Ærøskøbing
Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 20. oktober 2019

Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag

TV: søndag d. 20. oktober 2019

DR1

01:30  

Maria Lang: Roser, kys og døden
Maria Lang: Roser, kys og døden Kommissær Christer Wijk skal forloves med Gabriella, arving til godset Rödbergshyttan. Forlovelsesfesten bliver imidlertid brat afbrudt, da resterne af et kvindelig bliver fundet på godsets jorder. Puck og Christers efterforskning afslører en historie om magt, penge og kærlighed, som har pågået i flere generationer - en historie, som bliver mere personlig for Christer, end han bryder sig om. Puck: Tuva Novotny. Christer Wijk: Ola Rapace. Eje Bure: Linus Wahlgren. Instruktion: Daniel di Grado.

03:00  

Dommer John Deed (9)
Dommer John Deed (9) Jason på 15 har brug for et nyt hjerte, men han vil hellere dø end drage nytte af lægemidler, der er udviklet ved hjælp af dyreforsøg. Jasons forældre er desperate efter at redde deres søn, men Jason ønsker ikke at blive opereret. Jason er stadig mindreårig, så han kan ikke selv få lov at træffe beslutningen. Den må dommer John Deed træffe - og det bliver en af de sværeste i hans karriere.

04:35  

Hammerslag - Liebhaveri omkring Isefjord
Hammerslag - Liebhaveri omkring Isefjord Hammerslag åbner i aften dørene til tre liebhaverboliger, der alle ligger ved den maleriske Isefjord. Første udfordring for hold Øst og Vest er i den lille by Hagested, hvor der venter en ægte liebhaverejendom i al sin pomp og pragt. Der skal også sættes pris på et gammelt fiskerhus i første parket til Holbæk Fjord, og til sidst venter der en villa i et af Holbæks mest prominente kvarterer, som har en helt særlig historie. Vært: Christian Degn

05:25  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

06:05  

Frilandshaven (7:8)
Frilandshaven (7:8) Arme riddere med rosengeraniumsirup er et af budene på Anne Hjernøes desserter i udekøkkenet. Jørgen Skouboes yndlingsfugl, gærdesmutten har bygget rede i Frilandshaven, og Jørgen har fulgt dens liv. I dessertbedet dyrkes bl.a. stevia, som er verdens sødeste plante. Sendt første gang 29.06.08

06:35  

Rejsen langs Norges kyst (4:10)
Rejsen langs Norges kyst (4:10) Tag med på en kulturhistorisk rejse langs Norges 3500 km lange kystlinje. Det bliver en oplevelsesrig tur med en blanding af utrolig smuk natur, en kamp mod elementerne og møder med spændende mennesker. Turen går i dag langs Helgelandskysten, og i et fantastisk vejr besøges på turen mod Brønnøysund flere små, entusiastiske lokalsamfund på øerne Myken, Træna, Lovund, Tomma og Vega. Nordvision fra Norge.

07:20  

Antikkrejlerne XVI (7)
Antikkrejlerne XVI (7) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:10  

Antikkrejlerne XVI (8)
Antikkrejlerne XVI (8) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

08:55  

Taggart: Dommedag
Taggart: Dommedag Der er flere end 50 mistænkte på Taggartholdets liste, da ægteparret Dunlop findes myrdet. Parrets forsøg på at redde deres datter ud af kløerne på dommedagssekten "Det ny årtusindes børn" har tilsyneladende kostet dem livet. Og parret bliver ikke de sidste blandt sektens fjender, der møder en voldsom død. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Stuart Fraser: Colin McCredie. Instruktion: Marcus DF White.

DR2

00:30  

Gerningssted Paris: Dobbeltmordet (3:12)
Gerningssted Paris: Dobbeltmordet (3:12) Drabsefterforskningen sender Laures team på sporet af en røverbande. Laure tror ikke, at Jaulin har noget med sagen at gøre, men dommer Roban er overbevist om, at familiefaren ikke har fortalt hele sandheden. Samtidig indkalder Roban en bilekspert i sagen om en politimand, der blev kørt ihjel. Han håber at kunne dokumentere, at politiet har fusket med beviserne.

01:25  

Gerningssted Paris: Dobbeltmordet (4:12)
Gerningssted Paris: Dobbeltmordet (4:12) Laure forsøger at overbevise Roban om, at det er en fejl at gå efter Jaulin, men snart dukker der nye oplysninger op i sagen. Samtidig kommer Joséphine op mod en forsvarer, der ikke ligefrem er kendt for sin gode etiske sans.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:00  

Rush
Rush I midten af 1970'erne er verdens to bedste Formel 1-kørere engelske James Hunt og østrigeren Niki Lauda. Mens Hunt lever playboylivet med dyre vaner og kvinder på stribe, er perfektionisten Lauda langt mere alvorligt anlagt. Men begge er drevet af lidenskaben for den livsfarlige sport, og på banen er de to glødende rivaler. James Hunt: Chris Hemsworth. Niki Lauda: Daniel Brühl. Suzy Miller: Olivia Wilde. Instruktion: Ron Howard.

02:55  

Samtaler fra swingerklubben: "Så er der pølsehorn!"
Samtaler fra swingerklubben: "Så er der pølsehorn!" Humøret er højt i Afrodite Club, når Stella serverer pølsehorn. På Amager demonstrer seeker_73, hvordan man lettest giver en kvinde en sprøjteorgasme.

03:10  

Samtaler fra swingerklubben: "Kitty cats in space!"
Samtaler fra swingerklubben: "Kitty cats in space!" Det er vigtigt at have til tillid til hinanden, for at kunne give sig hen til en anden verden.

03:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:25  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:25  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:45  

Mine aftener i Paradis
Mine aftener i Paradis I en lille siciliansk landsby deler drengen Toto sin tid mellem kirken, hvor han er kordreng, og den fortryllende biograf Paradiso, hvor han fra operatørrummet oplever magiske historier og alle de forbudte scener, som den lokale præst forlanger fjernet fra filmene. Filmen modtog en Oscar som bedste udenlandske film. Medvirkende: Philippe Noiret, Jacques Perrin, Salvatore Cascio m.fl. Instruktion: Giuseppe Tornatore.

03:45  

Tilbage til Montauk
Tilbage til Montauk Forfatteren Max tager til New York for at promovere sin nye roman. Hans unge kone er rejst i forvejen for at arbejde på bogens lancering i USA. I romanen fortæller Max om en passioneret kærlighedsaffære i den samme by 17 år tidligere, og skæbnen vil, at han netop løber på sin gamle flamme. Den uafsluttede affære spøger stadig, og de beslutter at tilbringe en sidste weekend sammen i den lille fiskerby Montauk. Medvirkende: Stellan Skarsgård, Nina Hoss, Susanne Wolff m.fl. Instruktion: Volker Schlöndorff.

