Ærøskøbing
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 21. april 2019

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: søndag d. 21. april 2019

DR1

00:35  

Troy
Troy Den trojanske prins Paris bortfører den skønne Helena, dronningen af Sparta. Det fører til blodig krig. Anført af den mægtige kriger Achilleus samles de græske stammer for at angribe Troja - en befæstet by, som ingen hær endnu har været i stand til at indtage. Achilleus: Brad Pitt. Hektor: Eric Bana. Paris: Orlando Bloom. Instruktion: Wolfgang Petersen.

03:05  

Kommissær Janine Lewis (16:19)
Kommissær Janine Lewis (16:19) En dyrlæge findes myrdet i en afsidesliggende landsby. Der venter Janine Lewis en svær sag, for ingen i det lille landsbysamfund har særlig meget lyst til at tale med politiet. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Butchers: Paul Loughran. Instruktion: Susan Tully.

03:50  

Mordene ved Loch Ness (3:3)
Mordene ved Loch Ness (3:3) En seriemorder spreder død og rædsel i en lille skotsk by. Hvornår vil han slå til igen? Det lykkes kriminalassistent Annie Redford at opspore mordvåbnene, og snart går jagten på den koldblodige morder ind i sin sidste, hårrejsende fase.

05:20  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

Annemad (16:16)
Annemad (16:16) Anne Hjernøes nytårs menu byder på perlende champagnecocktails og eksotiske retter, som sprøde ruller og salat med friteret lotusrod. Anne besøger også sin grønthandler, hvor hun maler sit eget mel som skal bruges til kinesiske pandekager med and. Hjemme i køkkenet kommer der store krabber i gryden og de skal spises med hjemmerørt vaniljemayonnaise. Sendt første gang 27.12.09

06:00  

Puk og Herman stævner ud - Fredericia (2:6)
Puk og Herman stævner ud - Fredericia (2:6) Bølgerne går højt, når Puk og Herman lægger kursen mod Sydjylland. Denne gang bliver ankeret kastet i Hermans hjemby, Fredericia, hvor havet altid har spillet en vigtig rolle for byens udvikling. Den hjemvendte kok skal ikke kun give sig i kast med de lokale råvarer, men også gense minder fra ungdommen - blandt andet sin gamle læremester. Imens undersøger Puk historien om de franske huguenotter, der lærte danskerne at spise kartofler. Og er der egentlig noget om, at Herman måske selv er en huguenot?

07:00  

De britiske antikskatte II (23:24)
De britiske antikskatte II (23:24) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

08:00  

De britiske antikskatte (24:24)
De britiske antikskatte (24:24) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:25  

Misbrugt af tv-stjernen
Misbrugt af tv-stjernen I 2012 kommer det frem, at den afdøde BBC-vært Jimmy Savile har misbrugt flere hundrede børn gennem mange år. Skandalen ryster hele den britiske nation. Da nyheden når dagens lys, vælter det ind med henvendelser fra ofre. Her hører vi de tragiske historier, der har haft store konsekvenser for ofrenes videre liv.

02:55  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Seraphim Falls
Seraphim Falls Det vestlige USA, 1868. Borgerkrigen er slut, men oberst Morsman Carver er ude på en sidste mission. Han vil dræbe den tidligere Nordstatskaptajn Gideon, koste hvad det koste vil. Optændt af had indleder Carver en nådesløs forfølgelse, der bringer jæger og bytte langt væk fra civilisationen i både fysisk og overført betydning. Carver: Liam Neeson. Gideon: Pierce Brosnan. Hayes: Michael Wincott. Instruktion: David Von Ancken.

01:50  

Gennemsnitlig Krop - Håret
Gennemsnitlig Krop - Håret Vidste du, at kvinder med store numser oftest er både klogere og sundere end kvinder med små numser? At 35% af kvinders ene bryst er større end det andet? At 62% mænd piller næse, eller at mere end halvdelen af kvinder foretrækker en firkantet mandenumse? I Gennemsnitlig Krop bliver vi klogere på menneskekroppen! - Ikke som den fremstår i reklamer og på internationale catwalks, men som den faktisk ser ud. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse gør DR3 op med fordomme og idealer, og en modig gruppe danskere smider tøjet i en varm sauna og deler alt hvad der er at vide om deres kroppe. Første afsnit af Gennemsnitlig Krop omhandler håret. Både det vi ikke kan få nok af på hovedet, og det som for alt i verden skal fjernes andre steder på kroppen. Derudover møder vi Sophie, der fra dag til dag mistede det meste af sit hår. Kom med indenfor i selskab med den Gennemsnitlige Krop.

02:20  

Hjernevasket: Trofæjæger
Hjernevasket: Trofæjæger Den britiske tv-vært Stacey Dooley rejser til Afrika og tilbringer to uger med en række inkarnerede sportsjægere. Stacey skal lære at jage og skyde storvildt og prøve at forstå, hvorfor disse trofæjægere nyder at skyde sjældne, vilde dyr. Vil Stacey lære at forstå jægernes kontroversielle passion, når hun får indblik i deres verden?

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:15  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:15  

Charade
Charade Reggie Lamberts mand er blevet myrdet i Paris, og nu forfølges hun af tre mænd, han har snydt for en formue. Den elegante Peter Joshua tilbyder hende sin hjælp, men han er ikke den, han giver sig ud for at være, og snart er det ikke til at vide, hvem der snyder hvem. CIA interesserer sig også for sagen, som tilspidses efter yderligere dødsfald. Peter Joshua: Cary Grant. Reggie Lambert: Audrey Hepburn. Bartholomew: Walter Matthau. Tex: James Coburn. Instruktion: Stanley Donen.

03:05  

Rundt om Selma
Rundt om Selma TV-spil af Leif Panduro fra 1971. Instruktion: Palle Kjærulff-Schmidt. Medvirkende: Astrid Villaume; Tove Maës; Helge Kjærulff-Schmidt; Buster Larsen; Preben Neergaard; Henning Jensen; Vigga Bro; Erik Wedersøe; Ejner Federspiel; Elith Pio; Holger Juul Hansen; Preben Mahrt; Mime Fønss; Ulla Gottlieb; Birthe Backhausen; Erik Kühnau; Miskow Makwarth; Karl Gustav Ahlefeldt; Jørgen Langebæk

04:35  

Lørdagshjørnet - Grethe Sønck
Lørdagshjørnet - Grethe Sønck Grethe Sønck i en samtale med Erling Bundgaard fra 1985 om den allerede dengang lange og flotte karriere.

05:20  

Lørdagshjørnet - Kim Larsen
Lørdagshjørnet - Kim Larsen Dansk program fra 1985 Kim Larsen er gæst hos Erling Bundgaard i Lørdagshjørnet. Sendt første gang i 1985.

