Ærøskøbing
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 31. marts 2020

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 31. marts 2020

DR1

00:40  

Hercule Poirot (9)
Hercule Poirot (9) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Klør konge" 51 spillekort er ét for lidt til et parti bridge, og morderens alibi må derfor være falsk. Men Poirot er ikke en offentlig myndighed som politiet, så han kan tillade sig at have sine private sympatier. Og de omfatter også ung kærlighed.

01:30  

Hercule Poirot (10)
Hercule Poirot (10) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Drømmen" Er den hensynsløse fabrikant Benedict Farley blevet hypnotiseret til at begå selvmord? Det ser sådan ud, men Poirots små grå celler kan ikke acceptere en så usandsynlig forklaring.

02:20  

I farezonen (16:61)
I farezonen (16:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

03:10  

Kender du typen? 2017 (12)
Kender du typen? 2017 (12) Hvem er det, der drøner rundt i København på en gammel havelåge, har køkkenbordet fyldt med spændende specialiteter fra ind- og udland og taler i telefon med sine forældre hver eneste dag? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup forsøge at regne ud i aftenens "Kender Du Typen?", hvor de også hilser på nogle af filmverdenens helt store ikoner. Vært: Mads Steffensen

03:55  

Bonderøven 2012 (3)
Bonderøven 2012 (3) Frank besøger en landsby i Tanzania i Afrika for at lære nyt og prøve beboernes selvforsyningsliv. Han skal dog stå tidligt op for at følge med i både markarbejde og madlavning, hvorimod Frank - selv i Afrika - er på hjemmebane, når det gælder håndværk. Sendt første gang 10.04.12

04:25  

Hammerslag 2014 ( 1)
Hammerslag 2014 ( 1) I aften går turen til Fyn i Hammerslag. Vi besøger først et bindingsværkshus ved Assens, som emmer af historie, og herefter går turen ind mod en forstad til Odense, som byder på et gedigent hus fra 50erne. Aftenens sidste bolig er et arkitekttegnet hus i Odenses svar på Beverly Hills. Og hvad sådan en ejendom koster, det kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 08.04.14

05:05  

I hus til halsen VI (3)
I hus til halsen VI (3) Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.

05:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:10  

Helges skønne haver (3:10)
Helges skønne haver (3:10) Sissinghurst Castle har nok den mest berømte have i England. Ikke mindst Den hvide Have overrasker de fleste med sin skønhed. Helge Petersen viser rundt, og overgartneren fortæller om de berømte ejere, forfatteren Vita Sackville-West og Harold Nicolson, som oprindeligt designede haven. Efter dét et indblik i, hvordan grøntsagerne gror i Helges køkkenhave. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:40  

Dage i haven (5:8)
Dage i haven (5:8) I dag skal John og Pernilla både anlægge en sø i haven og nogle specielt formede højbede, mens indretningsarkitekten Malin går i gang med at lave et smukt patchwork-bord. Tareq står som altid i sit nye køkken i laden og skaber spændende retter - og denne gang bliver der en smule røg og damp.

07:40  

Pengejægerne (4:4)
Pengejægerne (4:4) Da en stor bilforhandler på Amager går konkurs viser det sig, at der er forsvundet en stor mængde luksusbiler, bl.a. af mærkerne Ferrari, Audi og Mercedes. I alt mangler der 50 millioner kroner i konkursboet - penge som ellers burde ligge i statskassen. Advokaterne fra Kammeradvokaten og DR's journalister tager til London i jagten på de manglende millioner og sagen viser sig at trække tråde til danmarkshistoriens mest omfattende svindelsag: Operation Greed.

08:25  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

00:45  

Dramadronning (4:4)
Dramadronning (4:4) Anna skriver midt i sin egen sorg teaterstykket 'Tatovering' om en ung kvindes farvel til sin døende far. Hun har lovet Mungo Park at få de unge i teatret og vende svigtende salgstal op til årets økonomimøde. Men et forsøg på at lokke de lokale gymnasieelever i teatret går ikke som forventet. Og op til premieren støder Anna på uforudsete problemer med én af skuespillerne.

