragisk trafikulykke hendes drøm. Pludselig står hun overfor et liv med kroniske smerter. På hospitalet begynder hun at male sine lidelser, og da hun bliver udskrevet, opsøger hun kunstneren Diego Rivera, der kommer til at ændre hendes liv.

16:00  

Quigley Down Under
Quigley Down Under Amerikansk western fra 1991. Australien 1860. Mesterskytten Quigley kommer med sin specialbyggede riffel fra det vilde vesten for at arbejde for kvægbaronen Marston, men rager hurtigt uklar med den brutale mand. Da en forslået Quigley undslipper Marstons mænd, bliver det begyndelsen på et blodigt opgør, hvor Quigley får hjælp af den gale Cora, der tror, han er hendes afdøde mand. Medvirkende: Tom Selleck, Laura San Giacomo, Alan Rickman m.fl. Instruktion: Simon Wincer.

17:55  

Reklamer til tiden (1:8)
Reklamer til tiden (1:8) Dansk dokumentarserie fra 2003. Brystfagre madammer, smækre blondiner og naturlige 70'er-piger. Moden har forandret sig markant i det 20. århundrede. I gamle dage skulle tøj hovedsageligt være praktisk og billigt. I dag er tøj en stor del af vores identitet. Oplev et hav af sjove modereklamer, bl.a. for 'fint tøj fra Brugsen' i 20'erne, for Brylcreme i 50'erne og Wrangler i 70'erne. Vært: Liv Thomsen.

TVR

15:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:10  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Campingturskaos + Det store grønne slyngeltogt

15:35  

Spidey og hans fantastiske venner
Spidey og hans fantastiske venner Bittesmå edderkopper + Gobbys ækle græskarjagt

16:00  

Gurli Gris V
Gurli Gris V Tegnefilm med dansk tale

16:05  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

16:10  

Vida - dyrenes doktor
Vida - dyrenes doktor

16:25  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII Vovserne redder en løbsk hane + Vovserne redder en indesneet ko.

16:45  

Vestens vildeste hamster
Vestens vildeste hamster

16:58  

Tegnetrix: Robotten Carl
Tegnetrix: Robotten Carl Luis og Mynte skal tegne en robot. De finder på Robotten Carl, der har fem ører og fem slaskede arme. Den går med monster-sko og så kan den prutte regnbueild!

17:00  

Marie og Marias Vinter (5:6)
Marie og Marias Vinter (5:6) Det forventede brev fra fru Rosenknop ankommer endelig til Rosevej. Mens Marie og Maria er væk hjemmefra, kidnapper Amalie familien Lillesen og sælger dem til Cirkusdirektøren. Marie og Maria spørger politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella om hjælp til redningsaktionen. Brumle slipper væk fra Amalie og skynder sig hen til Summeberg og Brummeberg. Han vil have fat i trylledrikken, så han kan redde sin familie.

17:15  

Marie og Marias Vinter (6:6)
Marie og Marias Vinter (6:6) Det lykkes Marie og Maria at redde familien Lillesen fra Cirkusdirektøren, så nu kan de alle fejre en utrolig og magisk lille jul sammen. Fru Rosenknop kommer på overraskelsesbesøg, og familien Lillesen kan endelig spørge hende om et nyt hus.

17:30  

Brandbamsen Bjørnis
Brandbamsen Bjørnis Kom med Brandbamsen Bjørnis på arbejde. Han ved, hvordan man fjerner væltede træer, redder katte op fra kloakker og slukker ildebrande.

17:40  

Mission Valhalla (3)
Mission Valhalla (3) Skjaldemjøden er væk! Den guddommelige drik, der gør guderne i stand til at synge og skrive sang så smukke og skønne, at man tror det er løgn. Kærlighedsgudinden Freja er ulykkelig, for hun elsker at synge og optræde! Sammen med den modige, jordiske heltinde Sifka drager hun ud for at skaffe den magiske mjød tilbage. For Valhalla!

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Vilde kokke (6:6)
Vilde kokke (6:6) Svensk madkonkurrence fra 2023. (Vilda kockar) Tre svenske kendishold kæmper om, hvem der kan lave den bedste mad over åben ild. Under ledelse af kokken Niklas Ekstedt har holdene en time til at lave en forret og en hovedret.

18:30  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

19:00  

Skattejagt på museet (4:6)
Skattejagt på museet (4:6) Medicinsk Museion rummer en på én gang grum og blodig, men også smuk og vigtig historie. Og netop den historie dykker Mads Steffensen og Flemming Møldrup nu ned i. I en vild skattejagt, der tager dem til museets hemmelige magasiner, fortidens amputationer og nutidens mikroskoper, bliver Mads og Flemming konfronteret med lægevidenskabens store etiske dilemmaer, hvilket kalder på både eftertanke og taknemmelighed.