06:10  

Dagens Sang: Chelete
Dagens Sang: Chelete - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Dagens sang: Påskeblomst
Dagens sang: Påskeblomst

08:45  

Mordet på Jesus (1:3)
Mordet på Jesus (1:3) Da Jesus kommer til verden i Betlehem, har han allerede farlige fjender. Kong Herodes tillader ikke rivaler til sin trone, og da en drøm fortæller ham, at et nyfødt barn vil blive en mægtig konge, beordrer han alle drengebørn dræbt. Jesus overlever, men som voksen skaffer hans prædikener ham igen farlige modstandere blandt Israels politiske og religiøse magthavere. Jesus: Haaz Sleiman. Herodes: Kelsey Grammer. Pontius Pilatus: Stephen Moyer.

DR Ultra

01:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:25  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Dybet (7)
Dybet (7)

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

07:00  

Lucky Luke - Lucky Luke i Alaska (22)
Lucky Luke - Lucky Luke i Alaska (22) Tegnefilm.

07:20  

Lucky Luke - Slaget (23)
Lucky Luke - Slaget (23) Slaget.

07:50  

Galaksekrigerne - Uanset hvad fremtiden bringer, del 1 (26)
Galaksekrigerne - Uanset hvad fremtiden bringer, del 1 (26)

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Åh brormand, hvor er du?

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Væggen

08:35  

Gumball 5 (6)
Gumball 5 (6)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (6)
Den lille prinsesse (6) Prinsessen har fødselsdag og er så spændt på at se, hvad hun får, at hun undersøger alle overraskelserne på forhånd. Og så er det jo slet ikke spændende, når det endelig bliver fødselsdag.

05:10  

Babar (8)
Babar (8) Abe-papayaen

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den Sure Mand på havnen har taget alle børnenes festlige fødselsdagsting, så nu kan de ikke holde fødselsdage. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fødselsdagstingene tilbage.

06:00  

Chuggington (19)
Chuggington (19)

06:10  

Rita og Krokodille - Slottet
Rita og Krokodille - Slottet Der er springvand, bassiner og roser i slotshaven. Hvis Rita er prinsesse, så kan hun bestemme over Krokodille. Krokodille kan også være konge! Og bestemme over Rita. Men det kan blive kedeligt at være monark. Det er bedst når ingen har en krone på. Så skal hverken Rita eller Krokodille bestemme..

06:15  

Vitello - graver et hul (1)
Vitello - graver et hul (1) Vitello mangler en ven. Max og Hasse er både irriterende og ikke hjemme. Så Vitello beslutter sig for at lave en fælde, grave et stort hul og fange sig en ven ... Instruktion: Dorte Bengtson Baseret på bogen af Kim Fupz Aakeson og Niels Bo Bojesen

06:25  

Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN
Luk op Luk i - KRUDT I RØVEN Sofie forbereder en rolig hyggedag, men Katrine har alt for meget krudt i røven til at være rolig. Sofie har selv lært at tøjle sit krudt i røven, så det lærer hun videre til Katrine. Sofie Torp og Katrine Bille lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have krudt i røven.

06:45  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Spøg og skæmt

06:55  

Pingu (26)
Pingu (26)

07:10  

Gurli Gris VI (12)
Gurli Gris VI (12) Ferie i solen

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19) Vaffels kæledyrsfest

07:30  

Peter Plys: Forår i Hundredemeterskoven
Peter Plys: Forår i Hundredemeterskoven Tegnefilm med dansk tale. Det er den dejligste forårsdag nogensinde! Bierne summer, blomsterne springer ud og Kængurubarn, Peter Plys og Tigerdyr, er alle klar til at gå ud i varmen og lege. Men ikke Ninka Ninus, han vil have, at alle skal blive inde til forårsrengøringen er overstået. Kan nogen - eller noget - få Ninka Nius til at ændre mening? Det kloge og godmodige Kængurubarn viser Ninka Ninus, at særlige dage skal opleves på en speciel måde - nemlig sammen med gode venner.

08:30  

Sprinter Galore IV (3)
Sprinter Galore IV (3) Rollespil: Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe Orken Vitus, der er blevet taget til fange af Elverne. Men må man godt få hjælp af en superhelt, når man er til rollespil? Og er det overhovedet sjovt at vinde, hvis det er med snyd på?

08:45  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) Kasper og Sofie på sygehuset

08:55  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) Kasper og Sofie i teatret

 
DR1

09:00  

Guld på godset (3)
Guld på godset (3) Fire af Danmarks smukkeste slotte lægger deres historiske vægge til, når nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter priser på danskernes medbragte arvestykker og antikviteter. I denne uge byder Clausholm slot i Østjylland indenfor, og slotsejer Kim Berner viser programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt på det imponerende barokslot og fortæller Clausholms mange historier, der både involverer fornærmede konger og bortførte ungmøer. I Slottets smukke 'Havesal' sætter vurderingseksperterne værdi og historisk perspektiv på de besøgendes medbragte sager. Og så stiger spændingen, når ejerne af nøje udvalgte antikviteter skal forsøge at sælge dem foran fire professionelle opkøbere. De fire opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. Denne gang bliver opkøberne præsenteret for en meget sjælden Finn Juhl stol og et dækketøjsskab, som viser sig at være lidt af en overraskelse. Sendt første gang 10.07.13

10:00  

Gudstjeneste Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus.
Gudstjeneste Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus. Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus. Liturg og prædikant er sognepræst Rebecca Holst Andersen. Ravnsbjergkirken er bygget i 1976, på bakken Ravnsbjerg i Grøfthøjområdet i Viby da udviklingen af Aarhus-forstæderne flyttede ud i det område i 1970'erne. Den er bygget i rødbrune mursten og klinker - C.F. Møllers Tegnestue har stået for opførelsen, og udsmykningen i træ og granit er af billedhuggeren Erik Heide. Organist Asger Troelsen leder kirkens kor og salmesang. Stat op min sjæl (DDS 224), Krist stod op af døde (DDS 218), Påskeblomst hvad vil du her (DDS 236), Dit minde skal (DDS 473), Som forårssolen morgenrød (234).

10:45  

Livet ifølge Anton
Livet ifølge Anton Anton er 87. Han har arvet gården, som tiden næsten har taget. De 9 køer lever så længe Anton gør. Det er en pagt. Anton lever i fortiden. Hans tid med køerne, døgnets timer og årets gang, er hans eneste nutid. Livet har sin evighed, det er cyklisk og smukt; men slægtsgården er nu en ruin. Ingen har siddet i den fine lille stue i årtier og rotterne spiller på bordene. Familie og naboer holder af den gamle, stædige mand, men de er også bekymrede. For ham og for dyrene. Snart kan de offentlige myndigheder ikke lade den gamle mand være mere. Der må gribes ind. Anton sætter velfærdssamfundet på prøve, fordi han insisterer på at ville klare sig selv.