01:15  

En farlig arv (4:4)
En farlig arv (4:4) Jon er nu nået til sidste undersøgelse af sin hjerne, hos en af landets førende psykiatere Ole Mors. Han er med til at få karakteriseret nogle af Jons symptomer, som viser sig at være lidt mere alvorlige end først antaget. Når disse informationer bliver sammenholdt med alle de andre undersøgelser Jon har været igennem - giver det så en diagnose i sidste ende og i så fald hvilken? Og i givet tilfælde, hvordan kan Jon leve videre med sådan en.

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Når livet vender (5:7): Bag tremmer i Etiopien
Når livet vender (5:7): Bag tremmer i Etiopien I 2011 blev journalisten Martin Schibbye pågrebet af det etiopiske militær sammen med fotografen Johan Persson. I 438 dage sad de i fængsel i en kæmpestor blikbarak sammen med 800 andre fanger. Her fortæller Schibbye om, hvordan han blev skinhenrettet, om at sidde i fængsel blandt rådnende madrester, kæmpestore lus og dødelige sygdomme og om at leve i konstant uvished. Men også om det første år i frihed, som han oplevede som en tornado af følelser.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (33)
Søpapegøjernes ø II (33)

05:10  

Minisekterne (4)
Minisekterne (4) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

05:30  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (12)
Ernest & Celestine (12)

06:10  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (23)
Gurli Gris II (23) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (24)
Gurli Gris II (24) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Oda Omvendt (2)
Oda Omvendt (2) Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.

07:30  

Didrik Drage (9)
Didrik Drage (9)

07:45  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr III (7:10)
Pax' jordiske eventyr III (7:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde i en blomsterbutik. Hun kører lastbil, vælter krukker, låner lim, spiser blomster - og driver den sure Tante til vanvid.

08:30  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

08:55  

TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8)
TV AVISEN for dyr - Det hele er gået i ged (8) Hvilken frisure er moderne blandt heste? Pjuske sender reporteren Stefan ud på en rideskole, for at snakke med hestene om årets hestehårmode. Der er også godt nyt til alle fluer, som keder sig. Fluen Funny Finn har nemlig et godt tip til hvordan man kan lave fluefis og have det sjovt. Pjuske interviewer også Boogie, som har vundet guldfiskenes store glemmekonkurrence, og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

 
DR1

09:15  

Landsbyhospitalet (74)
Landsbyhospitalet (74) Susie redder ærterne, da forstanderinden pludselig kollapser. Samtidig gennemskuer dr. Weatherill, hvad der er galt med en ung præst in spe. Men hvordan kan hun videregive de dårlige nyheder til hans frygtindgydende mor?

10:10  

Antikkrejlerne XX (24:25)
Antikkrejlerne XX (24:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

10:55  

Antikkrejlerne XX (25:25)
Antikkrejlerne XX (25:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:55  

Skattejægerne (2:10)
Skattejægerne (2:10) I aften i Skattejægerne får Søren Falk fra Quriosa brug for både boremaskine og hammer til et nyt gør-det-selv-projekt. Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel får fyldt sit ostekurvedepot op på en antikmesse i Sverige. Og Simon Krogsgaard fra Krogsgaard-Klassik har vejrguderne mod sig på Vorbasse marked.

DR2

09:00  

De forfængelige (2:6)
De forfængelige (2:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om, hvad der sker, når man smider det hele, når Chris Pedersen er til naturistmiddag i et parcelhus i Odense. Sendt første gang 14.08.2014

09:30  

De forfængelige (3:6)
De forfængelige (3:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om nostalgi og kønsroller, når Chris Pedersen møder en ægte rockabilly-kvinde. Sendt første gang 21.08.2014

10:00  

Fremtidens teknologi: Chile (10:10)
Fremtidens teknologi: Chile (10:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Chile.