05:25  

Dagens sang: Kære farmor
Dagens sang: Kære farmor - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Dagens sang: Masser af succes
Dagens sang: Masser af succes - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Knud Rasmussen - den store fortryller
Knud Rasmussen - den store fortryller "Den Store Fortyller" er den personlige historie om en af Danmarks store helte - Knud Rasmussen. Med livet som indsats, står han gennem tre årtier i spidsen for adskillige polarekspeditioner og sætter Danmark på verdenskortet som polarforskernation. Men verdensberømmelsen har også en pris og den betaler hustruen og de tre børn, der ofte i årevis må undvære far og ægtemand. Dronning Margrethe og Kronprins Frederik fortæller om Knud Rasmussens betydning for Danmark og Grønland, og Knud Rasmussens børnebørn deler familiens historie om den karismatiske polarrejsende og forfatter, der blot blev 54 år gammel. I programmet indgår gamle filmklip med Knud Rasmussen samt fotos og dagbøger, der ikke tidligere har været offentliggjort.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (65)
Grizzy og lemmingerne (65)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (66)
Grizzy og lemmingerne (66)

06:10  

Lucky Luke - Store Berta (39)
Lucky Luke - Store Berta (39) Store Berta.

06:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:55  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Zoo
Zoo

08:15  

Zoo
Zoo

08:30  

Grizzy og lemmingerne (12)
Grizzy og lemmingerne (12)

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (18)
Pingvinerne fra Madagascar (18) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (15)
Den lille prinsesse (15) Den lille prinsesse er så stolt af det plaster, hun har fået på, fordi hun slog sit ben. Hun synes, hun har været meget tapper, og hun prøver at lære generalen at være lige så tapper.

05:15  

Søpapegøjernes ø (22)
Søpapegøjernes ø (22) Bjarne på havet

05:20  

Masha og Bjørnen (5)
Masha og Bjørnen (5) Fejet af benene

05:25  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

06:00  

Chuggington (17)
Chuggington (17)

06:10  

Rita og Krokodille - Kroket
Rita og Krokodille - Kroket Rita og Krokodille spiller kroket i Farmors have. Rita ved alt om kroket. Hvordan man sætter buerne op og alle reglerne. Men når spillet ikke udvikler sig som Rita synes, så laver hun sine egne regler. Så behøver bolden ikke at skulle gennem buerne og man behøver ikke at ramme den. Uanset regler, så er der altid en vinder og en taber. Men man kan stadig være venner.

06:15  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

06:30  

Bamselægen - Ryggen (4)
Bamselægen - Ryggen (4) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Isabel. Hendes bamse Berry er måske kommet til skade, da den er faldet ned fra et legehus. Bare det ikke er alt for alvorligt.

06:50  

Pingu (21)
Pingu (21)

06:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (19)
Vidundervovsen Vaffel (19) Vaffels kæledyrsfest

07:30  

Nabospionen
Nabospionen AC, Agathe Christine er 10 år. Hun drømmer om at være privatdetektiv og indretter kontor i familiens pulterkammer. Hun er ligeglad med, at alle synes hun er underlig, det passer godt med hendes profil som den ensomme detektiv. En dag møder hun Vincent i den lokale kiosk. Vincent er smuk og mystisk. En enspænder. Præcis som hende selv. AC mærker et sug i maven og tager det som et varsel. Men der er noget mystisk ved den dreng. Hun skrotter al anden efterforskning og sætter kræfterne ind på overvågningen af Vincent. Manuskript og instruktion: Karla von Bengtson. Produktion: CopenhagenBombay i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

08:45  

Hr. Skægs hotel - Bageren (6)
Hr. Skægs hotel - Bageren (6) Hr. Skæg får besøg af en ung bager fra Marokko. Hun skal tidligt op og møde på sit nye job, men hun er meget dårlig til at komme op om morgenen. Hun har prøvet alt, så Hr. Skæg må være opfindsom for at finde noget, der kan vække hende.

 
DR1

11:00  

Bonderøven (9:16)
Bonderøven (9:16) I efterårssæsonens første program viser Frank hvordan det bugner med afgrøder i køkkenhaven. Kastaniegårdens store stald skal rives ned, men den ene ende skal bevares og murværket skal udstyres med et såkaldt stik - en buet åbning hvor porten skal sidde. Det kræver en træskabelon før murerarbejdet kan begynde. Marken skal også gøres klar til vinterrapsen, så Johan og Alma må hjælpe Frank med at fjerne skræpper.

11:40  

Hammerslag - I vandkanten på Sydfyn og Langeland
Hammerslag - I vandkanten på Sydfyn og Langeland Vi er taget til et af de allerbedste steder i Danmark, hvis man drømmer om en tur i bølgen blå, for i det Sydfynske Øhav er der bare vand, vand, vand og atter vand, så langt øjet rækker. Men hvad er prisen for udsigt til det fantastiske fynske øhav? Det skal de to mæglerhold dyste om. Vi starter med intet mindre end en bolig, der har direkte adgang til Faaborg Fjord. Så tager vi til Tåsinge til en bolig med en fabelagtig udsigt over Svendborgsund, og vi afslutter med en ferielejlighed på havnen i Rudkøbing på Langeland. Vært: Christian Degn

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

Debatten
Debatten

11:00  

Efter skandalen
Efter skandalen Bæverne er tilbage i Danmark. Men for Find Andersen-Fruedahl er det en katastrofe, at staten har genudsat bævere. Han har mistet 10.000 træer på sin jord. Han har prøvet sagen i landsretten og tabt, så hvad gør han nu, efter han blev ramt af statens bæver-politik

11:15  

Dage i haven - efterår (1:2)
Dage i haven - efterår (1:2) Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. Nu er det så småt efterår, og der skal ryddes op i haven, for Pernilla er absolut ikke tilfreds med hvordan bl.a. staudebedet ser ud. Tareq går som altid i gang med at tilberede maden, John tager sig af vanding og redskaber, og Pernilla laver en stol, som man slet, slet ikke skal sætte sig i. Nordvision fra Sverige.

DR3
DR K

09:40  

Da kærlighed var en forbrydelse
Da kærlighed var en forbrydelse Da journalisten Peter Wildeblood forelsker sig i Edward McNally i 1952, bliver homoseksualitet i Storbritannien stadig anset som en forbrydelse. Deres kærlighedsaffære får katastrofale konsekvenser for dem begge. Men får også Peter til at tage kampen op mod et umenneskeligt system. Medvirkende: Daniel Mays, Richard Gadd, Mark Gattiss. Instruktion: Fergus O'Brien.

11:05  

Robert Kennedys amerikanske drøm
Robert Kennedys amerikanske drøm Robert Kennedy (1925-68) var justitsminister i sin brors, præsident John F. Kennedys regering, da præsidenten blev skudt i 1963. Robert fortsatte ikke under efterfølgeren Lyndon B. Johnson, men valgte at stille op og blive valgt som New Yorks senator i 1965. I de næste år begyndte han at udvikle sin egen politik og forfølge sine egne mål. Hans politiske visioner var måske utopiske og naive, og de delte i hvert fald vandene i en sådan grad, at han ligesom sin bror endte med at blive skudt.