11:45  

Jagten på det vilde vejr (3:4)
Jagten på det vilde vejr (3:4) I det tredje afsnit af "Jagten på det vilde vejr" handler det om ekstrem kulde. Vejrværten Mikkel Fønsskov rejser til Nordamerika, der oplever den værste kulde i mands minde. Han tager også op på indlandsisen i Grønland sammen med en kuldeekspert og oplever på egen krop, hvordan det føles at hoppe i vandet i Europas koldeste område.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

Hvor farligt er kød?
Hvor farligt er kød? Kan vi spise kød uden at ødelægge planeten? Gør det en forskel, hvad for noget kød vi spiser? Betyder det noget, hvordan kødet er produceret? Bliv klogere på kødets miljøbelastning, når BBC-journalisten Michael Mosley forsøger at komme til bunds i sagen.

10:15  

Magt og kærlighed (1:3)
Magt og kærlighed (1:3) I 1400-tallet er middelalderens barbari langsomt ved at blive afløst af humanisme og orden. Da hertugen af Burgund dør i kamp, insisterer hans datter, Maria, på at arve riget, selv om der kun er mandlig tronfølge i hertugdømmet. Blandt sine mange bejlere vælger Maria den tyske kejsersøn Maximilian. Deres styre er med til at bane vejen for renæssancen, en æra, der ændrer verden.

11:45  

Magt og kærlighed (2:3)
Magt og kærlighed (2:3) I 1400-tallet er middelalderens barbari langsomt ved at blive afløst af humanisme og orden. Da hertugen af Burgund dør i kamp, insisterer hans datter, Maria, på at arve riget, selv om der kun er mandlig tronfølge i hertugdømmet. Blandt sine mange bejlere vælger Maria den tyske kejsersøn Maximilian. Deres styre er med til at bane vejen for renæssancen, en æra, der ændrer verden.

DR3

11:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Felicity Jones og Armie Hammer, aktuelle i det autentiske drama 'On the Basis of Sex', tager plads i Graham Nortons sofa. Det samme gør komikeren og filmskaberen Stephen Merchant og komikeren og talentshowværten Rob Beckett. Aftenens musikalske indslag leveres af Calvin Harris og Rag'n'Bone Man.

DR K

09:30  

Mordet på Jesus (2:3)
Mordet på Jesus (2:3) Da Jesus kommer til verden i Betlehem, har han allerede farlige fjender. Kong Herodes tillader ikke rivaler til sin trone, og da en drøm fortæller ham, at et nyfødt barn vil blive en mægtig konge, beordrer han alle drengebørn dræbt. Jesus overlever, men som voksen skaffer hans prædikener ham igen farlige modstandere blandt Israels politiske og religiøse magthavere. Jesus: Haaz Sleiman. Herodes: Kelsey Grammer. Pontius Pilatus: Stephen Moyer.

10:15  

Mordet på Jesus (3:3)
Mordet på Jesus (3:3) Da Jesus kommer til verden i Betlehem, har han allerede farlige fjender. Kong Herodes tillader ikke rivaler til sin trone, og da en drøm fortæller ham, at et nyfødt barn vil blive en mægtig konge, beordrer han alle drengebørn dræbt. Jesus overlever, men som voksen skaffer hans prædikener ham igen farlige modstandere blandt Israels politiske og religiøse magthavere. Jesus: Haaz Sleiman. Herodes: Kelsey Grammer. Pontius Pilatus: Stephen Moyer.

11:00  

Brecht - kunsten og kvinderne (1:2)
Brecht - kunsten og kvinderne (1:2) Han vil det hele og helst på én gang. Allerede i sine unge år er den tyske dramatiker Bertolt Brecht en selvbevidst mand, der mener, at han er skabt til noget stort. Brecht opfatter sig selv som en digter og tænker i traditionen efter Goethe og Schiller. Brechts selvtillid og veltalenhed gør også indtryk på det modsatte køn, og hans kærlighedsliv bliver lige så turbulent som hans arbejdsliv. Medvirkende: Burghart Klaußner, Tom Schilling, Trine Dyrholm m.fl.

DR Ultra

09:00  

Den sande historie om den bestøvlede kat
Den sande historie om den bestøvlede kat Den unge møller er faldet pladask for landets smukke prinsesse, og sammen med sin talende kat forsøger han at erobre hendes hjerte. Han har nemlig syet et par af de sejeste røde støvler til katten, som til gengæld lover at hjælpe ham med at vinde hendes hjerte ved hjælp af sine ganske særlige tricks. Kongen og dronningen vil naturligvis ikke acceptere at gifte deres datter bort til en fattig møller, så der skal et et væld af snedige planer og et godt drys af humor til, hvis planen skal lykkes. Der er dog en flok af modbydelige væsener, som selv ønsker at gifte sig med prinsessen - og de vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at forhindre brylluppet. .

10:15  

Junglebanden
Junglebanden

10:25  

Junglebanden
Junglebanden

10:45  

KreaKampen - smykker
KreaKampen - smykker Nu skal der kæmpes i at være bedst til at lave smykker i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

11:15  

Ultras bedste (2)
Ultras bedste (2) I dette program kan du blandt andet se Bubber mærke angstens sved, da han bliver udfordret til at springe fra 10-meter vippen af Danmarks bedste udspringer, den 16-årige Samuel Boysen, og så giver kokken Guf opskriften på perfekt gamer-mad.

11:30  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

11:40  

Klassen - Café-flirten (96)
Klassen - Café-flirten (96) Sara har set en dreng på en café i centeret. Hun vil have Aminah til at hjælpe med at snakke med ham.

11:50  

Klassen - Pigernes omklædning (97)
Klassen - Pigernes omklædning (97) Klassen skal i svømmehallen og Liam og Karl beslutter sig for at snige sig ind i pigernes omklædningsrum.

DR Ramasjang

09:10  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Kasper og Sofie holder fødselsdag

09:25  

Didrik Drage (16)
Didrik Drage (16)

09:35  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Kanonkongen Freja (5:8)
Kanonkongen Freja (5:8) Kanonkongen Freja afsnit 5. Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

10:10  

Pax' jordiske eventyr (3:10)
Pax' jordiske eventyr (3:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax går rundt sammen med ænderne, bliver nappet i rumpen og kører lige ind i en skovtur med Den sure dames elbil. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:25  

Pax' jordiske eventyr (4:10)
Pax' jordiske eventyr (4:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver reddet fra et tag, hænger ud med små kaotiske jordboere og beskærer en hæk så fint, at en gammel mand begynder at græde. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Midt under bibeltime og kirkekaffe på Katholt kommer Emil til at lukke sin far inde på lokummet.