10:25  

Videnskab: Pulverkur og vægttab (1:8)
Videnskab: Pulverkur og vægttab (1:8) Kunsten er ikke at slanke sig, men at holde vægten nede. I dette populærvidenskabelige magasin skal Jan-Erik være prøvekanin i et forskningsprojekt, og han har sagt ja til at leve af pulver i otte uger. Hans mål er at tabe sig mere end tyve kilo, men den allerværste fjende i kampen om at smide de mange kilo bliver hans egen krop.

10:55  

Mit knapt så hemmelige liv som maniodepressiv
Mit knapt så hemmelige liv som maniodepressiv For ti år siden fortalte Stephen Fry åbent om sin maniodepression for at starte en samfundsdebat om mental sundhed. Ti år senere vender han tilbage til emnet for at undersøge om samfundet nu udviser større tolerance over for de mentalt syge, og om behandlingen er blevet bedre. Samtidig fortæller han og andre, der er diagnosticeret som bipolar, som det nu kaldes, hvordan det er at leve med en sygdom, som ikke kan helbredes, men som man skal lære at leve med.

11:55  

Det var dengang i 70'erne
Det var dengang i 70'erne Dansk dokumentar fra 2005 Vi skal med fire kendte danskere, som var børn og unge i årtiet, på en nostalgisk rejse i mindernes land. Ulrik Wilbek var vild med med ABBA og Queen. Ditte Gråbøl ønskede sig en smart bikini, men den gik ikke i en nøgenbaderfamilie. Thomas Thurahs mor lærte ordet mandschauvinist og Elsebeth Gerner Nielsen fik i skolen at vide, at hun først skulle åbne munden, når hun kunne tale rigsdansk. Sendt første gang 13.08.2005

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (8)
Flaskepost fra Stillehavet (8)

09:20  

Stop! (9)
Stop! (9) Klara er på besøg på fars arbejde. Der kan man ikke lavet noget sjovt og alle er kedelige. Især chefen. Men det vil Klara ændre på...

09:25  

Stop! (10)
Stop! (10) Klara bliver glad, da mor spørger, om hun vil hjælpe med at male stakittet. Hun elsker farve. Men mor vil bare male med en kedelig grå. Det nægter Klara at gå med til...

09:30  

Pip og Papegøje (1:3)
Pip og Papegøje (1:3) Tobias på 6 er helt vild med fugle og ønsker sig en papegøje, men hans mor vil ikke have det griseri i lejligheden.Tobias redder en spurv, som sidder fast i et buskads. Spurven viser sig at være den blinde fe, der som tak vil opfylde et ønske for Tobias. Vil han nu få den papegøje, han ønsker sig?

09:55  

Vi er Pelle og Maise - Skole (9)
Vi er Pelle og Maise - Skole (9) Pelles yndlingsfag i skolen er idræt. Han elsker al boldspil, og noget af det allerbedste er høvdingebold. Pelle har først idræt i sidste time, så dagen kan godt føles lidt lang inden klassen får lov til at løbe ud på boldbanen.

10:00  

Vilde venner (6)
Vilde venner (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Alexander og Bastian, der har vagten i klubhuset. De skal muge ud hos kaninerne, redde en flok harekillinger og hjælpe en hel andefamilie med at komme ud og svømme.

10:25  

Heino fikser alt - Trækbasunen (17)
Heino fikser alt - Trækbasunen (17) Esther har ringet til Heino, fordi hun skal spille koncert lige om lidt men kke har øvet sig. Det skulle være en let sag for Heino, der selv mener, at han kan spille alle instrumenter.

10:35  

Skæg med bogstaver - J
Skæg med bogstaver - J Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet J, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog.