DR Ultra

09:00  

Bjørne Brødre 2
Bjørne Brødre 2 Kenais barndomsven Nita står overfor sit livs udfordring, da hun skal giftes med jægeren Atka. Men den magiske amulet hun bærer, har forbundet hendes sjæl med Kenai, og for at hun kan gifte sig, skal de først bryde de stærke bånd de har til hinanden. Der er bare ét lille problem: Kenai er en bjørn! Igen møder vi elgene Rod og Stub, men vi møder også de nye elgdamer Anja og Katja - og så selvfølgelig Koda.

10:05  

Junglebanden
Junglebanden

10:20  

Vi' bare bjørne III (12)
Vi' bare bjørne III (12)

10:30  

Vi' bare bjørne III (13)
Vi' bare bjørne III (13)

10:40  

Gumball 5 (7)
Gumball 5 (7)

11:05  

Gumball 5 (8)
Gumball 5 (8)

11:25  

Håndboldmissionen (11) V.I.P.
Håndboldmissionen (11) V.I.P. Jesper har forberedt en udmattende træning, der virkelig kommer til at teste drengenes udholdenhed. Hvis de skal vinde kampe, er de nødt til at blive bedre i forsvaret, derfor bliver de bundet sammen med cykelslanger, så de kan lære at arbejde som en enhed. Jesper presser spillerne hårdt, men han har også en belønning i baghånden. Drengene får nemlig VIP behandling, hvis de klarer træningen uden brok.

11:40  

Håndboldmissionen (12) Hvordan scorer man?
Håndboldmissionen (12) Hvordan scorer man? Karl og Malek mødes inden dagens træning for at spille Pokémon-Go og tale lidt om piger. Malek har fået et par pige-venner på snap-chat og fortæller ivrigt om, hvordan man scorer. Det skal senere vise sig, at alle på holdet får mulighed for at chatte med piger til dagens træning. Jesper har nemlig inviteret U12-pigerne fra den lokale håndboldklub, så drengene kan øve sig i at score - mod en rigtig forsvarskæde.

11:50  

Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7)
Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7) I dette program har Hjalte og Tjelle en rigtig actiondag. De skal duellere i paintball, men med det twist, at de faktisk ikke rigtigt kan se noget. Denne duel er en af dem de virkelig gerne vil vinde! For taberen, han skal skydes lige i rumpetten af vinderen! Av for den!

DR Ramasjang

09:00  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Kasper og Sofie holder fødselsdag

09:15  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

09:30  

Alfons Åberg (7)
Alfons Åberg (7) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:40  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline og Frederik tager med tegneren på ferie til Spanien, hvor de møder Pablo - og den fæle kat Mogens! Og den skal man passe på, det får Pablo at mærke! Heldigvis er Cirkeline og Frederik der til at hjælpe ham.

09:55  

Pax' jordiske eventyr II (6:10)
Pax' jordiske eventyr II (6:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I gymnastiksalen prøver Den flotte mand og de andre jordboere at holde sig i form, men Pax afbryder og viser, hvordan maskinerne absolut ikke skal anvendes. Den sure dame trækker maven ind og begynder den vildeste jagt.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet (10)
Flaskepost fra Stillehavet (10)

10:25  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil og hans søde lille gris får smag for gærede kirsebær, men den slags bliver man fuld af.

11:00  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

11:30  

OpFinn (3:3)
OpFinn (3:3) Peter Pølse har stjålet Finns "robotfar". Finn er fast besluttet på at få den tilbage, men det bliver ikke så let. Og der venter en stor overraskelse for Peter Pølse. Benny og Finns mor kan stadig ikke forstå, hvorfor de altid får forbindelse til hinanden, uan- set hvem de ringer op. Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

DR1

12:25  

Øen (1:8)
Øen (1:8) Hvad sker der, når vi fratages det moderne livs bekvemmeligheder og skal leve på en ø uden civilisation? Det står 14 helt almindelige danskere overfor i et nyt socialt eksperiment, hvor gruppen efterlades helt alene på en øde ø i Stillehavet, kun med vand nok til at klare sig i et døgn - herfra er resten op til dem. Allerede fra dag ét skal de i fællesskab bygge et nyt samfund op fra bunden, og de skal på egen hånd finde ly, vand og føde og klare sig selv den næste måned.

13:25  

Vera: Den fortabte søn
Vera: Den fortabte søn En mand stikkes ned uden for en travl natklub. Ofret identificeres som John Warnock, tidligere politimand og lidt af en Don Juan. De eneste spor er en tom lejlighed, en stor samling mobiltelefoner og en bil med 6.000 pund skjult i bagagerummet. For at opspore morderen må Vera finde ud af, hvordan den hemmelighedsfulde eks-strømers sidste tid forløb. Vera Stanhope: Brenda Blethyn. Joe Ashworth: David Leon. Billy Cartwright: Paul Ritter. Instruktion: Thaddeus O'Sullivan.

14:55  

Champions League Håndbold: GOG - Kadetten Schaffhausen (m),
Champions League Håndbold: GOG - Kadetten Schaffhausen (m), I Champions League i håndbold tager GOG hjemme på Fyn imod Kadetten Schaffhausen fra Schweiz. Kampen er den femte i gruppespillet, og selv om schweizerne er faste deltagere i Champions League, så er det et hold, som GOG bør have gode muligheder for at få point imod. Og det er også nødvendigt, hvis drømmen om at komme videre fra gruppespillet skal holdes i live. Kommentatorer: Henrik Liniger og Lars Jørgensen

DR2

12:15  

Dage i haven - efterår (2:2)
Dage i haven - efterår (2:2) Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. Nu er det så småt efterår og havearbejdet er ved at være slut for denne gang.Pernilla går i gang med en krans af hortensia, Tareq bager en engelsk kage og går ellers mest op i forskellige svampe, og John vil plante årets træ i haven. Nordvision fra Sverige.

13:15  

De sidste pygmæer: Den moderne verden truer
De sidste pygmæer: Den moderne verden truer Under sit ophold hos pygmæ-stammen Mbenjele dybt inde i regnskoven i Republikken Congo, opdager Livia, at myndighederne planlægger en vej gennem pygmæernes landsby. På den ene side giver det stammens medlemmer mulighed for at handle med omverdenen, men hvilken indflydelse vil det få på deres livsstil, hvor børnene er vokset op i en verden uden penge og uden materielle goder? Følg livet blandt en af verdens sidste pygmæ-stammer, hvor den britiske filmskaber Livia Simoka har opholdt sig i fem måneder.

14:00  

Facebook - ven eller fjende (1:2)
Facebook - ven eller fjende (1:2) Marc Zuckerbergs drøm var med Facebook at skabe en 'åben og forbundet' verden. Det lyder smukt, men måske også en smule naivt. Især da firmaet selv blev så forhippet på at vokse sig store og stærke ved at høste og kapitalisere på brugernes data, at både grundlæggeren og hans nærmeste medarbejdere overhørte alle advarsler om brud på privatlivets fred og trusler mod demokratiet.

14:55  

Facebook - ven eller fjende (2:2)
Facebook - ven eller fjende (2:2) Marc Zuckerbergs drøm var med Facebook at skabe en 'åben og forbundet' verden. Det lyder smukt, men måske også en smule naivt. Især da firmaet selv blev så forhippet på at vokse sig store og stærke ved at høste og kapitalisere på brugernes data, at både grundlæggeren og hans nærmeste medarbejdere overhørte alle advarsler om brud på privatlivets fred og trusler mod demokratiet.