11:15  

Cirkeline
Cirkeline Den fremmede. Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

11:30  

Far, mor og bjørn - Syg (6:8)
Far, mor og bjørn - Syg (6:8) Der trænger i den grad til at blive gjort rent i huset! Men netop som de skal i gang med spand og støvsuger, bliver Bruno syg. Signe og Anders pusler om ham, men lige meget hjælper det - lægen må tilkaldes. Hvad fejler den stakkels bjørn dog? Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Peter Lund Madsen og Johan Olsen. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:55  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Hvor er Bendix' bazooka? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:25  

Pandaerne kommer - diplomater i pels
Pandaerne kommer - diplomater i pels Den røde løber skal rulles ud, Dronningen skal komme, og der skal festes i dagevis, når pandaerne kommer. Men inden det kan ske, må Statsministeren gribe ind for at undgå at stå i en pinlig situation overfor kineserne, der sender pandaerne hertil som deres ypperste symbol på venskab med Danmark.

13:10  

Strømer
Strømer Kriminalbetjent Karl Jørgensen kommer på sporet af en større korruptionsaffære. Men det er sin sag for den temperamentsfulde politimand at trænge til bunds i korruptionen, der forgrener sig op i de højere samfundslag, hvor alle dækker over hinanden. 'Strømer' udløste en Bodil-pris og masser af roser til Jens Okking, der døde tidligere i år. Karl Jørgensen: Jens Okking. Vera Jørgensen: Lotte Hermann. Willer Johansen: Otto Brandenburg. Instruktion: Anders Refn.

14:55  

Far til fires vilde ferie
Far til fires vilde ferie Familiens længe ventede ferie ved Vadehavet bliver truet af, at Far bliver mistænkt for at være indbrudstyv. Familien gør alt for at bevise hans uskyld - men Fars uheldige handlinger får ham til at se mere og mere mistænkelig ud i de lokales øjne. Til sidst må Lille Per selv gøre noget ulovligt for at finde de rigtige tyve. Men det er ved at gå galt og pludselig er hele øen overbevist om, at Far er skyldig og at familien skal væk fra øen. I sidste øjeblik finder Lille Per det afgørende spor i jagten på de rigtige tyve, men selv dér lykkes det ikke. Så hele familien må gå sammen i en vild plan for at sikre, at tyvene ikke slipper væk fra øen. Medvirkende: Jesper Asholt, Kurt Ravn, Kirsten Lehfeldt m.fl. Manuskript: Jens Korse og Giacomo Campeotto. Instruktion: Giacomo Campeotto. Fotograf: Bo Tengberg. Scenograf: M. Wan Sputnick. Musik: Jeppe Kaas. Stills: Karina Tengberg. Produktion: Asa Filmproduktion i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

13:15  

Magt og kærlighed (3:3)
Magt og kærlighed (3:3) I 1400-tallet er middelalderens barbari langsomt ved at blive afløst af humanisme og orden. Da hertugen af Burgund dør i kamp, insisterer hans datter, Maria, på at arve riget, selv om der kun er mandlig tronfølge i hertugdømmet. Blandt sine mange bejlere vælger Maria den tyske kejsersøn Maximilian. Deres styre er med til at bane vejen for renæssancen, en æra, der ændrer verden.

14:50  

Den grønne mil
Den grønne mil Paul Edgecomb er vagt på dødsgangen, og han har ført mange indsatte ud på deres livs sidste gåtur. Men Paul har aldrig før sendt nogen i den elektriske stol som John Coffey, en gigantisk, sort mand, der er dømt til døden for det brutale mord på to små hvide piger. Paul indser, at der gemmer sig en ualmindelig blid mand bag det barske ydre. Og efterhånden begynder han at tvivle på, at Coffey er skyidig. Paul Edgecomb: Tom Hanks. John Coffey: Michael Clarke Duncan. Howell: David Morse. Instruktion: Frank Darabont.

DR3

12:35  

The Graham Norton Show - højdepunkter
The Graham Norton Show - højdepunkter Højdepunkter fra sæsonens programmer. Mød Chris Pratt, Anthony Joshua, Judi Dench, Keira Knightley, Ian McKellen, Olivia Colman, Emily Blunt, Michael Caine, Michael B Jordan, Chris Pine, Rami Malek, Lady Gaga, Ryan Gosling og mange flere prominente gæster.

13:20  

Mit hemmelige match (3:8)
Mit hemmelige match (3:8) Der er stærke følelser på spil blandt deltagerne i kollektivet - og frygten for at blive misforstået eller udstødt påvirker især Masja, der har svært ved at finde fodfæste i den nye gruppe. Sebastian prøver at lægge lidt afstand til Rebecca, men det går ikke helt efter planen.

13:50  

Mit hemmelige match (4:8)
Mit hemmelige match (4:8) Hverdagen har ramt deltagerne, og især rengøringsopgaverne er kilde til dårlig stemning og uenigheder. Rebecca er stadig usikker på sine følelser for Sebastian, og den historie begynder at presse de andre deltagere, der er trætte af at give gode råd, der ikke bliver lyttet til.

14:20  

Kan jeg blive perfekt? (5:6)
Kan jeg blive perfekt? (5:6) Maddy er en hel almindelig ung kvinde på 19 år, der vil gøre alt for at se ud, som de 'smukke og rige', så i de næste ti uger prøver hun alle de gode råd, hun får fra medier og kendisser. Trods diætistens protester fortsætter Maddie med kalorierestriktioner, nu på alkaline-kuren, og fortsætter i uge 9 med Lemon Detox diæten. Og selv om, hun får fjernet sine fregner, er hun sønderknust, da det går op for hende, at hun faktisk har taget på i denne uge!

14:45  

Kan jeg blive perfekt? (6:6)
Kan jeg blive perfekt? (6:6) Maddy er en hel almindelig ung kvinde på 19 år, der vil gøre alt for at se ud, som de 'smukke og rige', så i de næste ti uger prøver hun alle de gode råd, hun får fra medier og kendisser. I den sidste uge går det op for Maddie, at hun er blevet en hel anden person - faktisk én, hun ikke bryder sig om! Hun fortsætter desperat, men er ved at bryde sammen psykisk. Især da hun ved den sidste vægtkontrol stadig bliver betragtet som overvægtig, selv om hun føler sig som en skygge af sig selv.

DR K

12:30  

Brecht - kunsten og kvinderne (2:2)
Brecht - kunsten og kvinderne (2:2) I 1947 vender Bertolt Brecht tilbage til Tyskland fra sit amerikanske eksil. I 1949 vælger dramatikeren at flytte til DDR sammen med sin hustru, skuespilleren Helene Weigel. Men Brecht rager uklar med regimet, ikke mindst da han kritiserer den blodige nedkæmpelse af folkeopstanden i 1953. Medvirkende: Burghart Klaußner, Tom Schilling, Trine Dyrholm m.fl.