11:00  

Kaj og Andrea leger skibbrud
Kaj og Andrea leger skibbrud Kaj, Andrea og Ole sejler ud for at finde en øde ø, men det bliver uvejr og de mister deres skib. Imens prøver Karla at få et job som styrmand på en færge.

11:30  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Viola vil selv male sin cykel rød, mens Bamse må nøjes med at blande de andre farver - og se på. Bagefter får han lov at låne cyklen, hvis han lover kun at trække den og passe på malingen. På vejen sætte Bamse cyklen ved et træ, mens han samler bær - og pludselig kommer Aske forbi og låner cyklen. Aske kører, vælter, slår sig og skrammer cyklen - men Bamse tror, cyklen er blevet helt væk. Hjemme hos Viola forklarer Bamse, at cyklen har "gået og tabt sig", og den skal have skældud - ikke Bamse! Da Aske dukker op med skrammer både på cyklen og sig selv, træster Viola bare Aske - uden at skælde ham ud. - Imens "redder" Bamse cyklen med sin flotte farveblanding.

DR1

12:25  

Bonderøven 2012 (4)
Bonderøven 2012 (4) Frank fortsætter sit besøg i Tanzania i Afrika, hvor han skal lave kornsiloen færdig, pløje med okser og prøve at lave mursten. Inden hjemrejsen når han også forbi det lokale kvægmarked. Sendt første gang 17.04.12

12:55  

Kender Du Typen?
Kender Du Typen? "Kender du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke ejer én eneste gryde, bor småt og er besiddelse af en masse dyre sko og mærkevare-tasker. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der bruger 65.000 kr. på en skoletaske og elsker sit vaffeljern. Vært: Mads Steffensen

13:40  

Hammerslag 2014 ( 2)
Hammerslag 2014 ( 2) Hammerslag kigger i aften på sommerhuse. Vi starter helt på toppen af Danmark - i Skagen. Herefter bevæger vi os sydpå til Torup strand ved vestkysten. Et klassisk sommerhus med en fantastisk beliggenhed. Aftenens sidste prisgæt finder sted i Blokhus. Et gennemført stråtækt sommerhus i to plan med lækre detaljer. Priserne? - dem kan du gætte med på i Hammerslag. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 15.04.14

14:20  

I hus til halsen VI (4)
I hus til halsen VI (4) Desperate for at få solgt hus efter fem års samliv som fraskilte. Dan og Louise blev skilt for fem år siden, men de bor stadig i samme hus i Vemmelev ved Slagelse med deres fire børn. Men nu kan de ikke få fællesskabet til at fungere længere og derfor har de besluttet, at deres veje må skilles helt og huset skal sælges. Det er dog lettere sagt end gjort, og derfor har de kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, for at få hjælp til at få solgt deres hus og komme videre med deres liv - hver for sig.

DR2

13:55  

Det fantastiske byliv - Montreal (4:6)
Det fantastiske byliv - Montreal (4:6) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Montreal oplever han, hvad man får, hvis man parrer Paris med New York. Men selvom det er den næststørste franskstalende by i verden, så har den canadiske storby alligevel sin helt egen identitet.

14:40  

Det fantastiske byliv - Cape Town (5:6)
Det fantastiske byliv - Cape Town (5:6) Byliv har afgørende betydning for borgernes trivsel. Den dansk-canadiske byplanlægger Mikael Colville-Andersen udforsker, hvordan man skaber et moderne og menneskevenligt bydesign. I Cape Town møder han folk, som forsøger at ændre byens mørke fortid gennem byudviklingsprojekter, der fremmer et demokratisk fællesskab.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Spøgelsespigerne køre imod Speedy Gonzales. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned af Striben, ud på specialbanen i en grusgrav og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

12:30  

Hr. Skægs hotel - Julemandens søn (13)
Hr. Skægs hotel - Julemandens søn (13) Hr. Skæg får besøg af en ung mand fra Grønland, som ikke ved, hvad han vil være, når han bliver stor. Hans far er selveste julemanden, men den unge mand har ikke lyst til at overtage farens virksomhed. Hr. Skæg må hjælpe ham med at finde ud af, hvad han er god til.