DR3

12:10  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Hollywoodstjernen Will Smith tager plads i Graham Nortons sofa, og det samme gør kokken Jamie Oliver og skuespilleren Jenna Coleman fra dramaserien 'Victoria'. Sangeren Tom Chaplin, frontfigur i bandet Keane, står for aftenens musikalske indslag.

12:55  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Tom Hanks, snart aktuel i Steven Spielbergs politiske drama 'The Post', tager plads i Graham Nortons sofa. Det samme gør bokseverdensmesteren Anthony Joshua og 'Game of Thrones'-skuespilleren Maisie Williams. Svenske First Aid Kit står for aftenens musikalske indslag.

13:40  

Gina Jaqueline - Midt i en drøm
Gina Jaqueline - Midt i en drøm Gina Jaqueline - Midt i en drøm handler om at følge sine drømme og om hvor kompliceret det kan blive, når de konfronteres med den store kærlighed. Gina Jaqueline blev landskendt, da hun fortalte om sit liv med sugardating i en tv-serie til DR3. I filmen følger vi hende både før, under og efter optagelserne til tv-serien.

14:50  

De fandenivoldske
De fandenivoldske Sami og hans venner elsker gamle biler og masser af sprut. I weekenden mødes de med ligesindede til vilde festivaler overalt i Sverige. Her gælder det om at blive fuld i en fart, opføre sig vildt og score damer. Samis værste rædsel er at vokse op som gennemsnitlig svensker. Men nu er han alligevel begyndte at tænke mere over sin tilværelse. Kan han holde til al den sprut - og hvad med økonomien og kærligheden?

DR K

12:05  

Hitlers tog til Holocaust
Hitlers tog til Holocaust Jernbanen var en afgørende faktor i Hitlers Nazityskland. Dels til at fragte materiel og mandskab rundt til krigens brændpunkter. Dels til at transportere millioner af jøder til kz-lejre og gaskamre. Den engelske tv-journalist Chris Tarrant tager på en personlig rejse ind i det mørkeste kapitel af jernbanens historie. Undervejs møder han overlevende fra Holocaust og får deres historier.

13:15  

Elizabeth I (3:3)
Elizabeth I (3:3) Efter dronning Marys henrettelse var den spanske kong Filip fast besluttet på at indtage England og sendte en spansk armada mod England. Den spanske flåde var langt større og bedre udstyret end den engelske, men et stormvejr og viceadmiral Francis Drakes mod og snarrådighed reddede England, og fra da af var Elizabeth mere end en dronning. Hun blev en legende. Men én fjende stod hun magtesløs over for, alderdommen. En for en forsvandt hendes nære rådgivere. Et langt livs kamp for tronen havde sine omkostninger, og i 1603 sov hun stille ind efter 44 år som dronning.

14:00  

Gudstjeneste fra Hjortshøj kirke
Gudstjeneste fra Hjortshøj kirke Gudbenådet, højt begavet,/synger jeg min sang til dig./Solen, regnen, himlen, havet,/alt har du foræret mig. Sådan lyder det i en salme fra 1993 af Hans Anker Jørgensen der sammen med salmer af bl.a. Holger Lissner og Grundtvig danner tema for gudstjenesten 18. søndag efter trinitatis fra Hjortshøj. Sognepræst Morten Skovsted sætter med salmer og refleksioner fokus på kærlighed. Korsangerne Estrid Molt Ipsen, Katrine Broch Møller og Nadja Marie Schmedes Enevoldsen synger sammen med Anja Nedremo på saxofon og Lars Fløe på orgel. Søren Kinch Hansen har sat det musikalske program sammen.

14:45  

Den store Klein
Den store Klein Han var kendt som manden med de tusind forskellige ansigter og en sproglig begavelse ud over det sædvanlig. Jesper Klein var en unik og fuldstændig original dansk kunstner, der var elsket af både børn og voksne for sin krøllede hjerne og nyskabende optræden på scenen. Men privat var den charmerende Klein langt fra den udadvendte spradebasse, som han var på scenen. Klein var ikke alene forfærdelig gammeldags. Han var også ekstremt genert og holdt slet ikke af al den opmærksomhed, som berømmelsen kastede af sig.

DR Ultra

12:00  

NØRD - Springer med faldskærm
NØRD - Springer med faldskærm Nørderne undersøger videnskaben bag faldskærmsudspring og dyster i en vindtunnel for at finde ud af, hvem der får lov at lave et rigtigt faldskærmsudspring.

12:15  

NØRD - Danmarks største byggeplads
NØRD - Danmarks største byggeplads Nørderne går under jorden for at følge Danmarks største byggeprojekt; Metroen i København.

12:25  

Ultra Nas (6)
Ultra Nas (6) Hvorfor har vi ørevoks, og hvorfor er der nogle lyde bedstefar ikke kan høre? Kåre og Emil undersøger øret, og så skal vi med Anna på skadestuen. Hun har måske brækker armen og årets skiferie er i fare.

12:50  

Hollywoods vildeste dyr II (5)
Hollywoods vildeste dyr II (5) Tigerdag hos Dr. Antel Vi er tilbage hos den berømte dyretræner Dr. Antel. I dag skal vi møde hans film-tigere. Nerverne sidder uden på tøjet når Joakim og Dea skal hjælpe med at træne tigerne. I første sæson af HVD2 løb Dea fra en glubsk tiger, så da Joakim får øje på en stor hængebro og en farlig tiger er ideen til hans nye Hollywood-film klar: Mennesket Eller Dyret 2.

13:05  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Pytonslange Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget hemmelighedsfulde pytonslange. Undervejs støder han på en kæmpestor sporeskildpadde og en giftig edderkop. Men han får også en pause i sin søgen, som bruges til at spille fodbold med de lokale børn.

13:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Skorpion Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde den meget giftige skorpion. På sin rejse møder han nogle hellige og meget sultne krokodiller. Herefter har han held til at komme tæt på savannens ekstremt sky og aggressive skovbøfler.

13:30  

Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7)
Sød, nuttet og i fare - Den ensomme påfugl (7) I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.

13:40  

Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8)
Sød, nuttet og i fare - Den efterladte kanin (8) En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.

13:50  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Nabiha (1)
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Nabiha (1) Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. Mathilde, Frida og Vannecia er de nye talenter, og allerede den første dag skal de konkurrere om at lave det bedste outfit til sangerinden Nabiha, som skal bruge et lækkert sæt tøj til en musikvideo.

14:10  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Mette Lindberg (2
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Mette Lindberg (2 Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag kommer sangerinden Mette Lindberg på besøg, og Mathilde, Frida og Vannecia skal konkurrere om at lave det lækreste sæt tøj til coveret til Mette Lindbergs kommende single.