14:00  

Gudstjeneste Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus.
Gudstjeneste Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus. Påskedag fra Ravnsbjergkirken i Viby, Aarhus. Liturg og prædikant er sognepræst Rebecca Holst Andersen En stor træravn svæver over en kæmpe træskulptur og udgør altermotivet, udført af billedhuggeren Erik Heide. Ravnsbjergkirken er bygget i 1976, på bakken Ravnsbjerg i Grøfthøjområdet i Viby. Kirken er bygget i rødbrune mursten og klinker. Organist Asger Troelsen leder kirkens kor og salmesang. Stat op min sjæl (DDS 224), Krist stod op af døde (DDS 218), Påskeblomst hvad vil du her (DDS 236), Dit minde skal (DDS 473), Som forårssolen morgenrød (234).

14:45  

Gåden om Jesu grav
Gåden om Jesu grav Den Hellige Gravs Kirke eller Gravkirken i Jerusalem er bygget på Golgata og rummer ifølge legenden Jesus sidste hvilested før opstandelsen. Den har derfor været et pilgrimsmål for kristne i de sidste 2000 år. Bibelforskeren Joan Taylor og arkæologen Frederick Hiebert fortæller, mens andre forskere bruger de nyeste videnskabelige teknikker til at genoprette ædiculum, det lille 'hus', der omslutter graven.

DR Ultra

12:00  

Klassen - Farvel Liam (98)
Klassen - Farvel Liam (98) Liam er blevet smidt ud af skolen, men Karl mener stadig de kan nå at få lavet om på tingene.

12:15  

Klassen - Kylling i fare! (99)
Klassen - Kylling i fare! (99) Klassen finder en lille levende kylling og prøver at holde det hemmeligt for lærerne. Men hvis kylling er det egentlig?

12:25  

Klassen - Tobias og Victoria : Del 1 (100)
Klassen - Tobias og Victoria : Del 1 (100) Victoria er vild med Tobias, men Tobias tror ikke på at skolens lækreste pige vil være sammen med ham.

12:35  

Klassen - Tobias og Victoria : Del 2 (101)
Klassen - Tobias og Victoria : Del 2 (101) Victoria er vild med Tobias, men Tobias tror ikke på at skolens lækreste pige vil være sammen med ham.

12:45  

Klassen - Hvad kan Liam blive? (102)
Klassen - Hvad kan Liam blive? (102) Liam har glemt han skulle finde en praktikplads. Hvis han ikke finder én inden weekenden skal han være i praktik sammen med lærer Charlotte.

12:55  

Klassen - Han drukner! (103)
Klassen - Han drukner! (103) Max er ikke særligt god til at svømme, men siger alligevel ja til at være med i udspringskonkurrencen. Han lander helt forkert i vandet.

13:05  

Klassen - Red verden (104)
Klassen - Red verden (104) Sif står med et svært valg, når klassen skal finde ud af hvilken velgørenhed de skal give deres penge til.

13:20  

Klassen - Løbe hjemmefra : Del 1 (105)
Klassen - Løbe hjemmefra : Del 1 (105) Chili har problemer derhjemme og gider ikke sove hos sin mor længere. Sara hjælper hende og finder ud af, at det er meget mere seriøst end hun regnede med.

13:30  

Modeidioten: Heavy metal
Modeidioten: Heavy metal Hvorfor går heavy-fans med læderbukser og dødningehoveder? Og hvordan headbanger man uden at få ondt i hovedet? Modeidioten Christian har aldrig haft hverken langt hår eller tatoveringer, men heavy-Ole hjælper ham med at få en rocker-sej heavystil. Og så viser Sille, hvordan man kan lave sit helt eget nittearmbånd.

13:45  

Den meget lange ferie (4)
Den meget lange ferie (4) Ung modstand.

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:25  

Min oldefars historier
Min oldefars historier Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:35  

Heino fikser alt - Cyklen (12)
Heino fikser alt - Cyklen (12) Malthe har brug for hjælp med sin cykel, men Heino misforstår Malthe en smule, og det går ikke helt som planlagt.

12:45  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

13:25  

Tree Fu Tom (3)
Tree Fu Tom (3)

13:45  

Tree Fu Tom (4)
Tree Fu Tom (4)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Ernest & Celestine (3)
Ernest & Celestine (3)

14:45  

Gurli Gris VI (19)
Gurli Gris VI (19) Frugt

14:50  

F for får V (9)
F for får V (9)

DR1

16:15  

Sikke et cirkus
Sikke et cirkus Cirkusbarnet Ramona elsker cirkuslivet og sin usædvanlige cirkusfamilie. Men et spor i sneen og en række mystiske hændelser forstyrrer hendes verdensorden. Nogen holder øje med hende. Men hvorfor? Samtidig opfører hendes far, Cirkusdirektøren Kaj, sig meget underligt, så da Cirkus Suverænum truer med at overtage alle cirkuskunderne, må cirkusvennerne Onkel Reje, Rosa, Hr. Skæg og alle de andre hjælpe Ramona. Manuskript og instruktion: Lotte Svendsen. Produktion: Asta Film.

17:30  

Versus
Versus Versus-sæsonen slutter med et festfyrværkeri af nervepirrende dueller. Duellanterne tæller blandt andet et fly og en faldskærmsudspringer, en rallybil og en Enduro-motorcykel samt et helt hold af professionelle FIFA-spillere. Sidstnævnte skal prøve at klare sig på en rigtig fodboldbane mod rigtige fodboldspillere, men på vanlig Versus-manér selvfølgelig med et twist: Alle spillerne får nemlig et sæt virtual reality-briller på og får kun lov til at se sig selv og banen oppefra, ligesom FIFA-spillerne er vant til fra deres spillekonsol. Se også, om det er hurtigst at krydse Lillebælt til fods eller til vands, om Hjalte er bedre end Tjelle til at fange flyvende bordtennisbolde - og om minigolfspilleren kan hamle op med poolspilleren i en dyst på vinkler og præcision.

DR2

17:50  

Slaget om England
Slaget om England I et par måneder i sommeren 1940 raser en luftkrig over England. Tyskerne har fire gange så mange fly, og briterne mangler piloter. Det er en ulige kamp. Briterne har desperat brug for et mirakel og får det fra en helt uventet kant. "Aldrig har så mange skyldt så få så meget", udbrød Churchill efter den britiske sejr over Tyskland i luftkrigen over England. Canfield: Michael Caine. Park: Trevor Howard. Baron von Richter: Curd Jürgens. Andy: Ian McShane. Dowding: Laurence Olivier. Instruktion: Guy Hamilton.