20:00  

Vores planet III (2:8)
Vores planet III (2:8) BBC-naturserie fra 2023. (Planet Earth) Store dele af klodens oceaner er stadig uudforskede. De er hjemsted for 80 procent af alt dyreliv, og hvert år bliver der opdaget over 1000 nye arter. Det ligner muligvis et paradis, men under havoverfladen udspiller der sig konstant kampe på liv og død. Tag med, når vi udforsker de ukendte dybder, og oplev, søløvernes effektive jagtstrategier, de 60 meter høje kelpskove, hornhajer og de over 200 kilo tunge kæmpehavbars.

DR2

18:35  

Explainer - Historien bag triumfen i 1992
Explainer - Historien bag triumfen i 1992 Er du for ung til at huske sommeren i 1992 og den historiske EM-sejr? Eller vil du blot genbesøge den sommer? Så kommer vi dig til undsætning, for vi har gravet dybt i DR's arkiver. Vi har derfor samlet hele historien om vejen til den danske EM-triumf - KUN fortalt gennem tv- og radioklip fra ugerne op til sejren, hvor danskerne endte med at eksplodere i en rød-hvid glædesrus, da det daværende landshold mod al forventning vandt europamesterskabet. Og historien starter faktisk med, at Danmark slet ikke kvalificere sig til at spille med i EM det år.

18:45  

Sladderhistorie: Heksejagt
Sladderhistorie: Heksejagt Trump elsker at bruge ordet. Glistrup mente, han var udsat for en. Når rygter, historier og forfølgelse går i selvsving, bliver der ofte råbt: "Heksejagt!" Men hvordan var det nu det foregik med de oprindelige heksejagter i 1600-tallet - og har de overhovedet noget at gøre med de ture i mediemøllen, vi kender i dag?

20:00  

Frida Kahlo (2:3)
Frida Kahlo (2:3) BBC-dokumentarserie fra 2023. (Becoming Frida Kahlo) I 1929 bliver 22-årige Frida Kahlo gift med den 20 år ældre Diego Rivera. Året efter rejser de til USA, hvor Diego skal male vægmalerier. Frida chokeres over kapitalismens grimme ansigt og Diegos affærer - og efter en spontan abort, og tabet af sin mor, skaber hun nogle af sine mest personlige værker.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Petronix
Petronix Test altid dine gadgets først! ... Men husk, intet (ikke engang seje gadgets) kan nogensinde erstatte samarbejde.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:55  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ IV
Vilde Kræ IV

19:35  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Verdens mest skræmmende monster drømmer om en karriere som stand-up komiker. Der er kun et problem: Han er IKKE særlig sjov.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

21 SØNDAG
21 SØNDAG DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland.

21:31  

Søndagsvejr
Søndagsvejr DR's vejrudsigt, der ser frem mod vejret, der venter os den kommende uge.

21:32  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Sportsmagasinet bringer dig helt tæt på de største danske sportsnavne, viser dig det bedste fra Superligaen og giver perspektiv på de største historier og begivenheder i både dansk og international sport.

22:05  

Belgravia: Det næste kapitel (3:8)
Belgravia: Det næste kapitel (3:8) Britisk dramaserie fra 2024. (Belgravia: The Next Chapter) Frederick og Clara rejser til Maywood til hertugens fødselsdag. Bag kulisserne bliver der lavet handelsaftaler, men hertugen og hertuginden har deres egne grunde til turen. Samtidig arbejder Clara på at forbedre Fredericks forhold til James, hans bror.

22:50  

Sherwood (6:6)
Sherwood (6:6) Britisk krimiserie fra 2022. Jagten på bueskytten nærmer sig sin dramatiske afslutning. Og mens Ian er fast besluttet på at finde politispionen i et forsøg på at beskytte de involverede, forsøger lokalsamfundet at komme til hægterne efter deres tab.

23:55  

Manhunt: The Night Stalker (1:4)
Manhunt: The Night Stalker (1:4) Britisk krimiserie baseret på virkelige hændelser. I hele 17 år - mellem 1992 og 2009 - har en brutal og udspekuleret voldtægtsmand spredt rædsel i Sydøstlondon. Politiet har brugt enorme ressourcer på at fange ham - uden resultat. Nu hentes vicekriminalkommissær Colin Sutton ind for at finde ud af, om der er noget, hans kolleger har overset. Den erfarne politimand kastes på hovedet ud i efterforskningen, for snart slår gerningsmanden til igen. Medvirkende: Martin Clunes m.fl.

DR2

21:00  

Guddommelig mad II (4:4): Barmhjertighed i suppegryden
Guddommelig mad II (4:4): Barmhjertighed i suppegryden Hvilken ret laver man til hjemløse med dårlige tænder? Claus Meyer og Poul Joachim Stender er frivillige i et katolsk suppekøkken i Los Angeles, hvor overflod og sult lever side om side. Men er deres godhed overfor andre en slags selvgodhed?