14:30  

Klassen - Tre på date, del 1 (366)
Klassen - Tre på date, del 1 (366)

14:40  

Klassen - Tre på date, del 2 (367)
Klassen - Tre på date, del 2 (367)

14:50  

Klassen - Tre på date, del 3 (368)
Klassen - Tre på date, del 3 (368)

DR Ramasjang

12:00  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

12:15  

TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5)
TV AVISEN for dyr - På sporet af svindlerkaninen (5) Dagens vilde nyhed kommer fra Sydpolen, hvor pingvinen Randi vil prøve at blive den første flyvende pingvin. Svindlerkaninen Claude har været på spil igen, så nu er både reporteren Stefan og politihunden King på sagen. Spørgsmålet er om de finder Claude eller om det lykkes ham at stikke af igen? Der er også tid til en historie om den nyeste fiske-mode, et klip fra konkurrencen Dans Med Vildt og selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

12:25  

Min bedste vens historier - Jagten (3)
Min bedste vens historier - Jagten (3) Theodor og Wilhelm er taget på jagt sammen med en jæger og hans datter. De vil skyde deres første dyr. Men man skal øve sig, før man bliver en god jæger, og det er hårdt at gå langt i sne og kulde. Endelig får de et dyr på sigtekornet, men hvem skal have lov til at skyde?

12:35  

Heino fikser alt - Cyklen (12)
Heino fikser alt - Cyklen (12) Malthe har brug for hjælp med sin cykel, men Heino misforstår Malthe en smule, og det går ikke helt som planlagt.

12:45  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade II (1)
Rosa fra Rouladegade II (1) Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

13:25  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:45  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:35  

Ernest & Celestine (3)
Ernest & Celestine (3)

14:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

DR1

16:45  

Champions League Håndbold: Aalborg - Flensburg-Handewitt (m)
Champions League Håndbold: Aalborg - Flensburg-Handewitt (m)

DR2

15:50  

Arabesque
Arabesque Professor David Pollock drages ind i en svimlende intrige, da oliesheiken Beshraavi giver ham til opgave at tyde et budskab skrevet i hieroglyffer. Sheikens smukke elskerinde Yasmin advarer professoren om, at hans liv er i fare. Snart er Pollock da også indblandet i en mystisk kappestrid mellem Beshraavi og en rivaliserende oliesheik, der også står på intim fod med den gådefulde Yasmin. Pollock: Gregory Peck. Yasmin: Sophia Loren. Beshraavi: Alan Badel. Instruktion: Stanley Donen.

17:35  

Det beskidte dusin
Det beskidte dusin 2. Verdenskrig. Den hårdkogte major Reisman står i England for optræningen af tolv skrappe drenge. Det er mordere, voldtægtsmænd og gemene røvere. Og majoren går til opgaven uden fløjlshandsker. De må gennem et træningskursus, der er hårdere end noget andet, man hidtil har set, inden de bliver kastet ud i faldskærm over fransk jord på en mission, der meget vel kan betyde døden for dem alle. Major John Reisman: Lee Marvin. General Worden: Ernest Borgnine. Joseph Wladislaw: Charles Bronson. Instruktion: Robert Aldrich.

DR3

16:00  

Alene i vildmarken USA IV (5:11)
Alene i vildmarken USA IV (5:11) Syv familiepar er hver for sig blevet kastet ned i det barske landskab på Northern Vancouver Island. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og takle ekstremt vejr og vilde dyr. Til gengæld modtager det par, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollar. Desperationen breder sig, mens deltagerne kæmper for at finde deres makker. Ren og skær udmattelse er ved at føre en af deltagerne direkte mod en konfrontation med et rovdyr!

16:40  

Sherlock: Sherlock Holmes' død
Sherlock: Sherlock Holmes' død Bank of England, Tower of London, Pentonville-fængslet. Sherlock Holmes' dødsfjende James Moriarty bliver anholdt efter en række spektakulære indbrud. Men Sherlock ved, at det kun er begyndelsen. Moriartys endelige mål er at ødelægge den berømte detektiv. Men hvordan? Sherlock Holmes: Benedict Cumberbatch. Dr. John Watson: Martin Freeman. Moriarty: Andrew Scott. Instruktion: Toby Haynes.

DR K

15:15  

Kunstquiz
Kunstquiz Adrian Hughes er vært, når to hold kunsteksperter dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte, hvilke berømte værker værten klæder sig ud som? Kan de to kunstmalere tegne, så man kan gætte hvad det er? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Trine Ross, kunstmaleren Martin Bigum og seniorkurator Marie Nipper. Hold 2: Kunstkritikeren Bente Scavenius, kunstmaleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou.

16:00  

Gåden om Egyptens forsvundne prinsesse
Gåden om Egyptens forsvundne prinsesse En mystisk mumie, et 3000 år gammel gerningssted og en parteret prinsesse. Det var, hvad arkæologerne opdagede, da de i januar 2011 fandt en hidtil ukendt grav i Kongernes Dal i Egypten. Graven afdækkede en skjult verden af nye underværker, der har ligget gemt i tusindvis af år. Og samtidig afslørede den hele 500 år af historien om Kongernes Dal.

16:45  

Fra chic til hip - 70 års modehistorie (2:4)
Fra chic til hip - 70 års modehistorie (2:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (American Style) Miniskirt, diskofarver og tætsiddende kjoler. 60'erne og 70'ernes mode og livsstil er præget af ungdommens budskab om fred og kærlighed. Moden bliver en måde at udtrykke sig politisk og kulturelt. Modeeksperter og kulturpersoner giver eksempler på, hvordan den historiske udvikling og den amerikanske mode og livsstil hænger uløseligt sammen.

17:25  

Mig og 68'erne (2:2)
Mig og 68'erne (2:2) I 1968 vendte ungdomsoprøret Danmark og verden på hovedet, og de unge forandrede danskernes forhold til sex, musik, stoffer, politik, køn og mode. Spørgsmålet er, hvorfor verdenshistoriens indtil da mest trygge, velbjærgede og sikre generation blev til en hær af seksuelle aktivister, larmende musikere, provokerende kunstnere, langhårede hippier og normsmadrende politiske unge? I to programmer spoler vi tiden tilbage til 1968 og omegn og spørger seks af oprørets deltagere, hvordan de oplevede omvæltningerne og hvordan oprøret påvirkede deres liv dengang.

DR Ultra

15:00  

Asterix og Kleopatra
Asterix og Kleopatra Cæsar siger til Kleopatra, at hendes folk, ægypterne, ikke er så stolte og dygtige som hans folk, romerne. For at modbevise dette indgår de et væddemål: Ægypterne skal bygge et prægtigt palads på tre måneder. Arkitekter og håndværkere går i gang, men det er kun ved Asterix' og hans venners hjælp, samt den uundværlige trylledrik, at foretagenet lykkes.

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Livvagten

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Den store jordegerndetektiv

16:35  

Scooby Doo (36)
Scooby Doo (36) Amerikansk tegnefilm. Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:55  

Quarx (12)
Quarx (12)

17:05  

Quarx (13)
Quarx (13)

17:15  

Quarx (14)
Quarx (14)

17:25  

Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys
Cykel Karaoke - Morgan og Lærke fra BaseBoys Morgan og Lærke er med i cyklen og dét bli'r bar' for vildt! De synger sange, taler om baseboys og hygger. Nu hvor Morgan og Lærke er skuespillere, kan de så spille alt? Kan de fx spille at de er misundelige på en prut Jannik har slået? Kan man få McTarteletter på McDonalds? Ja, man kan alt når man er gæst i Cykel Karaoke. Tag med på tur! Sangene: Level 1000 (Baseboys), Nemt Nok (Baseboys), Sydpå (Bro), Bar' for vildt (Lærke MGP).