DR3

15:10  

Alene i vildmarken USA V (1:12)
Alene i vildmarken USA V (1:12) Nu har de igen meldt sig til en tid med sult, isolation og farer. Ti tidligere deltagere i den amerikanske udgave af 'Alene i vildmarken' vender tilbage - og får en chance for revanche. Denne gang skal de overleve i et nyt ekstremt område, i udkanten af Sibirien. Kun tiden vil afgøre, hvem som vinder pengepræmien - en gang for alle.

15:55  

Kill Your Darlings
Kill Your Darlings Året er 1944, og digterspiren Allen Ginsberg er netop startet på universitetet. Her møder han de ligesindede William Burroughs og Jack Kerouac, der som Allen afskyr samfundets konformitet. For de tre handler det om at tænke anderledes og undergrave autoriterne. Da en medstuderende findes myrdet, kommer gruppen i politiets søgelys. Efterforskningen får stor indflydelse på de unge kunstneres liv. Allen Ginsberg: Daniel Radcliffe. Lucien Carr: Dane DeHaan. William Burroughs: Ben Foster. Instruktion: John Krokidas.

17:30  

Crazy Ex-Girlfriend IV (15:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (15:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

DR K

15:35  

De sidste dage i Jerusalem
De sidste dage i Jerusalem Uanset religiøs overbevisning eller mangel på samme, benægter ingen, Jesus af Nazareths enorme betydning for verdenshistorien, især omstændighederne omkring hans død. Den britiske skuespiller og tidligere teologistuderende, Hugh Bonneville, rejser til Jerusalem og i samtaler med forskere og religiøse ledere, rekonstruerer han ugen op til Jesus' død og reder de komplicerede politiske tråde ud, der førte til hans korsfæstelse.

16:30  

Rejsen til Slagmarken: Verdun
Rejsen til Slagmarken: Verdun I 2016 var det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I første program går turen til Verdun, det første af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte...

17:00  

Rejsen til Slagmarken: Somme
Rejsen til Slagmarken: Somme I 2016 er det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I andet program går turen til Somme, det sidste af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte.

17:30  

De superriges hotel (2:2)
De superriges hotel (2:2) Der er kun check-in for de superrige. På det 5-stjernet luksushotel Corinthia i London, kan gæsternes regning løbe op i 3 millioner pund. Hoteldirektør Thomas Kochs gør alt for at opfylde gæsterne behov. Men for at få succes, i det hårde konkurrencepræget marked, kræver det perfektion. Og da hotellets ene restaurant ikke går godt, hyres en berømt kok. Kan han tiltrække kunder?

DR Ultra

15:00  

Min Nabo Totoro
Min Nabo Totoro Søstrene Satsuki og Mei flytter på landet med deres familie. Ved siden af deres nye hus ligger en magisk skov befolket af de mytiske Totoroer. Pigerne bliver venner med den største af Totoroerne, O Totoro, der også er skovens konge. Da pigernes mor bliver syg og kommer på hospitalet, tager O Totoro søstrene med på en magisk rejse.

16:30  

Helium (4)
Helium (4)

16:45  

Cykel Karaoke - Albert Dyrlund
Cykel Karaoke - Albert Dyrlund

17:00  

Klassen - De klammeste kager (307)
Klassen - De klammeste kager (307)

17:10  

Klassen - Tøjkrise (308)
Klassen - Tøjkrise (308)

17:20  

Klassen - Kongen og dronningen (309)
Klassen - Kongen og dronningen (309)

17:35  

ZombieLars (6:13)
ZombieLars (6:13) Der dukker en ny levende død op i Bekkebakken. Der bliver gang i den, da Frederik bestemmer sig for at snyde fremmedhaderne på benzintanken

17:50  

PEK - Pranksters Elite Klub! (6)
PEK - Pranksters Elite Klub! (6) Tåregas i vandmelonen Casper drømmer om flere følgere på sin Youtube-kanal. Men Nicolai mener ikke, at livet skal leves gennem en skærm - "lev det her og nu," siger han. Heldigvis overtaler PEK Casper til lave sin challenge - han skal jo bare gøre det LIVE! Og med lidt hjemmelavet tåregas i vandmelonen får Casper en vildere challenge, mens PEK får en fed prankvideo.

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (17)
Didrik Drage (17)

15:10  

Pyjamasheltene (9)
Pyjamasheltene (9)

15:25  

Rasmus Klump (14)
Rasmus Klump (14)

15:35  

Ridderprinsessen Nella (17)
Ridderprinsessen Nella (17)

16:00  

Dora udforskeren (13)
Dora udforskeren (13)

16:25  

Paw Patrol III (23)
Paw Patrol III (23)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (20)
Vidundervovsen Vaffel (20) Vaffel er sent oppe

17:00  

Bamselægen - Blæren (6)
Bamselægen - Blæren (6) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Lau og Anri. Lau synes det er mærkeligt at Anri har så ondt i maven. For den har ikke spist noget, den ikke måtte. Hvad mon der er galt med Anri?

17:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:30  

Sprinter Galore IV (4)
Sprinter Galore IV (4) Sæbekassebil: Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to piger, der er oppe mod to seje drenge i et sæbekasseløb. Men er pigerne ikke lige så seje, når det kommer til stykket? Og har de overhovedet brug for hjælp?

17:45  

Sprinter Galore IV (5)
Sprinter Galore IV (5) Ko: Sprinter lander igen for lige at hjælpe til, og her møder han Ditte, der ikke må malke en Ko for sin far, fordi hun er for lille. Men er hun nu også det?

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Guld på godset (5)
Guld på godset (5) Guld på Godset besøger i denne uge Harrislevgaard Slot på Fyn. Her inviterer vi danskerne og deres antikviteter indenfor i slottets sale, hvor nogle af Danmarks dygtigste eksperter sætter værdi og historisk perspektiv på de medbragte sager. Datteren på slottet Francesca Schimko viser programmets vært Mette Bluhme Rieck rundt i de gamle bygninger, hvor de adelige havde deres gang for generationer siden. Og så stiger spændingen, når fire internationale antikopkøbere skal byde - og måske købe - nogle særligt udvalgte antikviteter. Spørgsmålet er, om opkøberne vil byde nok til, at sælgerne synes, de fine ting skal skifte ejer. Denne gang er det Hans J. Wegners karakteristiske bamsestol og to meget velholdte danske tinlysestager fra 1820'erne, der skal kæmpes om. Sendt første gang 24.07.13

20:00  

Familien Löwander II (6:10)
Familien Löwander II (6:10) Calle og Nina får gennemtrumfet, at DK skal holde italiensk maduge. Gustaf og Bellan strides om, hvem der skal oplære Angelo i tjenerfagets ædle kunst. Peter møder sit livs kærlighed, Suzanne, bag Esters ryg - men Ester fornemmer, at han skjuler noget.