12:45  

Kika og Bob (11)
Kika og Bob (11) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (22)
Junglebogen (22)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at ørentvister kravler ind i dit øre? Tag med Lille Nørd på ørentvist-jagt, og se hvorfor Katrine vil skrumpe Anders i sin magi-maskine.

13:40  

Sikker & Søn VI (14)
Sikker & Søn VI (14) Allehelgensaften Allehelgensaften er den uhyggeligste dag på året, og Sikker har besluttet sig for at gøre Søn bange. Det er dog ikke så nemt at skræmme Søn, så Sikker fortæller ham den mest uhyggelige historie, han kender: Fortællinge om 'Den herreløse cykel'.

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (4)
Byttebiksen (4) Rosa kommer ved et uheld til at tage en ring på fingeren, som er alt for lille. Så den sidder fast. Men hun får andet at tænke på, når hun får besøg af Ameen, som er den stærkeste dreng i børnehaven, og når hun selv skal hjem til Freja, som elsker at klæde sig ud i sin mors tøj. Lotte skal have Georg i bad og får hjælp af Anna, der elsker discodans.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Hercule Poirot (11)
Hercule Poirot (11) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den snigende død" (1:2). På et hotel møder Poirot og Hastings en ung kvinde, som uden sit vidende svæver i livsfare.

15:55  

Hercule Poirot (12)
Hercule Poirot (12) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den snigende død" (2:2). En smuk kvinde er i overhængende livsfare. Tre gange på tre dage er hun døden nær. Hercule Poirot overværer heldigvis det fjerde forsøg.

16:50  

Landsbyhospitalet (52)
Landsbyhospitalet (52) Lægerne og patienterne på det lille hospital The Royal i 60'ernes Nordengland er tilbage. Dr. Weatherill beslutter sig for at begynde at arbejde igen, efter hun er blevet mor. Dr. Goodwin er rejst til det krigshærgede Biafra i Afrika. Her giver han en døende kvinde et løfte. Men kan han holde det?

17:35  

Jordemoderen VI (6)
Jordemoderen VI (6) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:25  

Heksejagt (1:3)
Heksejagt (1:3) I 1400tallet spredtes rygter om, at der blev flere og flere hekse. Heksene havde indgået en pagt med djævelen om at omstyrte verdens orden. Angsten for heksene bredte sig blandt folk og udviklede sig til et massehysteri. De skulle findes og brændes på bålet. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 24.09.06

16:00  

Heksejagt (2:3)
Heksejagt (2:3) I 1600tallet på Christian 4s tid, flammede heksebålene for alvor i Danmark. Det var hans opgave som konge at opdrage sit folk og gøre dem acceptable i Guds øjne. Det var blevet særligt vigtigt, efter at reformationen havde delt Europa i kampen mellem protestanter og katolikker. Det er en historie om, hvor langt man vil gå i kampen mod det onde. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 01.10.06

16:40  

Kheopspyramidens uløste gåder (1:2)
Kheopspyramidens uløste gåder (1:2) Canadisk dokumentarserie fra 2018 (Lost Secrets of The Pyramid) Hvordan og hvorfor blev den bygget? Kheopspyramiden i Egypten er den eneste af oldtidens syv underværker, der er tilbage. Et mysterium, der stadig rummer en masser ubesvarede spørgsmål. Men nu har en gruppe arkæologer fundet en 4500 år gammel papyrus-rulle og resterne af en gammel båd. Kan disse ting være svaret på nogle af de uløste gåder?