17:40  

Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8)
Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8) Hjalte og Tjelle skal i dette program udfordres i deres spejderevner! De skal duellere i disciplinen Vandhatten og så skal de se, hvem af de to, der hurtigst kan bygge en tømmerflåde. Og taberen af dagens dueller - ja, han skal have snobrødsdej i underbukserne.

17:50  

Pisser på sidste skoledag | PEK - Pranksters Elite Klub 2 (2
Pisser på sidste skoledag | PEK - Pranksters Elite Klub 2 (2 I Jersie er vi mærk'li' Alle er i gang med at smadre klasseværelset, da Mads opdager, hvilken hævn Nicolai vil tage: Han vil smadre alting med vandballoner af pis. Klassen er nu nødt til at stå sammen om den største PEK-plan til dato for at få Nicolai på rette spor, så alle kan blive venner igen.

DR Ramasjang

15:00  

Gurli Gris VII (11)
Gurli Gris VII (11)

15:10  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

15:20  

Rasmus Klump (20)
Rasmus Klump (20)

15:35  

Ridderprinsessen Nella (17)
Ridderprinsessen Nella (17)

15:55  

Dora udforskeren (13)
Dora udforskeren (13)

16:20  

Paw Patrol IV (16)
Paw Patrol IV (16)

16:45  

Pyjamasheltene II (9)
Pyjamasheltene II (9)

17:00  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (4)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (4) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:10  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie
Det store Ramasjang Mysterie

17:40  

Det store Ramasjang Mysterie
Det store Ramasjang Mysterie

17:50  

Stop! (8)
Stop! (8) Klaras moster er på besøg. Hun har altid rigtig gode karameller med, men for at få lov til at smage, skal man først give moster et kram. Det vil Klara ikke, så hun gemmer sig.

17:55  

Astrid bliver storesøster (8)
Astrid bliver storesøster (8) 8:10

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Storbyernes vilde dyr (3:3)
Storbyernes vilde dyr (3:3) Byer vrimler med vilde dyr. Og i takt med at der bliver mindre vild natur, kommer der flere. Her udforsker vi verdens største byer gennem øjnene på de dyr, der lever i dem - og ser, hvordan de trives i de hurtigt omskiftelige bymiljøer. Fra Sri Lankas elefanter, der må slås mod mennesket for plads og ressourcer. Kapucineraber i Costa Rica, hvis aggressive adfærd vokser, fordi turister fodrer dem. Til den brune rotte, der trives så godt i byerne, at den kun findes der.

20:00  

Fred til lands (3:8)
Fred til lands (3:8) Anna og Johns problemer vokser på hjemmefronten, og Anna trækker sig mere og mere fra deres ægteskab. Milad betvivler gruppens evner til faktisk at kunne begå et mord, så Peter udtænker en plan for at teste, om de alle er klar til at tage et andet menneskes liv. Uegnet for børn. Medvirkende: Lene Maria Christensen, Morten Hee Andersen, Claus Riis Østergaard, Dar Salim, Anders Juul, Marijana Jankovic, Jesper Riefensthal, Mads Rømer m.fl. Manuskript: Christian Torpe og Marie Østerbye Instruktion: Louise Friedberg Produktion: MOTOR ApS i co-produktion med DR Drama.

DR2

20:00  

Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til hals
Storbritannien på sultegrænsen (2:3): Far er i gæld til hals Tyrone blev smidt ud hjemmefra som 16-årig. I England kan man først få boligydelse, når man er 18, så Tyrone har ikke råd til en bolig. Angelica studerer hele dagen og har rengøringsarbejde om natten. Da hun bad om lønforhøjelse blev hun fyret. Vi følger en række britiske familier, der kæmper en daglig kamp for at få økonomien til at hænge sammen.

DR3

18:05  

F-ordet med Ulrikke Falch (2:5)
F-ordet med Ulrikke Falch (2:5) Hvorfor bliver piger kaldt ludere? Og er det kun fyre, som kalder piger ludere, eller gør piger det også? 'Skam'-stjernen Ulrikke Falch tager med til både pige- og fyrekomsammen for at få nogle ærlige svar. Ulrikke arrangerer også seksualundervisning på skolen, og hun mærker, at det ikke er alle elever, som byder hendes projekt velkommen.

18:30  

F-ordet med Ulrikke Falch (3:5)
F-ordet med Ulrikke Falch (3:5) Hvem bliver ledere, og har køn noget at sige i forhold til, hvem der ender med at blive leder? Ser eleverne forskelligt på mandlige og kvindelige chefer? Ulrikke er usikker på, om hendes projekt vil lykkes. Bør hun ændre fremgangsmåde?

19:00  

Fred til lands (2:8)
Fred til lands (2:8) Den lokale psykopat Mike fortsætter sin terror i den lille by. Da han spreder ondsindede rygter om Tom, går Bibi i aktion. Martin møder sin ungdomskærlighed, Anna, og han får endnu en grund til at blive i byen. Milad nægter at være en del af mordgruppen, så Peter tager drastiske midler i brug for at overtale ham. Uegnet for børn. Medvirkende: Lene Maria Christensen, Morten Hee Andersen, Claus Riis Østergaard, Dar Salim, Anders Juul, Marijana Jankovic, Jesper Riefensthal, Mads Rømer m.fl. Manuskript: Christian Torpe og Marie Østerbye Instruktion: Louise Friedberg Produktion: MOTOR ApS i co-produktion med DR Drama.

20:00  

Planeterne (1:5): Tættest på solen
Planeterne (1:5): Tættest på solen De fire planeter tættest på Solen, Merkur, Venus, Jorden og Mars, er født på samme tid. Engang lignede de alle jorden, men i dag er det kun vores planet, der huser liv. Hvorfor udviklede disse søskendeplaneter sig forskelligt? Den seneste rummission afslører de øjeblikke, hvor planeternes skæbner blev bestemt.

DR K

18:10  

Britiske slotte - hemmeligheder bag de tykke mure II (6:6)
Britiske slotte - hemmeligheder bag de tykke mure II (6:6) Historiker Dan Jones besøger Arundel Castle i West Sussex. Slottet ligger smukt på toppen af en bakke og har ovenikøbet sin egen cricketbane i baghaven. Men bag det smukke ydre gemmer sig en blodig og dramatisk historie, der går hele 1000 år tilbage i tiden.

18:55  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Isabella Hübener, Jacob la Cour og Victor Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Og hvor hurtigt kan de to hold finde frem til et stykke musik, hvor der mangler en masse noder?