DR2

20:00  

Inglourious Basterds
Inglourious Basterds Under 2. Verdenskrig flygter den unge jøde Shosanna til Paris efter at have set sin familie blive henrettet af naziobersten Landa. Samtidig samler den hårdkogte løjtnant Aldo Raine en gruppe jødisk-amerikanske soldater, der skal føre guerillakrig mod nazisterne i Europa. Det bringer dem til sidst til Paris, hvor Shosanna er blevet biografejer med egne planer om hævn mod Landa, Hitler og resten af nazislænget. Aldo Raine: Brad Pitt. Shosanna: Mélanie Laurent. Hans Landa: Christoph Waltz. Instruktion: Quentin Tarantino.

DR3

18:15  

Hjemmebane II (5:8)
Hjemmebane II (5:8) Storklubben Rosenborg har kig på Adrian, Vargs vigtigste spiller. Snart lukker transfervinduet. Adrian er fristet, men Helena er parat til at gå langt for at beholde sin stjernespiller. Samtidig tvinges Michael til at tage en ubehagelig konfrontation med Marianne.

19:05  

Hjemmebane II (6:8)
Hjemmebane II (6:8) Helena vil have holdet i pokalfinalen. Det får hende til at træffe en upopulær beslutning. Camilla finder ud af, at hun er gravid. En opdagelse, der slår hende helt ud af kurs.

20:00  

Verdens værste fængsler: Honduras
Verdens værste fængsler: Honduras Journalisten Paul Connolly rejser til Danlí-fængslet i Honduras. Her er 700 fanger stuvet sammen i et fængsel, der er bygget til 240. For at løse det problem har myndighederne har valgt en farlig og atypisk løsning. Nemlig ved at give de hårdeste fanger våben og magt til selv at håndhæve fængslets regler.

DR K

18:30  

Dansen med Regitze
Dansen med Regitze Det umage ægtepar Karl Aage og Regitze, der har haft mange gode, følelsesbevægede år sammen, inviterer til deres årlige havefest i kolonihavehuset. Under festen passerer parrets rige hverdagsliv revy for Karl Aage, deres oplevelser med venner og familie, børnenes opvækst og de fælles glæder og sorger. Men nu er Regitze syg, og Karl Aage står over for sit livs største udfordring. Ghita Nørby og Frits Helmuth modtog begge en Bodil for deres stærke samspil. Karl Aage: Frits Helmuth. Regitze: Ghita Nørby. Børge: Henning Moritzen. Regitze som ung: Rikke Bendsen. Karl Aage som ung: Mikael Helmuth. Børge som ung: Michael Moritzen. Ilse: Anne Werner Thomsen. Rikard: Henning Ditlev. Annie: Birgit Sadolin. Regines mor: Kirsten Rolffes. Instruktion: Kaspar Rostrup. Manuskript: Kaspar Rostrup efter Martha Christensens roman.

19:55  

Dagens sang: Påskeblomst
Dagens sang: Påskeblomst

20:00  

DR Vokalensemble: We'll Meet Again
DR Vokalensemble: We'll Meet Again Oplev DR Vokalensemblets sangere opføre nostalgiske filmklassiskere i optagelse fra DR Koncerthusets studie 2. Præsentation: Per Juul Carlsen.

DR Ultra

18:00  

Lokummet brænder III (3)
Lokummet brænder III (3) Mød den paranoide gårdvagt Hanne Boll, den forvoksede Peter Pan, Satans onde søn Belzebub, verdens dårligste skolesekretær, og mange andre karakterer i DR ULTRAs nye sketch og satireshow til børn: "Lokummet Brænder 3".

18:15  

Adventure Time 7 - Find præsident Marsvin
Adventure Time 7 - Find præsident Marsvin

18:35  

Adventure Time 7 - Alting forbliver
Adventure Time 7 - Alting forbliver

19:00  

Ultras Sorte Kageshow II (3)
Ultras Sorte Kageshow II (3) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal Karl og Jonathan dyste mod Amalie og Stina. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

19:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Brits tips

19:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Ustyrlig vækst

19:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Genstart Dave

20:00  

Den lille prins
Den lille prins En lille pige paces frem af sin overambitiøse mor, der har skemalagt hvert eneste minut af sin datters opvækst, så hun kan blive en god og dygtig samfundsborger. Men i stedet for at terpe lektier vil pigen hellere hænge ud med sin nye nabo, en gammel, hvidskægget og lidt sær pilot. Han fortæller eventyrlige røverhistorier om Den Lille Prins, der bor i et magisk univers, hvor alt kan lade sig gøre.

DR Ramasjang

18:00  

Didrik Drage (13)
Didrik Drage (13)

18:15  

Lille Roy (20)
Lille Roy (20) For mange Royer

18:30  

Snakkel spektakel
Snakkel spektakel Annabell er ældre end 7 men yngre end 11. Hun har tre nyfødte trillingesøskende, som mest er til besvær, og en farmor, som rummer et større eventyr end Annabell har idé om. På farmors landsted findes en bog, som indeholder et uløst mysterium, nemlig det om trolden, der forvandlede sig til et glad saftevand og drak sig selv. I mere end 70 år har farmor tænkt over, hvordan det kunne lade sig gøre, og hvordan trolden kan trylle sig tilbage. Måske kan Annabell kan hjælpe farmor med at hjælpe trolden og løse mysteriet...

19:45  

Yakari IV (11)
Yakari IV (11)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Morning Glory
Morning Glory Den ambitiøse Becky får job som producer på et søvnigt morgen-tv-program. Becky ønsker at puste nyt liv i det skrantende program, og det lykkes hende at overtale den garvede Mike Pomeroy til at blive medvært på programmet. Men Mike er nyhedsjournalist af hele sit hjerte - og den gnavne veteran lægger ikke skjul på, hvor meget han foragter sin nye tjans. Medvirkende: Rachel McAdams, Harrison Ford, Diane Keaton m.fl. Instruktion: Roger Michell.

23:05  

Pirates of the Caribbean - Død mands kiste
Pirates of the Caribbean - Død mands kiste Will Turner og hans forlovede Elizabeth Swann rodes ud i et nyt hæsblæsende eventyr, ikke mindst takket være den excentriske sørøverkaptajn Jack Sparrow. Jack står i gæld til den gådefulde Davy Jones, der spreder rædsel på verdenshavene med sit spøgelsesskib. Nu må den aparte pirat bruge al sin snilde for at undgå at tilbringe evigheden i Davy Jones' tjeneste. Jack Sparrow: Johnny Depp. Will Turner: Orlando Bloom. Elizabeth Swann: Keira Knightley. Instruktion: Gore Verbinski.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Blindebuk
Blindebuk Psykiateren Bartholomew Snow får en usædvanlig opgave. Han skal behandle den mentalt ustabile fysiker Vincenti, der holdes skjult et hemmeligt sted. Vincenti arbejder på et tophemmeligt militærprojekt, og regeringen frygter, at han er ved at miste sin forstand. Snart bliver Snow draget ind i en international intrige, og så får han tilmed Vincentis sexede søster på nakken. Snow: Rock Hudson. Vicky Vincenti: Claudia Cardinale. Prat: Jack Warden. Instruktion: Philip Dunne.