17:30  

Kheopspyramidens uløste gåder (2:2)
Kheopspyramidens uløste gåder (2:2) Canadisk dokumentarserie fra 2018 (Lost Secrets of The Pyramid) Hvordan og hvorfor blev den bygget? Kheopspyramiden i Egypten er den eneste af oldtidens syv underværker, der er tilbage. Et mysterium, der stadig rummer en masser ubesvarede spørgsmål. Men nu har en gruppe arkæologer fundet en 4500 år gammel papyrus-rulle og resterne af en gammel båd. Kan disse ting være svaret på nogle af de uløste gåder?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (17)
Gurli Gris VII (17)

15:10  

Gurli Gris VII (18)
Gurli Gris VII (18)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Simon
Simon

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1) Vidundervovsen Vaffel

16:00  

Trulliland
Trulliland

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Den store jordegerndetektiv

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern En helt med guitar

16:35  

Paw Patrol IV (9)
Paw Patrol IV (9)

17:00  

TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13)
TV AVISEN for dyr - Tryllekaninen Balthazar (13) Den rejsende reporter Ronnie har igen opdaget et helt nyt slags dyr. Måske er den god nok denne gang? Reporteren Stefan besøger den verdensberømte tryllekanin Balthazar, for at afsløre hvordan han laver sit tryllenummer, hvor han forsvinder væk i en sort hat. Men mødet med Balthazar ender slet ikke sådan, som Stefan havde regnet med. Du kan også få svaret på hvad løver drømmer om, når løven Ketil synger sin sang til Dyrenes MGP "Løvens drøm".

17:10  

Hemmelige dyr: Sandpølserne
Hemmelige dyr: Sandpølserne Asmus på 7 år har fundet noget underligt på stranden. Det ligner små hundelorte, men det er lavet af sand. Derfor har han bedt Isabel komme til Ølgod for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der laver sandpølser.

17:30  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

17:50  

Min fantastiske far
Min fantastiske far - giver blomster

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Bonderøven
Bonderøven

20:30  

Vores første hus (5:6)
Vores første hus (5:6) Søren og Lotte flytter fra byens puls til en gammel snedkergård på Bornholm, hvor samtlige kvadratmeter skal renoveres.

DR2

18:20  

Hvordan døde Jumbo?
Hvordan døde Jumbo? Jumbo - verdens mest berømte elefant. Kendt af alle små børn og inspirationskilde til Disneys klassiske tegnefilm 'Dumbo'. En gigant hvis fascinerende livshistorie nu afsløres, når Sir David Attenborough og et team af videnskabsfolk undersøger Jumbos skelet på American Museum of National History i New York. Hvilke spor finder de i Jumbos knogler? Og kan de give svar på, hvordan denne kæmpe havde det, mens den levede - og hvordan den døde?

19:20  

Bhutan: Det lykkelige land
Bhutan: Det lykkelige land CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle.

20:00  

Nordamerika med Simon Reeve - rejsen begynder
Nordamerika med Simon Reeve - rejsen begynder Simon Reeve begiver sig ud på en episk tur gennem Nord- og Sydamerika. En rejse på 8000 kilometer gennem storslået natur med gletsjere, ørkener og jungler. Men også områder hærget af bander og klimaforandringer. Følg med, når han møder bevæbnede miljøaktivister, der kæmper for at redde Jorden, jager rensdyr med indfødte amerikanere og dykker ned i opiodkrisen i Vancouver.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (14)
F for får V (14)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (35)
Pyjamasheltene II (35)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts Krokodillemor

19:20  

Svampebob Firkant VII (6)
Svampebob Firkant VII (6) Dit, mit og mit + En flækket krabbe

19:45  

Vi' bare bjørne III (31)
Vi' bare bjørne III (31)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Horisont
Horisont

21:55  

Wallander: Vidnet
Wallander: Vidnet I forbindelse med en retssag om menneskehandel trues både Wallander og anklageren Katarina Ahlsell på livet. Samtidig gemmer en lille pige sig et sted i Ystad. Hun har set noget frygteligt - og nogen ønsker at gøre hende tavs. Da pigen kontakter Wallander, ender de begge midt i et dramatisk opgør. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Katarina Ahlsell: Lena Endre. Svartman: Fredrik Gunnarsson. Instruktion: Kathrine Windfeld.