19:55  

Dagens sang: Masser af succes
Dagens sang: Masser af succes - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Filmkoncert: Mord i symfonien
Filmkoncert: Mord i symfonien DR SymfoniOrkestret inviterer til en morderisk soundtrackkoncert i krimiens, thrillerens og dramaets tegn. Oplev lyden af makabre mord og mørke gåder fra film og serier, når DR SymfoniOrkestrets 100 musikere skruer op for dramaet og spændingen og lader blodet flyde i Koncertsalen. Musik fra bl.a. Babylon Berlin, Twin Peaks, Psycho, Vertigo og Mordet i Orient Expressen. Medvirkende: DR SymfoniOrkestret, Sarah Hicks (dirigent). Solister: Kira Skov, Michael Møller og Christine Nonbo Andersen (vokal).

DR Ultra

18:00  

Limbo III (5)
Limbo III (5)

18:15  

Limbo III (6)
Limbo III (6)

18:30  

De arktiske kameler (3:3)
De arktiske kameler (3:3)

18:55  

Riisings flotte talkshow II (4)
Riisings flotte talkshow II (4) Jacob Riising går efter at sprænge flotheds-skalaen, når han får besøg af to i særklasse flotte og sjove gæster, nemlig skuespilleren Rasmus Bjerg og komikeren Simon Talbot. Rasmus fortæller historien om dengang, han faldt i en kloak i Kina, og får desuden chancen for at vinde en tur til barberen, når der er verdenspremiere på legen "Hvad har du i skægget, Far?". Men for at det hele ikke skal gå op i fis og ballade, laver Jacob også en meget seriøs og nærmest videnskabelig test af, hvor god Simon egentlig er til standupcomedy. Og det gøres jo nu en gang bedst ved at lege "Vælt en standupper".

19:30  

Fantomdrengen
Fantomdrengen 11-årige Leo er alvorligt syg. Men sygdommen giver ham på mærkværdig vis en sjælden evne til at forlade sin krop og svæve ud i byen. Denne evne kommer ham til gode, da en superskurk truer byen med en farlig computervirus.

20:50  

Snydt!
Snydt!

DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:25  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

18:30  

Den lille prins
Den lille prins En lille pige paces frem af sin overambitiøse mor, der har skemalagt hvert eneste minut af sin datters opvækst, så hun kan blive en god og dygtig samfundsborger. Men i stedet for at terpe lektier vil pigen hellere hænge ud med sin nye nabo, en gammel, hvidskægget og lidt sær pilot. Han fortæller eventyrlige røverhistorier om Den Lille Prins, der bor i et magisk univers, hvor alt kan lade sig gøre.

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Josefine Høgh Pedersen.

22:10  

Mord i Wales (4)
Mord i Wales (4) En ung kvinde bliver fundet død i et marskområde. Liget er iklædt en purpurrød kjole og anbragt i siddende stilling. Det bliver en sag, der presser Tom Mathias til det yderste, både arbejdsmæssigt og personligt. Tom Mathias: Richard Harrington. Mared Rhys: Mali Harries. Sian Owens: Hannah Daniel. Instruktion: Ed Thomas.

23:50  

Kriminalkommissær Foyle (15)
Kriminalkommissær Foyle (15) "Mørk vinter" En kvinde dør på den lokale ammunitionsfabrik, og alt tyder på, at det er en arbejdsulykke. Men da en anden kvinde findes brutalt myrdet, begynder Foyle at ane en sammenhæng mellem de to dødsfald. Da det viser sig, at den anden kvinde var Milners forsvundne kone, og at han ikke har et alibi for mordtidspunktet, anstrenger Foyle sig til det yderste for at løse sagen og hjælpe sin ven. Foyle: Michael Kitchen. Sam: Honeysuckle Weeks. Milner: Anthony Howell. Instruktion: Gavin Millar.

DR2

21:00  

Ugen plus det løse med Huxi Bach
Ugen plus det løse med Huxi Bach Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse.

21:30  

Jim og Ghita (5:6)
Jim og Ghita (5:6) Ghita Nørby og Jim Lyngvild er nået til Lolland på deres kulturrejse gennem Danmark. Skuespillerinden og designeren besøger Claus Meyer i Saxkøbing. Iværksætteren fra Lolland fortæller om den omfattende istandsættelse af byens gamle provinshotel og udfordrer Jim Lyngvild til en bordtennismatch. Turen byder på en overraskelse, da Jim Lyngvild og Ghita Nørby kommer forbi et gammelt alderdomshjem, som gemmer på en kulturoplevelse ud over det sædvanlige.

22:00  

K2
K2 Actionfilm og astrologi, digte og dans. Der er så meget at opleve og så lidt tid at gøre det i. Ane Cortzen er vært på DR2s nye, aktuelle kulturprogram, hvor tre personligheder debatterer, hvad der er værd at bruge tiden på.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow

23:35  

Indefra med Anders Agger - Plejehjemmet Dagmarsminde
Indefra med Anders Agger - Plejehjemmet Dagmarsminde I Nordsjælland langt ude på landet bor der en halv snes svært demente i et privatdrevet plejehjem. Anders Agger får lov til at dele livet med personale og beboere i et par dage for på nærmeste hold at opleve, hvad der gør Dagmarsminde til et helt særligt sted. På det private plejehjem er sansestimulering, hjemlige omgivelser, massage, dyr og udeliv, god mad, dans, musik og fællesskab værdier, der prioriteres højt. Dagmarsminde er ledet af May Bjerre Eiby, der selv har oplevet, at hendes far sygnede hen som dement før han døde. Nu er hun med til at skabe et alternativ for mennesker, der ikke har brug for at sidde på deres værelser klæbet til tv, men rent faktisk nyder at være en del af et levende fællesskab.

DR3

21:00  

Den skaldede frisør
Den skaldede frisør To meget forskellige familier mødes i en skøn gammel villa i Italien, midt i en idyllisk citronlund, med forventningen om at skulle deltage i et romantisk bryllup, planlagt til mindste detalje. Absolut intet går efter planen og alligevel lykkes alting til sidst. Medvirkende: Trine Dyrholm, Pierce Brosnan, Paprika Steen, Kim Bodnia, Christiane Schaumburg-Müller, Molly Blixt Egelind, Sebastian Jessen m.fl. Manuskript: Anders Thomas Jensen. Instruktion: Susanne Bier. Fotograf: Morten Søborg. Scenograf: Peter Grant. Musik: Johan Söderqvist. Stills: Per Arnesen og Doane Gregory. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

22:50  

Doggystyle II (1:8)
Doggystyle II (1:8) Asta er nærmest flyttet ind hos Bjarke, men føler sig truet af Bjarkes ekskæreste Maja. Fnuggie åbner kaffebaren Fnuggies Cookies og holder en fest, som Jose fravælger for Niklas' skyld. Joses hjemmeaften med Niklas ender i en triviel konflikt, og Astas festlige aften slutter i jalousi over Bjarkes fortid med Maja. Asta og Jose er ikke på talefod, selvom de begge slås med kærligheden og trænger til en ven.

23:10  

Fri mig fra min far (2:4)
Fri mig fra min far (2:4) Ida besøger sin afdøde bonusmors mor, Margit, i Vejle. Og for første gang siden Charlottes død, taler Ida og Margit om, hvad der egentlig skete i Idas barndom - om værtshusbesøgene, volden og svigtet. Sammen mindes de Charlotte - og en kasse med billeder og gamle breve vækker både gode og dårlige minder. Tilgivelsen af Idas far deler de dog ikke. Hvor Margit har sluppet det mentalt, holder Ida stadig fast.