21:30  

Gåden om Odin: Den romerske gud
Gåden om Odin: Den romerske gud Historiker Cecilie Nielsen står ansigt til ansigt med krigsguden Odin. Det møde bringer hende ud på rejse langt tilbage i tiden, for hvordan opstår Odin egentlig? Og er der andre guder før ham? Måske findes svaret i en ældgammel tekst i Rom, som nazisterne gjorde alt for at få fingrene i?

22:00  

TVA
TVA TV Avisen (TVA) giver dig overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os. Få indblik og perspektiv på de største begivenheder og historier.

22:15  

Den fantastiske maskine
Den fantastiske maskine Prisvindende svensk/dansk dokumentar fra 2023. (The Fantastic Machine) Kameraet er en fantastisk maskine. Men hvad gør det ved os mennesker, at vi er blevet besat af de fotografiske billeder og i skrivende stund har 45 milliarder kameraer på jorden, som uophørligt leverer billeder fra det mest intime til det mest abstrakte? I en vild tour-de-force vender denne film sig direkte mod samfundet for at udforske, hvordan vores besættelse af fotografiet har ændret vores adfærd. Klar til at sætte livet på spil for et billede! Hvordan gik vi fra det første foto til en kæmpe industri, der er mange milliarder euro værd, på kun 200 år? (Dokumania)

23:45  

Jeg er stadig Alice
Jeg er stadig Alice Amerikansk drama fra 2014. (Still Alice) Sprogprofessoren Alice Howland begynder pludselig at lede efter ordene. Lægens diagnose er hård. Alice lider af tidlig Alzheimers. Hun er kun 50 og burde have mange gode år foran sig. Nu må hun forsøge at tackle konsekvenserne af sygdommen for hendes ægteskab, hendes familie og hendes karriere. Medvirkende: Julianne Moore, Alec Baldwin, Kristen Stewart m.fl. Instruktion: Richard Glatzer og Wash Westmoreland.

TVR
DR1

00:40  

Manhunt: The Night Stalker (2:4)
Manhunt: The Night Stalker (2:4) Britisk krimiserie baseret på virkelige hændelser. Colin præsenterer sin gennemgang af efterforskningen for kriminalinspektør Campbell. Da han foreslår en ny fremgangsmåde, beder Campbell ham blive på sagen for at føre den nye strategi ud i livet. Vil Colins plan bære frugt? Medvirkende: Martin Clunes m.fl.

01:25  

Dommer John Deed (2)
Dommer John Deed (2) Engelsk dramaserie fra 2001. (Judge John Deed) Højesteretsdommeren John Deed er en idealistisk mand med sin egen, ligefremme stil, og det falder ikke altid i god jord hos magthaverne. En politistikker er tæt på at infiltrere terrorgruppen Real IRA. Da manden anklages for hustruvold, kommer Deed under pres fra højere sted. Lordkanslerens afdeling vil have ham til at frikende manden, men kan Deed se igennem fingre med mandens brutale handlinger?

03:00  

Bryllupsfeber (5:7)
Bryllupsfeber (5:7) Bawer har købt en trådløs mikrofon til Anna Safia og Mohammeds bryllup. Men da Anna Safia skal holde tale, viser det sig, at købet ikke var det bedste.

03:35  

Dage i haven (1:9)
Dage i haven (1:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Det er blevet tid til at bruge Torstens have til en ny sæson. Havemesteren John Taylor viser Pernilla Månsson Colt, hvordan man hurtigst klipper et staudebed ned. Malin Persson holder spireskole, og Tareq Taylor laver mad på det, som blev gemt fra sidste år i den nybyggede jordkælder. Og så bliver det til et nyt projekt i rigtig gammel aftapning.

DR2

01:20  

Magtspil (3:12)
Magtspil (3:12) Norsk prisbelønnet komediedramaserie fra 2023. (Makta) I 1979 laster Arbejderpartiet et tog med politikere, journalister og masser af sprut. Alle drikker tæt, og nogle taler over sig, så det bliver en heftig start på kommunalvalgkampen.

02:15  

Magtspil (4:12)
Magtspil (4:12) Norsk prisbelønnet komediedramaserie fra 2023. (Makta) Arbejderpartiet taber kommunalvalget med et brag. Hoveder skal rulle. Partiformanden Reiulf Steen misser norsk tv's valgudsendelse, fordi han har ondt i ryggen. Gro vil ikke finde sig i hans inkompetence længere.

03:05  

De sidste dødsdømte nordmænd (5:8)
De sidste dødsdømte nordmænd (5:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (De siste dødsdømte) Henry Rinnan har 80 liv på samvittigheden. Er dødsstraf berettiget, hvis bare handlingerne er grusomme nok?

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2024, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0412184652