DR3

21:00  

Jurassic World
Jurassic World 14 planteædende dinosaur-arter og seks kødædere. Forlystelsesparken Jurassic Worlds dyrebestand er imponerende - men snart skal der mere til at dupere de forvænte gæster. Derfor har parkens ejere udviklet en helt ny dinosaur-art. Ved hjælp af genteknologi har de skabt en forslugen dræberdino, der får T-Rex til at ligne en kåd cockerspaniel. Men hvad sker der, hvis det glubske gigantbæst slipper løs? Owen: Chris Pratt. Claire: Bryce Dallas Howard. Masrani: Irrfan Khan. Instruktion: Colin Trevorrow.

22:50  

Skaterpigerne - Don't Give A Fox (3:4)
Skaterpigerne - Don't Give A Fox (3:4) Roadtrippen er i fuld sving, og ny kører pigerne mod Haderslev, hvor de skal spille bingo, feste og besøge Signes barndomshjem. Signe viser nye sider af sig selv, da hun åbner op overfor pigerne omkring de udfordringer, hun har haft i sin barndom. Pigerne opnår en endnu større fortrolighed end de har haft før, og det er tydeligt at deres venskab og fællesskab er unikt.

23:20  

Date min værste side (3:8)
Date min værste side (3:8) I datingeksperimentet er parrene nu i gang med deres 48 timers date. Her skal der fortælles ærligt om både sexpartnere, ægteskab og prævention - eller manglen på samme. Men hvad sker der, når man finder ud af at ens potentielle drømmekvinde, slet ikke drømmer om det samme liv som én selv. Kan kærligheden overvinde ærligheden?

23:50  

Rejsen til Mars (6:6)
Rejsen til Mars (6:6) En altødelæggende tragedie i kolonien på Mars tvinger alle deltagere til at genoverveje missionen. I nutiden fortsætter SpaceX arbejdet med at udvikle en raketteknologi, der kan hjælpe menneskeheden med at nå til den røde planet, Mars.

DR K

21:00  

Mød mig på Cassiopeia
Mød mig på Cassiopeia Den plagede komponist John er gået i stå under arbejdet på en ny forestilling - men musikkens muse får af Zeus lov til at flyve fra Olympen ned på jorden og sætte gang i hans inspiration. Og så opstår der - i mere end én forstand - sød musik. Polyhymnia: Bodil Kjer. Irene Berger: Lily Broberg. John Berger: Hans Kurt. Harry Smith: Poul Reichhardt. Hans Wolmar: Ib Schønberg. Instruktion: Torben Anton Svendsen.

22:40  

Mine aftener i Paradis
Mine aftener i Paradis I en lille siciliansk landsby deler drengen Toto sin tid mellem kirken, hvor han er kordreng, og den fortryllende biograf Paradiso, hvor han fra operatørrummet oplever magiske historier og alle de forbudte scener, som den lokale præst forlanger fjernet fra filmene. Filmen modtog en Oscar som bedste udenlandske film. Medvirkende: Philippe Noiret, Jacques Perrin, Salvatore Cascio m.fl. Instruktion: Giuseppe Tornatore.

DR Ultra

21:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:25  

Livstegn
Livstegn En amerikansk statsborger bliver bortført af en sydamerikansk oprørsgruppe. Det lykkes ikke for hans arbejdsgiver at købe ham fri, så hans kone tager affære og hyrer en professionel gidselforhandler til at få ham frigivet. Terry: Russell Crowe. Alice: Meg Ryan. Instruktion: Taylor Hackford.

03:35  

Lewis: Det afgørende spørgsmål
Lewis: Det afgørende spørgsmål Det er lang weekend, men hverken Lewis eller Hathaway får tid til at nyde den. Makkerparret må nemlig i arbejdstøjet, da en mand findes myrdet ved et af Oxfords universitetskollegier. Mordofret, Ethan Croft, deltog i en quizweekend sammen med elleve andre quizentusiaster. Croft pralede med sin viden og flirtede med alle og enhver, men var det nok til at skaffe ham dødsfjender? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Dan Reed.

DR2

00:40  

Arabesque
Arabesque Professor David Pollock drages ind i en svimlende intrige, da oliesheiken Beshraavi giver ham til opgave at tyde et budskab skrevet i hieroglyffer. Sheikens smukke elskerinde Yasmin advarer professoren om, at hans liv er i fare. Snart er Pollock da også indblandet i en mystisk kappestrid mellem Beshraavi og en rivaliserende oliesheik, der også står på intim fod med den gådefulde Yasmin. Pollock: Gregory Peck. Yasmin: Sophia Loren. Beshraavi: Alan Badel. Instruktion: Stanley Donen.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

Flodmonstre VI (5:6)
Flodmonstre VI (5:6) Ekstremfiskeren Jeremy Wade har for nylig hørt om et brutalt angreb på en ung mands manddom ved Paraná-floden i Argentina. Nu drager Jeremy afsted på en mission på den farlige Sydamerikanske flod i håb om at fange den blodtørstige synder.

01:30  

Gaycation: Det dybe Syden
Gaycation: Det dybe Syden Skuespilleren Ellen Page rejser sammen med sin bedste ven, journalisten og filmmageren Ian Daniel, rundt i verden for at opleve LGBTQ-kulturen i forskellige lande. Ian rejser til de amerikanske sydstater for både at udforske de lokale queer-samfund, men også de alvorlige problemer og stigmatiseringer, de stadig står over for.

02:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:15  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:40  

De uskyldige
De uskyldige Polen, december 1945. Mathilde, en ung, fransk Røde Kors-læge, er sendt ud for at hjælpe overlevende franske soldater fra krigen. Da en polsk nonne beder hende om hjælp, bliver Mathilde bragt til et kloster, hvor flere af nonnerne er blevet gravide efter at være blevet voldtaget af sovjetiske soldater. Nonnerne kan ikke forene deres tro med deres graviditet, og Mathilde bliver deres eneste håb. Mathilde: Lou de Laâge. Maria: Agata Buzek. Abbedissen: Agata Kulesza. Instruktion: Anne Fontaine.

02:30  

Django
Django Django kommer trækkende med en ligkiste efter sig. Han har noget at hævne, og han er hurtig på aftrækkeren. Da han dukker op, bliver fejden mellem major Jacksons lejesvende og general Rodriquez' banditter for alvor blodig, men hvad har han egentlig i kisten? Django: Franco Nero. Rodriguez: José Bódalo. Maria: Loredana Nusciak. Instruktion: Sergio Corbucci.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0419064713