23:25  

Løvens Hule Storbritannien XV (10:14)
Løvens Hule Storbritannien XV (10:14) Hvem klarer at blive grillet af løverne og hvem knækker? En tidligere murer håber, at hans justerbare mørtelplade vil give ham et lukrativt bud fra en eller flere af løverne. En anden iværksætter har hentet inspiration fra rummad. Vil hans dehydrerede grøntsagschips falde i investorernes smag, eller falder de til jorden?

DR2

21:00  

Dokumania: En splittet familie
Dokumania: En splittet familie Den syriske familie er spredt for alle vinde. Hendes børn er i Tyrkiet og hun er selv havnet som flygtning i Assens. Alene tager hun kampen op for at blive sammenført med sine børn i Danmark, men udsigterne virker håbløse i et rigidt og uigennemsigtigt system, hvor man må slås for bare at blive hørt. Mens hun har travlt med at lære de svære og nødvendige danske gloser; rulle-pølse, lever-postej og spege-pølse, har hun kun ét brændende ønske: At blive genforenet med sine børn.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Amazon: Penge, magt og verdensherredømme (2:2)
Amazon: Penge, magt og verdensherredømme (2:2) Jeff Bezos er en af verdens rigeste mænd og stifter af internethandelsgiganten Amazon. Gennem interviews med topledere, tidligere kollegaer og kritikere, undersøger vi, hvem Bezos er, og hvordan han forvandlede et lille firma i sin garage til verdens største netbutik. Et forretningsimperium, som kritikere hævder, vil dominere markedet for enhver pris. Hvilke ambitioner har Bezos? Og hvad er prisen for Amazons verdensherredømme?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Taggart: Hjælpelinjen
Taggart: Hjælpelinjen Da Derek McGrath findes død i sin parkerede bil, tyder alt på, at han har taget sit eget liv. McGraths kone nægter dog at tro på, at hendes mand kunne finde på at begå selvmord - ikke mindst fordi han arbejdede på en hjælpelinje for selvmordstruede. Det bliver en sag for Taggart-holdet, der vender søgelyset mod hjælpelinjens øvrige medarbejdere. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Ian Madden.

01:35  

I farezonen (17:61)
I farezonen (17:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:25  

I farezonen (18:61)
I farezonen (18:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

03:15  

Kender Du Typen?
Kender Du Typen? "Kender du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke ejer én eneste gryde, bor småt og er besiddelse af en masse dyre sko og mærkevare-tasker. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal regne ud, hvem der bruger 65.000 kr. på en skoletaske og elsker sit vaffeljern. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:00  

Scandinavian Star (4:6)
Scandinavian Star (4:6) Dansk dokumentar fra 2020 Norsk politi har tidligt fået et tip om, at der befinder sig en tidligere dømt pyroman blandt de omkomne. Det drejer sig om en dansk lastbilchauffør, og på trods af manglende beviser vælger norsk politi at udpege ham som gerningsmanden. Nogle overlevende kan ikke få det til at stemme og begynder selv at undersøge sagen.

01:00  

Spioner i krig: Spionudveksling
Spioner i krig: Spionudveksling I 2010 sker den største spionudveksling mellem USA og Rusland siden den kolde krig. Fra USA bliver ti russere overgivet, som i årtier har levet under dække i Vesten. Og fra Rusland bliver fire frigivet, anklaget for at være USA's agenter. Her dykker vi ned i historien, der markerer begyndelsen på en ny æra inden for global spionage, med Ruslands spionchef, Vladimir Putin, i centrum.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, AEROESKOEBING.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0331111028