23:40  

Rejsen til Mars II (1:6)
Rejsen til Mars II (1:6) Året er 2042. Der er gået ni år, siden de første mennesker landede på Mars. Nu er en ny gruppe kolonister på vej til den røde planet. Nemlig et minehold, der er sendt ud af en privat virksomhed, som har store planer for planeten. Hvordan ville det gå for sig, hvis vi koloniserede Mars? Det spørgsmål forsøger 'Rejsen til Mars' at besvare. Serien fletter en realistisk fiktionshistorie sammen med interviews med forskere og iværksættere som Neil deGrasse Tyson og Elon Musk.

DR K

21:00  

Den klassiske musikquiz
Den klassiske musikquiz Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Teresa la Cour, John Kruse og Nikolaj Koppel. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør og slagtøjsinstrumenter? Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Og kan det lade sig gøre at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone?

22:00  

Englands fineste herregårdshotel - kun for de indviede (4:4)
Englands fineste herregårdshotel - kun for de indviede (4:4) Der bliver ikke sparet på udgifterne, når en japansk supermodel skal giftes med sin britiske forlovede. En 10-lags bryllupskage, skræddersyet Valentino-kjole og smykker for fire millioner kroner. Kom med indenfor på et af verdens mest eksklusive herregårdshoteller, Cliveden House. Aristokrater, velhavere og andre VIP-personer slapper af i de vilde luksus-omgivelser, mens personalet gør alt, hvad der er muligt for at opfylde ethvert ønske.

22:50  

Filmselskabet
Filmselskabet Hver uge tager Per Juul Carlsen og co. dig med ind i filmens vidunderlige verden via kritiske anmeldelser, spændende reportager og portrætter.

23:20  

Forelsket i New York
Forelsket i New York Gretta og Dave deler seng og sange. Men da Dave får en kontrakt med et stort pladeselskab, forlader han Gretta. Alene og med et knust hjerte beslutter Gretta at optræde med sine egne sange. Her møder hun den afdankede musikproducer Dan, der fortrylles af hendes talent og uspolerethed - og sammen beslutter de at indspille et album, som måske kan bringe lykken tilbage. Medvirkende: Keira Knightley, Mark Ruffalo, Adam Levine m.fl. Instruktion: John Carney.

DR Ultra

21:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:25  

Maigret og det ukendte offer
Maigret og det ukendte offer I 1950'ernes Paris bliver kommissær Jules Maigret ringet op af en stærkt nervøs mand. Manden hævder, at nogen er ude på at slå ham ihjel. Han opgiver ikke sit navn, men samme aften findes han død - dræbt af knivstik. Sagen går Maigret på. Den sympatiske kommissær føler, at han burde have reddet den ukendte mands liv. Nu sætter han i stedet alt ind på at finde hans morder. Maigret: Rowan Atkinson.

02:55  

Dommer John Deed (10)
Dommer John Deed (10) Dommer Deeds ærkefjende sir Ian Rochester er rasende, da han hører, at Deed er udpeget som dommer i en kontroversiel sag mod et mobilselskab. For at få skovlen under Deed vender sir Ian sin opmærksomhed mod Deeds veninde Jo Mills. Jo bliver fremstillet i retten i en disciplinærsag, anklaget for at have et upassende forhold til Deed.

DR2

00:20  

Chefen fra Helvede - Isdronningen
Chefen fra Helvede - Isdronningen På et kundeservicecenter i en større dansk virksomhed udvikler et chefskifte sig til et sandt mareridt for de ansatte. Med den nye chef kommer en ny strategi: Kæft, trit og retning eller rejs. De ansatte bliver overvåget, ydmyget og pillet psykisk fra hinanden. Fem forsøgspersoner gennemlever med hjælp fra en skuespiller en række af episoderne. Og med en psykolog på sidelinjen fortæller en tidligere ansat sin historie - om hvordan det, der skulle have været et drømmejob, endte med at ødelægge de næste mange år af hendes liv.

01:05  

Vold i hjemmet - set gennem barnets øjne
Vold i hjemmet - set gennem barnets øjne Hvordan påvirker vold børn? Filmmager Anna Halls tager os med ind i et uudforsket område, når hun undersøger de psykiske følgevirkninger af at vokse op i et hjem med vold. Her fortæller fire børn for første gang om, hvad de har set og været udsat for - og hvordan det har påvirket dem.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Parforhold i sexterapi (5:6)
Parforhold i sexterapi (5:6) Hvad gør man, når sexlivet er gået i hårdknude? Her fortæller forskellige par deres mest intime hemmeligheder til sexterapeuter og undersøger, om deres vanskeligheder i soveværelset er et tegn på dybere problemer. Danni og Callum må konfrontere vanskelige oplevelser fra fortiden, før de kan genvinde intimiteten i parforholdet, mens Kim og Phil kæmper med manglende tillid. Vil det, de afslører, bringe dem tættere sammen eller skubbe dem fra hinanden?

01:15  

Elitekorpset - Den ultimative udfordring (6:6)
Elitekorpset - Den ultimative udfordring (6:6) Der er stadig færre deltagere tilbage på den ultimative militærcamp, der foregår i den ulidelige varme i Sydafrika. I ugevis bliver de mentalt og fysisk testet af verdens hårdeste specialstyrker. Hvem kan stå distancen?

02:05  

Superheltenes historie (1:6)
Superheltenes historie (1:6) Tegneserieforlaget Marvel blev grundlagt i 1939, men det var i 1960'erne, at tegneserieskabere som Stan Lee, Jack Kirby, Steve Ditko o.a. opfandt nogle af Marvels mest elskede karakterer som 'De fantastiske fire', 'Hulk' og Spiderman'.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

01:00  

Wild Mouse
Wild Mouse Georg har været musikanmelder i 25 år. Han er en institution på sin avis, mener han i hvert fald selv, og han tager det ilde op, da han bliver fyret. Georg fortæller ikke sin kone, at han har mistet sit job. I stedet begynder han en række små hævnakter mod sin tidligere chef. Hævnakterne eskalerer, og snart kommer Georgs ellers så stilfærdige, småborgerlige liv helt ud af kontrol. Medvirkende: Josef Hader, Pia Hierzegger, Jörg Hartmann m.fl. Instruktion: Josef Hader.

02:40  

Kvinde, ukendt
Kvinde, ukendt Jenny er vikar på en offentlig lægeklinik. Da det en aften efter klinikkens lukketid ringer på, undlader den unge læge at åbne døren. Næste dag opsøges hun af politiet. En uidentificeret, afrikansk kvinde er fundet død i nærheden. Det var hende, der i desperation ringede på klinikkens dørtelefon. Jenny føler, at hun er skyld i kvindens død og sætter alt ind på at finde ud af, hvem hun var. Medvirkende: Adèle Haenel, Olivier Bonnaud, Jérémie Renier m.fl. Instruktion: Jean-Pierre og Luc Dardenne.

DR Ultra

01:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:15  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1016142211